• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar teşekkür ederim yorumlariniz için Çok sağolun arada 1 -2 gereksiz çıkmış gibi gördüm de sorun değil sagolun tekrar :)

Kızlar teşekkür ederim yorumlariniz için Çok sağolun arada 1 -2 gereksiz çıkmış gibi gördüm de sorun değil sagolun tekrar Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah :)

Neyini anlamadın kız O Ozlem K Aynı boydayız aynı kilodayız bende çocuk istiyorum ve kilomdan dolayı bende tedirginim ayrıca koronada tuz biber oldu
Tuz biber mi varmış korona da valla canım bilmiyorum da bi yandan korkuyorum bi yandan istiyorum bi yandan zayiflayim diyorum sen ne düşünüyorsun :)

Canım bence de zayıfla hamileliğin güzel ilerlesin diye olduğunda .. birde eğer cok zaman olmadıysa bence biraz ara vermen daha iyi ☺️

Hepimiz hamile kalmak istiyoruz daha önce denedinmi bilmiyorum ama bugğn planlayıp 1 ay sonra kalınmıyor malesef. Bence denemelere bailayın. Mesela ben tam 4 yıl oldu hala deniyorum. Boşver virüsü filan sen denemeye başla rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏽🤲🏽

Kızlar testere dişli aslan pençesi için böyle bisey buldum gondereyim dedim sizde okuyun diye kadınların bitkisi deniyomus deneyen var mı acaba güzel faydalı biseye benziyor

Eklentiler

• Screenshot_20200328-193512_Chrome.jpg
    Screenshot_20200328-193512_Chrome.jpg
    158,1 KB · Görüntüleme: 23
Canım bence de zayıfla hamileliğin güzel ilerlesin diye olduğunda .. birde eğer cok zaman olmadıysa bence biraz ara vermen daha iyi ☺️
Aynen ya bende öyle düşündüm bende bide hamilelikte alınacak kilolarda var ya onlarida düşünüyorum tabi korona herşeyi etkiledi çoktan ara verdim 😀

Aynen ya bende öyle düşündüm bende bide hamilelikte alınacak kilolarda var ya onlarida düşünüyorum tabi korona herşeyi etkiledi çoktan ara verdim 😀
En iyisi cnm vallah 😅😅 hepimizin planları alt üst oldu maalesef🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Rabbim bundan kötü etmesin 😅💋🤲🤲🤲

Tuz biber mi varmış korona da valla canım bilmiyorum da bi yandan korkuyorum bi yandan istiyorum bi yandan zayiflayim diyorum sen ne düşünüyorsun :)
Tuz biber oldu derken şey kastettim canım yani birde üstüne korona tam oldu hamile kalmayın erteleyin diyor ya doktorlar

O Ozlem K
Canım hemen hamile kalacağımız belli değil o yüzden bence sende denemeye başla zaten hamileliğin ilk zamanlarında kilo veriliyomuş ben bebiş denemelerine başladım bu ay 🙈

Ay böyle de yaşanmaz ki ay demi kafalar hafif dumanlı 😀
Aynen aynen 😂😂
Gel kız gel hiç çekinme 😂😂
O Ozlem K
Canım hemen hamile kalacağımız belli değil o yüzden bence sende denemeye başla zaten hamileliğin ilk zamanlarında kilo veriliyomuş ben bebiş denemelerine başladım bu ay 🙈
Ayn evet doğru diyon hemen olmuyo zaten benim birde nur topu gibi 2 tane kistim var sanki hemen olacak gibi bende 😁

Back