Hcg testini ilk idrarla kalkar kalkmaz yapman lazim ilk isin olsun bencebende mi öyle yapıyım
Yarın sabah ilk isim o olcak gebelikte te mi kalkar kalkmaz yapsak olur mu yoksa öğlen filan beklemek gerekir mi kahvaltıdan sonra
Ne demek canim insallah guzel haberler ile gelirsin insallah benmde 13 gun sonra belli olacakTamam kuzum Allah binlerce kez razı olsunteşekkür ederim hakkını ödeyemem hakkını helal et senide vaktinden Ali koydum benim yüzümü güldürdün Allah'ta senin yüzünü güldürsün inşallah
Ne demek canim insallah guzel haberler ile gelirsin insallah benmde 13 gun sonra belli olacak
Amin canim benimİnşallah hayırlı ve güzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim inşallah
Hcg testini ilk idrarla kalkar kalkmaz yapman lazim ilk isin olsun bence
Lh testi gun icinde yapsan yeterli oncesinde bise içmemek lazim
Bise degil canim o kadar cok araştırdım ki yorgunum baya yani daha once aşılamada ignenin etkisini bile denedim bu testler bu sekildeAllah razı olsunteşekkür ederim dediklerin icin
Benim esimin ileri haraket 25 yavaş ileri 15di en son gecen ay doktor androdoz bide trental ilaclari yazdi henuz ilaclari bitmemisti hamileyim
Benim esimin ileri haraket 25 yavaş ileri 15di en son gecen ay doktor androdoz bide trental ilaclari yazdi henuz ilaclari bitmemisti hamileyim
Allahu yardımcımız olsun bu işler gerçekten yorucu insanı çok yıpratıyoBise degil canim o kadar cok araştırdım ki yorgunum baya yani daha once aşılamada ignenin etkisini bile denedim bu testler bu sekilde
Sayisi iyi baya canim hayırlısı ile olur ınsalalh calismaya devamEşim bugün test verdi sonuçlar bunlar kızlar sizce nasıl
Evet birde kimselere hissettirmeden yasamak cok zor insallah olacak birgunAllahu yardımcımız olsun bu işler gerçekten yorucu insanı çok yıpratıyo
Aynen valla doğru diyorsunEvet birde kimselere hissettirmeden yasamak cok zor insallah olacak birgunolursa baştacı olmasada alıştık zaten
Ya yakinimdakiler gizleyince hamileligini soka girdim aklima bile gelmezdi cok kiricilar ya . Nasil insanlara(kotu,cirkef) coxuk nasip oluyor bana da layık görsün Rabbim diyorum ne bilelim nasip artik.Aynen valla doğru diyorsunbide her hamile haberi aldığında çok üzülüyo insan belli etmiyo ama bir benim olmuyo diye
Burda sizler varsiniz diğer arkadaslar var anlayan sadece o yuzden uzuntumu burasidışında belli etmiyorum artikAynen valla doğru diyorsunbide her hamile haberi aldığında çok üzülüyo insan belli etmiyo ama bir benim olmuyo diye
Aynen canimAynen doğru söylüyorsun bende öyle yapıyorumünkü başına gelmeyen kimse bilemez bu durumu ama yanlız değiliz bir çok insanın başına geliyo
morfolojisi nasıl ?benim eşiminde değerleri düşüktü varikosel ameliyatı oldu 1,5 sene önce hala aynı bir tüp bebek denememiz var ama başarısız oldu ..Kızlar benim eşim varikosel ameliyatı olalı bir buçuk sene oldu.simdi ileri hiz 33 yavaş ileri hız ise 17 bu sonuçlarla hamile kalınabilir mi yardimci olur musunuz
Benim esimde aglutunasyon bile pozitifdi canim olucak senin
Bise degil canim o kadar cok araştırdım ki yorgunum baya yani daha once aşılamada ignenin etkisini bile denedim bu testler bu sekilde
EwetOviltere mi iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?