Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlem K

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
38
13
8
28
Kızlar meraba bi konuda fikrinizi almak istiyorum hamile kalmak istiyorum bu bebeğim olsun istiyorum ama hep dedim ki zayiflayim öyle hamile kalayım şuan 67 kiloyum boyum 163 cm bide bu korona virüs var kafam karıştı sizce ne yapmalıyım ertelemelimiyim zayifladiktan sonra mi hamile kalmalıyım bu dönemin geçmesini beklemelimiyim sizce şimdiden teşekkür ederim yorumlar icin

Zayiflamaya başlayin eger kismetinizde varsa hemen hamile kalirsiniz zaten. hem saglikli hamilelik acisindan da ideal kiloda olmak önemli

Testeredişli aslan pencesine başla.. Hem kilo verirsin hem adet düzene girer hem yumurtalıkların kaliteli olur. Hemde çok ucuz bir bitki...

Tabi ki çocuk için bu dönemin geçmesini bekle. En basitinden hastanelerin bile bu kadar yoğun karışık olduğu zamnada hamilelik çok çok zor ve riskli.

Şu dönemi atlamayı beklemek çok mantıklı olur bence tatlım hem belki vermek istediğin kiloyu da verirsin bu zaman zarfında z

Hepimiz hamile kalmak istiyoruz daha önce denedinmi bilmiyorum ama bugğn planlayıp 1 ay sonra kalınmıyor malesef. Bence denemelere bailayın. Mesela ben tam 4 yıl oldu hala deniyorum. Boşver virüsü filan sen denemeye başla rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah

Hayırlı zamanda nasip olur inşallah, belli olmaz hemen oladabilir, her anlamda hazır hissedince deneyin.

Testeredisli aslan pençesi nedir hiç duymadım daha önce siz kullandınız mi faydalı bisey mi
Bende duadim.mersk.ettim.acikcasi daha açık. Bilgi li verirmisinz şimdi Google yazdm ama baya iyi şeyler var kullanan varmı acaba

Canım zaten hamile kalınca ilk aylarda mutlak bi 5 kilo rahat veriliyormuş (benim duyduklarım öyle en azından) o yüzden erteleme hadi hemen olmazsa bu ihtimali de göz önünde bulundur

Canım zaten hamile kalınca ilk aylarda mutlak bi 5 kilo rahat veriliyormuş (benim duyduklarım öyle en azından) o yüzden erteleme hadi hemen olmazsa bu ihtimali de göz önünde bulundur
İlk ay beş kilo veriyorsun da sonrasında 15 olarak alıyorsun belli olmuyor canım herkes ilk ay kilo vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…