Biraz daha yükselse daha iyi olabilir bence kalirsin canim esine keçiboynuzu pekmezi ve ceviz findik vs bol yedirKızlar benim eşim varikosel ameliyatı olalı bir buçuk sene oldu.simdi ileri hiz 33 yavaş ileri hız ise 17 bu sonuçlarla hamile kalınabilir mi yardimci olur musunuz
Benim esimde de varikosel var hersey normal bende sorun yok dediler ama hafif pco var dediler adetlerim duzenli her zaman ama olmadi zamani vardir illa ki canim sende incir ye boL bol sende yumurta kaliten artar olur belkiTeşekkür ederim canım benim cevap verdiğin için..yemedigimiz hiç bişey kalmadı en sonunda bu kadar. Sonuc alabildik..şimdi adaletime 3 gün kaldı 4 gözle bekliyorum.. hayal kırıklığı çok kötü bişey Allah kimse yaşatmasın bu durumu..şimdi bende bu ay eyer olursam doktora gidin diyorum belki yumurta kalitesini yükseltmek için birşeyler veriri.gerci bende bı problem yok ama ne bilim insan bı çıkış yolu ariyo
Amaliyat oldumu canım eşin.. hamile kalabildin mi.ben 4 seneden beri uğraşıyorum hamile kalabilmek için hayıt otu icdim ben bu ay ama etkisini görmedim
Denerimm canım inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor vallahi.. hamilelik belirtileri nasıl oluyor acaba
Denerimm canım inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor vallahi.. hamilelik belirtileri nasıl oluyor acaba
Bide bu yerlesme kanaması herkezde oluyimu benim biraz bu ay beklentim yüksek adetime 3 gün kaldı
Bide bu yerlesme kanaması herkezde oluyimu benim biraz bu ay beklentim yüksek adetime 3 gün kaldı
Allah herkeze nasıl etsinn canimm haberleselim nurdan birbirimize destek olalalim bizi en iyi biz anlarız..senin her hangi bi sıkıntı var mıydı canimHadi inşallah benimde 3 gün kaldı güzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim inşallah
Allah herkeze nasıl etsinn canimm haberleselim nurdan birbirimize destek olalalim bizi en iyi biz anlarız..senin her hangi bi sıkıntı var mıydı canim
Dua edelim inşaallah geçicek bugünler de varmı belirti falan canim
İnşallah vardır canimm insallahhhh...Bender mide bulantısı var.halsizlik var göğüs hassasiyeti bide kasıklarda batma var canimGöğüs ucunda acı sizi hafif karnın altında batma sizi gibi kahverengi lekelenme sivilce beyaz süt gibi sıvı akıntı sonraları sümüksü akıntı odu böylede üç gün önceye kadar devam etti sızı oluyor arada sürekli üşüme geliyo gece terlemeler filan bunlar şuan aklımda olan senin var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?