İnşallah vardır canimm insallahhhh...Bender mide bulantısı var.halsizlik var göğüs hassasiyeti bide kasıklarda batma var canim
İnşallah da şimdi yarın test yapsam çıkar mı bı bildin var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır canimm insallahhhh...Bender mide bulantısı var.halsizlik var göğüs hassasiyeti bide kasıklarda batma var canim
Olmadi henuz ya başlangıcı dedi sperm değerleri iyi cikti gerek yok dedi doktor bende aceba diyorumAmaliyat oldumu canım eşin.. hamile kalabildin mi.ben 4 seneden beri uğraşıyorum hamile kalabilmek için hayıt otu icdim ben bu ay ama etkisini görmedim
Ben dayanamaz ovulasyon la bakardimBide bu yerlesme kanaması herkezde oluyimu benim biraz bu ay beklentim yüksek adetime 3 gün kaldı
tamam canım haber verivem buraya yazılan sende haber verTamam canim yaptın zaman nurdan yazabilirmisin merak ettim. Rabbim gönlüne göre versin inşallahbende bekliyim o zaman 3 gün daha
valla bendee ona bakıyorum da sonuç doğru çıkamıyorus öle diyorlar
Yo hamilelerde genelde cikiyo hcg de çıkmayan onda cikiyorvalla bendee ona bakıyorum da sonuç doğru çıkamıyorus öle diyorlar
Ta
tamam canım haber verivem buraya yazılan sende haber ver
Tamamm
1 2 saat sivi almayıpgun icinde ovulasyon testi yaparakOnu nasıl yapcaz
Yo hamilelerde genelde cikiyo hcg de çıkmayan onda cikiyor![]()
T çizgisi koyu çıkıyor pik gibi canimAnlatabilir misin merak ettim
1 2 saat sivi almayıpgun icinde ovulasyon testi yaparak
T çizgisi koyu çıkıyor pik gibi canim
Cift cjkarsa hamilesin ama koyu olacak silik olmucakCizy olursa eğer
T çizgisi koyu çıkıyor pik gibi canim
Cift cjkarsa hamilesin ama koyu olacak silik olmucak
Hamilede koyu cikar zatenMesela.hamileligin başındaydı bile köyü değil ama normal çıkarsa o zaman da varmidir