At canim biYaptım öğlen bı bakarmisin merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At canim biYaptım öğlen bı bakarmisin merak ettim
Sende atsana canim bakalm insallab hamilesinizdir yaaValla ben yapıyorum sürekli hatta bugünde yaptım çift çizgi gördüm hani belli olmuyo onda falan dediler.
Cift cjkarsa hamilesin ama koyu olacak silik olmucak
At canim bi
Bu hamilelik testi ve gorunuyor vala pembe cizgi17 sinde de böyle çıktı beyaz şerit yamuk pembemsi gibi ben mi öyle goruyom
Eki Görüntüle 2622679
Kuzu biri birinin tersi seklinde koymuşsun sende de koyulaşma var daha koyu olmalı
Bu hamilelik testi ve gorunuyor vala pembe cizgi
Seninki yükseliyor bence ya yarin yine yap bundan koyu cikarsa var demektir2 de yaptım
Bozuk bence test benim gördüm
[/QUOT
Yarin yine yap cnim ovulasyon u
Seninki yükseliyor bence ya yarin yine yap bundan koyu cikarsa var demektir
Canım biraha yap testiBozuk bence test benim gördüm
Kahvaltıdan sonra siVi alma canm 1 2 gibi ideal saatlerBu övgü losyon testi bugün yaptım ikisinide maa sıvı alıp almadigimdan emin değilim yarın biraha yaparin
Bugün kacta yaptıysan yarinda ayni saat yap ve 2 saat öncesinde içecek icme su vs. Ilk idrarla olmuyor lhHep aynı saatte mi yapmam lazım yoksa bunu yarın ilk idrarla yapsam da olur mu lh si
Kahvaltıdan sonra siVi alma canm 1 2 gibi ideal saatler
Canım biraha yap testi
Bugün kacta yaptıysan yarinda ayni saat yap ve 2 saat öncesinde içecek icme su vs. Ilk idrarla olmuyor lh