Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canimm insallahhhh...Bender mide bulantısı var.halsizlik var göğüs hassasiyeti bide kasıklarda batma var canim

İnşallah da şimdi yarın test yapsam çıkar mı bı bildin var mı hadi hayırlı haberlerini almayı nasip etsin rabbim inşallah

Canım adetinin geçmesi bekle istersen.. gerçi adetine kısa bi zaman kala yapıp da pozitif görenlerde var sen bilirsin ben adetimin geçmesini beklicen

Tamam canim yaptın zaman nurdan yazabilirmisin merak ettim. Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende bekliyim o zaman 3 gün daha

Amaliyat oldumu canım eşin.. hamile kalabildin mi.ben 4 seneden beri uğraşıyorum hamile kalabilmek için hayıt otu icdim ben bu ay ama etkisini görmedim
Olmadi henuz ya başlangıcı dedi sperm değerleri iyi cikti gerek yok dedi doktor bende aceba diyorum

Valla ben yapıyorum sürekli hatta bugünde yaptım çift çizgi gördüm hani belli olmuyo onda falan dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…