Iyi mi oluyor acaba kullanan var mi kiBende duadim.mersk.ettim.acikcasi daha açık. Bilgi li verirmisinz şimdi Google yazdm ama baya iyi şeyler var kullanan varmı acaba
O bitki nasıl kullanılıyorTesteredişli aslan pencesine başla.. Hem kilo verirsin hem adet düzene girer hem yumurtalıkların kaliteli olur. Hemde çok ucuz bir bitki...
Hepimiz hamile kalmak istiyoruz daha önce denedinmi bilmiyorum ama bugğn planlayıp 1 ay sonra kalınmıyor malesef. Bence denemelere bailayın. Mesela ben tam 4 yıl oldu hala deniyorum. Boşver virüsü filan sen denemeye başla rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah
Aynen ya bende öyle düşündüm bende bide hamilelikte alınacak kilolarda var ya onlarida düşünüyorum tabi korona herşeyi etkiledi çoktan ara verdimCanım bence de zayıfla hamileliğin güzel ilerlesin diye olduğunda .. birde eğer cok zaman olmadıysa bence biraz ara vermen daha iyi
En iyisi cnm vallahAynen ya bende öyle düşündüm bende bide hamilelikte alınacak kilolarda var ya onlarida düşünüyorum tabi korona herşeyi etkiledi çoktan ara verdim
Ay böyle de yaşanmaz ki ay demi kafalar hafif dumanlıKilo verme korona korkusu ve bebiş isteği olanlar listesine beni de alın beni debide kör olmayasica kpss derdim var tabi benim
Daha kötü ne edecek sanki inşallah diyelim ne diyelimEn iyisi cnm vallahhepimizin planları alt üst oldu maalesef Rabbim bundan kötü etmesin
Tuz biber oldu derken şey kastettim canım yani birde üstüne korona tam oldu hamile kalmayın erteleyin diyor ya doktorlarTuz biber mi varmış korona da valla canım bilmiyorum da bi yandan korkuyorum bi yandan istiyorum bi yandan zayiflayim diyorum sen ne düşünüyorsun :)
Gel kız gel hiç çekinmeKilo verme korona korkusu ve bebiş isteği olanlar listesine beni de alın beni debide kör olmayasica kpss derdim var tabi benim
Aynen aynenAy böyle de yaşanmaz ki ay demi kafalar hafif dumanlı
Gel kız gel hiç çekinme
Ayn evet doğru diyon hemen olmuyo zaten benim birde nur topu gibi 2 tane kistim var sanki hemen olacak gibi bende
Hiç belli olmaz zDaha kötü ne edecek sanki inşallah diyelim ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?