Valla bende heryere yazdm surrkli takipdeym denemelere baslicm ❣Bende istiyorum, takipteyim.
Bi sorun yok inşallahAllahim isteyen herkese nasip etsin hamile kalmak istiyorum deniyorum birseyler olmuyorr lutfen yaa tecrubeleri olanlar paylassin heryere yaziyorum artik...
Gercekten stres yapmuyorum..dedklernizi hep yaptm kalcamin altina yastik koydum.flo programndan takip ettm ama sanirim yanlis..Allah tez zamanda nasip etsin insallah arkadaslar.
Benim onerim 2 gunde 1 iliski, hergun ilişkide maalesef sperm kalitesi dusuyormus doktorum demisti.
Bir de telefonlariniza regl uygulaması indirin gebeligin yuksek ve orta dedigi gunleri degerlendirmeye calisin.
Ek olarak iliski sonrasi hic kalkmadan bacaklarinizi yuksek bir yere dayayin ve en az yarim saat kalkmadan yatin.
Tabii bunlarin en basinda stres yapmamak geliyor maalesef.
Gercekten stres yapmuyorum..dedklernizi hep yaptm kalcamin altina yastik koydum.flo programndan takip ettm ama sanirim yanlis..
Hmm anladm bizde ugrasacagz sanirimmYani stres dedigim kafamizda bebek konusu olunca cidden olmuyor. Bana da bu sekilde arkadasim onermisti. Ama dedigim gibi kimisi cabuk hamile kaliyor cidden, bunye meselesi.
Kesinlikle ovulasyon testi alip uygulayacagimArkadaşlar bende 1 yıl korunmadığım halde çocuk sahibi olamamıştım. Daha sonra gidip tüm hormonlarıma baktırdım ve gebe kalmama engel bir durum olmadığını anladım. Ovulasyon testi aldım ve denemeye başladım. Eğer yine hamile kalamazsam eşimide doktora götürecektim. Ama çok şükür 2. Ay hamile kaldım. Bir sorununuz yoksa denemenizi tavsiye ederim
Haklisiniz ovulasyon testini alacagimm yapicm denicem yanii..amin insallahhTek önerebileceğim şey
Tatile çıkın 2 haftalığına mümkünse...
İlişki spontane olsun.. Planlamadan..
Eğer hormonlarda bir sorun yoksa çok kolay hamile kalırsınız...
Çünkü en büyük engel kafamızda bütün gün bebek kokusu ile dolaşmak maalesef..
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Kesinlikle ovulasyon testi alip uygulayacagim
Ben de bundan bir ay önce de bu sitede çare arıyordum.Hamile kalırsam eğer bu siteye yazacağım diyordum.10 aylik evliyim evliliğin 2.ayından itibaren bebek düşünmeye başladık.Ama olmuyordu birkac doktora gittik hicbir şeyin yok dedi hamile kalabilirsin bekle dedi içim rahat etmedi eşim sperm testi yaptırdı bundan 3 ay önce ve sperm sayisi dusuk cıktı bir ay kadar keçiboynuzu ve incir kürü denedik yukselme oldu ama tekrar gittigimizde ultrasonda baktığında varikosel var dedi ameliyat gerekiyor faydası olmazsa aşılama yaparız dedi ben yıkıldım üzüldüm zorlu surec bizi bekliyor diye düşünüyordum.tekrar ultrason yaptı ve onda normaldi bir ay sonra tekrar gelin dedi cunku ultrasonu yapan kisiler farkli hata olabilir dedi o sürece kadar hep araştırma yaptim bu sitelerden kürler öğrendim denedik ve cook şükür geçen hafta öğrendik 5 haftalık hamileyim.Incir kürü Allahin izni ile cogu hastaliga deva diye duydum bir zarari olmaz yapsanız.Rabbim dileyip isteyen herkese nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda bizlere kucagimiza almayı nasip etsin..Allahim isteyen herkese nasip etsin hamile kalmak istiyorum deniyorum birseyler olmuyorr lutfen yaa tecrubeleri olanlar paylassin heryere yaziyorum artik...
Incir kuru ve keciboynuzu ayni andami yaptiniz venezaman nasil kullandiniz neguzel Allah kucahinzada almaya nasip etsin insallah banada nasip olurrBen de bundan bir ay önce de bu sitede çare arıyordum.Hamile kalırsam eğer bu siteye yazacağım diyordum.10 aylik evliyim evliliğin 2.ayından itibaren bebek düşünmeye başladık.Ama olmuyordu birkac doktora gittik hicbir şeyin yok dedi hamile kalabilirsin bekle dedi içim rahat etmedi eşim sperm testi yaptırdı bundan 3 ay önce ve sperm sayisi dusuk cıktı bir ay kadar keçiboynuzu ve incir kürü denedik yukselme oldu ama tekrar gittigimizde ultrasonda baktığında varikosel var dedi ameliyat gerekiyor faydası olmazsa aşılama yaparız dedi ben yıkıldım üzüldüm zorlu surec bizi bekliyor diye düşünüyordum.tekrar ultrason yaptı ve onda normaldi bir ay sonra tekrar gelin dedi cunku ultrasonu yapan kisiler farkli hata olabilir dedi o sürece kadar hep araştırma yaptim bu sitelerden kürler öğrendim denedik ve cook şükür geçen hafta öğrendik 5 haftalık hamileyim.Incir kürü Allahin izni ile cogu hastaliga deva diye duydum bir zarari olmaz yapsanız.Rabbim dileyip isteyen herkese nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda bizlere kucagimiza almayı nasip etsin..
Aradtirir alirim bide arkadas kur denemis onlarida denemek istiyorum hemde ovulasyon testinide alayim dmiKuzum kaset tipi test alma. Ben innovita marka kullandım oldukça hassasti kaset testlerdeki gibi renk dağılması felan olmadı
24 yasindayim daha aslinda olur ben cok istedgm icin biranonce heryere yaziyorm fikir aliyorum ovulasyon testi almak istedm ama yanmdaki arkadaslrm dha gencsin kafaya takma diyorlar aslnda takmiyirmda cok istedgm icin..bende flo diye kullaniyorum sanirim yanlis mesela sizden yardm istesem.burdan suan reglyim 27sinde oldum 6 gun suruyor.. ne hangi sureler nasl degerlendiricmBende 4 ay denedim, 5. ayda hamile kaldım :)
Telefona pepapp denen bir uygulama indirdim.. adet günüm bittikten sonra her 3 günde bir normal ilişki.. yumurtlama döneminde ise 2 güne bir .. diyorlar normalde.
mesela benim 23-27 nisan adet oldu.
10 mayıs yumurtlama gunumdu 8 mayısa kadar 3 günde bir ilişki oldu.
daha sonra 8-9-11 mayıs değerlendirdik.. hamileyim.
rabbim tez zaman da versin inşallah
ablamın doktoru ise ona hamile kalmak için adetin bittikten itibarn diğer adet gününe kadar her 2 günde bir ilişkiye gir demişti. yumurtlama döneminde ise mutlaka kaçırma demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?