• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorum ne yapmalıyım?

Snnyldzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
136
38
28
28
Kızlar ben 2 ay önce düşük yaptım. Doktora tekrar hamile kalabilir miyim dediğimde "evet kalabilirsin sağlıklısın" dedi. Düşük yapmadan önce doktor bana folik asit vermişti ona devam etmeli miyim yoksa yeniden doktora mi görünmeliyim? Acill yardım ona göre doktora görüneceğimm. Şimdiden teşekkürler 🌹😊

Ben geçen sene tüp bebekle hamile kalıp düşük yapmıştım zaten kendi başına hamile kalamadığım için ara verdim hiç doktora filan da gitmedim 3 ay sonra evde odaları değiştirdim baya ağır kaldırdım bazaları filan. sonra lekelenme kanama yoğun gelmeye başladı uzunda sürünce doktora gittim yeniden düşük yapmışım🤦🏻‍♀️ Siz maşallah sağlıklıymışsınız folikasite devam edip denemelere ara vermeyin Allah gönlünüze göre versin hayırlı haberler almayı nasip etsin

Ben geçen sene tüp bebekle hamile kalıp düşük yapmıştım zaten kendi başına hamile kalamadığım için ara verdim hiç doktora filan da gitmedim 3 ay sonra evde odaları değiştirdim baya ağır kaldırdım bazaları filan. sonra lekelenme kanama yoğun gelmeye başladı uzunda sürünce doktora gittim yeniden düşük yapmışım🤦🏻‍♀️ Siz maşallah sağlıklıymışsınız folikasite devam edip denemelere ara vermeyin Allah gönlünüze göre versin hayırlı haberler almayı nasip etsin
Çok üzüldüm cidden😔 rabbim hepimize nasip eder inşallah sizde umudunuzu kesmeyin lütfen tesekkur ederim 🌹

Back