• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar meraba bi konuda fikrinizi almak istiyorum hamile kalmak istiyorum bu bebeğim olsun istiyorum ama hep dedim ki zayiflayim öyle hamile kalayım şuan 67 kiloyum boyum 163 cm bide bu korona virüs var kafam karıştı sizce ne yapmalıyım ertelemelimiyim zayifladiktan sonra mi hamile kalmalıyım bu dönemin geçmesini beklemelimiyim sizce şimdiden teşekkür ederim yorumlar icin
kilonuzda aman aman bir şey yok ama kendi sağlığınız için zayıflayın tabi.ama hamilelik fikrini ben olsam bu dönemde ertelerim.

Testeredisli aslan pençesi nedir hiç duymadım daha önce siz kullandınız mi faydalı bisey mi

yumurtalıklarında kist gibi problem olup adet olamayan kadınlara önerilen bir bitki testere gibi yaprakları var ablam kullanırdı. düzene sokardı cidden.

yumurtalıklarında kist gibi problem olup adet olamayan kadınlara önerilen bir bitki testere gibi yaprakları var ablam kullanırdı. düzene sokardı cidden.
Onun dışında bi kaç tane daha etkisi olduğunu okumuştum öylemi peki hamile kalmaya yardımcı zayıflamaya yardımcı vs gibi

Onun dışında bi kaç tane daha etkisi olduğunu okumuştum öylemi peki hamile kalmaya yardımcı zayıflamaya yardımcı vs gibi

hamile kalmada kullanıldığını düşünmüyorum öyle birşey duymadım şöyle ki ablam kiloluydu doktor hızla kilo vermezsen adet olamazsın ve bu otu önermişti ablam otu içti zayıfladı ama ot mu zayıflattı bilmiyorum adeti düzene girdi onu içmeden adet olamıyordu şişkinlik yapıyodu. ödem atma özelliği var.

hamile kalmada kullanıldığını düşünmüyorum öyle birşey duymadım şöyle ki ablam kiloluydu doktor hızla kilo vermezsen adet olamazsın ve bu otu önermişti ablam otu içti zayıfladı ama ot mu zayıflattı bilmiyorum adeti düzene girdi onu içmeden adet olamıyordu şişkinlik yapıyodu. ödem atma özelliği var.
Hiii anladım canım

Aynen ya bende öyle düşündüm bende bide hamilelikte alınacak kilolarda var ya onlarida düşünüyorum tabi korona herşeyi etkiledi çoktan ara verdim 😀
Selamm. Ben diyet yaparken hamile kaldım. 1.60 boyundayim her gün yürüyüş ve sağlıklı beslenmeye çalışırken bi baktım hamileyim. Diyetisyenim devam dedi. Saglikli besleniyorsun ve yürüyüşlerle yağ yakarsın dedi. Yani eğer kilon varsa hamilelikte zayıflatan diyetisyenler var. Çünkü kalori kısmıyorlar Her şeyden yediriyorlar. Bilmiyorum ne kadar doğrudur bu .bazıları onermiyor. Ama ben yapiyorum abartmadan 🙈ama ilk 3 aydan sonra kilo almaliymissin zaten

Kilonda cok bisey yok 60 olsan bile kilolu durmazsın sanırım ben çoook zayıf hamile kaldım doktor bana 23 kilo alabilirsin hamileyken sana serbest dedi. Ben normalde hastalarıma alma diyorum dedi kontrolde tartiya çıkınca kilo aldığımı görünce sevindi hahahah ama cok zooor daha agirlasmadim mesela ama neyseki biraz kilo aldim ..Sen zayıfla ama cok zayıflama yine de bence canim 50 ye falan düşme yani..
45 kilo ile hamile kaldım boyum 167
Suan 55 im sanırım 🤦🏼‍♀️
Önümde ufacık bi top gibi göbek baska da bisey yok 🤷‍♀️

Testeredişli aslan pencesine başla.. Hem kilo verirsin hem adet düzene girer hem yumurtalıkların kaliteli olur. Hemde çok ucuz bir bitki...
Nasıl kullanacağız adetim düzensiz de

Back