Hee ben onu anlamadım pardon canım tuz biber diyince kusura bakma vallaTuz biber oldu derken şey kastettim canım yani birde üstüne korona tam oldu hamile kalmayın erteleyin diyor ya doktorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee ben onu anlamadım pardon canım tuz biber diyince kusura bakma vallaTuz biber oldu derken şey kastettim canım yani birde üstüne korona tam oldu hamile kalmayın erteleyin diyor ya doktorlar
Yok canım estagfrllh ne olacakHee ben onu anlamadım pardon canım tuz biber diyince kusura bakma valla
Hah tamam bide bu korona kilo falan filan derken bide bu he durum vahimAynen aynen
Ayn evet doğru diyon hemen olmuyo zaten benim birde nur topu gibi 2 tane kistim var sanki hemen olacak gibi bende![]()
Şu testere dişli aslan pençesi için bi yazı atmıştım oku canım onu faydalı bisey gibi geldi ne dersinYok canım estagfrllh ne olacak![]()
kilonuzda aman aman bir şey yok ama kendi sağlığınız için zayıflayın tabi.ama hamilelik fikrini ben olsam bu dönemde ertelerim.Kızlar meraba bi konuda fikrinizi almak istiyorum hamile kalmak istiyorum bu bebeğim olsun istiyorum ama hep dedim ki zayiflayim öyle hamile kalayım şuan 67 kiloyum boyum 163 cm bide bu korona virüs var kafam karıştı sizce ne yapmalıyım ertelemelimiyim zayifladiktan sonra mi hamile kalmalıyım bu dönemin geçmesini beklemelimiyim sizce şimdiden teşekkür ederim yorumlar icin
Allah bizi kilo almayan kullarından eylesin AminKilo veriliyomu bilmiyorum canım da alındığını biliyorum![]()
Testeredisli aslan pençesi nedir hiç duymadım daha önce siz kullandınız mi faydalı bisey mi
Hahahh amin aminAllah bizi kilo almayan kullarından eylesin Amin![]()
Onun dışında bi kaç tane daha etkisi olduğunu okumuştum öylemi peki hamile kalmaya yardımcı zayıflamaya yardımcı vs gibiyumurtalıklarında kist gibi problem olup adet olamayan kadınlara önerilen bir bitki testere gibi yaprakları var ablam kullanırdı. düzene sokardı cidden.
Ertelicem zaten yapacak bisey yok doğru diyosunkilonuzda aman aman bir şey yok ama kendi sağlığınız için zayıflayın tabi.ama hamilelik fikrini ben olsam bu dönemde ertelerim.
Onun dışında bi kaç tane daha etkisi olduğunu okumuştum öylemi peki hamile kalmaya yardımcı zayıflamaya yardımcı vs gibi
Hiii anladım canımhamile kalmada kullanıldığını düşünmüyorum öyle birşey duymadım şöyle ki ablam kiloluydu doktor hızla kilo vermezsen adet olamazsın ve bu otu önermişti ablam otu içti zayıfladı ama ot mu zayıflattı bilmiyorum adeti düzene girdi onu içmeden adet olamıyordu şişkinlik yapıyodu. ödem atma özelliği var.
Allah nasip ediyor planlama bize dusmuyormus istediğinde de olmuyormuş ...Kafam karıştı ya sende doğru diyorsun
Selamm. Ben diyet yaparken hamile kaldım. 1.60 boyundayim her gün yürüyüş ve sağlıklı beslenmeye çalışırken bi baktım hamileyim. Diyetisyenim devam dedi. Saglikli besleniyorsun ve yürüyüşlerle yağ yakarsın dedi. Yani eğer kilon varsa hamilelikte zayıflatan diyetisyenler var. Çünkü kalori kısmıyorlar Her şeyden yediriyorlar. Bilmiyorum ne kadar doğrudur bu .bazıları onermiyor. Ama ben yapiyorum abartmadanAynen ya bende öyle düşündüm bende bide hamilelikte alınacak kilolarda var ya onlarida düşünüyorum tabi korona herşeyi etkiledi çoktan ara verdim![]()
Nasıl kullanacağız adetim düzensiz deTesteredişli aslan pencesine başla.. Hem kilo verirsin hem adet düzene girer hem yumurtalıkların kaliteli olur. Hemde çok ucuz bir bitki...
Adetin 3 günü başla. 1.5 bardak suya bir tutam at 5 dk kaynat ılık iç..Nasıl kullanacağız adetim düzensiz de