Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallahh canimm yaa..şuan hamilemisin canimm..peki bişey daha sorim sana bu dediğin aglutunasyon dediğin şey ne oluyo ben tam olarak bilmiyorumda
evet hamileyim
Yapiskanlik demek sprem sorunu olanlarda olmaması daha iyi

Canim geçen ay pozitif ti bu ayy da negatif çıktı.insallah düşmez.. gözün aydın canım senin eşinin sıkıntısıda mi varikoseldi

Benim ilk defa göğüs ucum sızlıyor ya ama öyle böyle değil kiyafet giyerken hafif değse bile inanılmaz sızlıyor. Reglim 3 gun gecikti. Sabah test yaptim negatif çıktı

Canim benim... ileri hız bizim şuan 35 yavaş olanı 18 daha bugün test verdi..biz sürekli kür kullandık 2 seneden beri kullanıyoruz
Bizde varikosel ameliyatından sonra vitamin ve hormon tedavisine başladık fakat 6 ay sonunda değişiklik olmayınca biz bıraktık gebelikte olmadı ocaktada tup bebek tedavisi olduk fakat maalesef olumsuz oldu

Bizde varikosel ameliyatından sonra vitamin ve hormon tedavisine başladık fakat 6 ay sonunda değişiklik olmayınca biz bıraktık gebelikte olmadı ocaktada tup bebek tedavisi olduk fakat maalesef olumsuz oldu
Bide bitkisel ürünler kullanın belki onlarinda faydasi olur bizer3 tüp bebek dediler ama maddi açıdan biz düşünmedik şuan sonuçlar bu şekilde ama her hangi bir gebelik yok suan

Bide bitkisel ürünler kullanın belki onlarinda faydasi olur bizer3 tüp bebek dediler ama maddi açıdan biz düşünmedik şuan sonuçlar bu şekilde ama her hangi bir gebelik yok suan
Canım biz 1.5 senenin altı ayında yani tup bebek yaptırmadan öncede kürler kullandık senin dediğin gibi ama olmadı bununla beraber vitaminler ilaçlarda kullandık doktorların verdikleri ..
ikinci tup bebeğe basliycaktik malum durumlardan dolayı tedaviye başlayamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…