- 10 Temmuz 2023
- 22
- 3
-
- Konu Sahibi lavantademeti
Bir şekilde kıvama getireceksiniz. İkna edeceksiniz, ama bu yıllarda sürebilir hazır olun. Yaşınız 30 üstü değilse sabırla bekleyin. Bu iki kişinin vermesi gereken bir karar. Bende uzun yıllar çocuk istemedim, eşim de öyle. Sonra ben istedim o daha hazır değildi. Tam hazır oldu, onda da 1 senedir olmuyor muhtemelen sürecimiz tüp bebek olacak. Dediğim gibi rutin kontrollerden geçin herhangi bir problem yoksa, eşinizin hazır hissetmesi için çabalayın.Merhaba arkadaşlar..
Hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyor.. 6 aylık evliyim erken biliyorum ama yaşım geldi ve benimle yaşıt arkadaşlarımın hepsinin çocuğu oldu.. Korunarak ilişkiye giriyoruz farklı şeyler denedim ama olmadı.. Sarhoşken denedim onda bile hala aklında prezervatif vardı. Komik biliyorum ama prezervatifin içini kendi içime sıktım bir kaç defa yine olmadı.. daha napıcam ben.. dkh dedim ona da yanaşmadı..
Cocuk tek tarafın istemesiyle olmaz. Doğumdan sonra sizi psikolojik olarak yalnız birakirsa naneyi yersiniz. Ya da çocuğu benimsemezse o çocuğa bunu yaşatmaya hakkınız yok.Merhaba arkadaşlar..
Hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyor.. 6 aylık evliyim erken biliyorum ama yaşım geldi ve benimle yaşıt arkadaşlarımın hepsinin çocuğu oldu.. Korunarak ilişkiye giriyoruz farklı şeyler denedim ama olmadı.. Sarhoşken denedim onda bile hala aklında prezervatif vardı. Komik biliyorum ama prezervatifin içini kendi içime sıktım bir kaç defa yine olmadı.. daha napıcam ben.. dkh dedim ona da yanaşmadı..
Bende mi sorun var acaba diye düşünmeye başladım zatenBir şekilde kıvama getireceksiniz. İkna edeceksiniz, ama bu yıllarda sürebilir hazır olun. Yaşınız 30 üstü değilse sabırla bekleyin. Bu iki kişinin vermesi gereken bir karar. Bende uzun yıllar çocuk istemedim, eşim de öyle. Sonra ben istedim o daha hazır değildi. Tam hazır oldu, onda da 1 senedir olmuyor muhtemelen sürecimiz tüp bebek olacak. Dediğim gibi rutin kontrollerden geçin herhangi bir problem yoksa, eşinizin hazır hissetmesi için çabalayın.
Test yaptığımızda da neden hamile değilsin demeyi biliyor ama ve ben kendimi kötü hissetmeye başladımŞunu erkek tarafı yapsa ortalığı birbirine katarsınız. Kadınsınız diye prezervatifin içini boşaltma hakkını nerden buldunuz kendinizde, ne kadar iğrenç bi davranış.
Çocuk istiyorsa niye korunuyor? Eşim istemiyor diyen siz değil misinizTest yaptığımızda da neden hamile değilsin demeyi biliyor ama ve ben kendimi kötü hissetmeye başladım
Test yaptığımızda da kendisi testin başından ayrılmayıp negatif çıktığında neden hamile değilsin diyen biriŞunu erkek tarafı yapsa ortalığı birbirine katarsınız. Kadınsınız diye prezervatifin içini boşaltma hakkını nerden buldunuz kendinizde, ne kadar iğrenç bi davranış.
Deli yani, deliden çocuk yapmayıverin siz deTest yaptığımızda da kendisi testin başından ayrılmayıp negatif çıktığında neden hamile değilsin diyen biri
Evet bazen kendisinden de şüpheleniyor test alıyor ve 5 10 dk başında bekliyor gülüyor falan sonra da neden değilsin diyor. Korunuyor istemiyorum diyor son anda takıyor zaten prezervatifi işinr geldiği gibi davranıyor bi öyle bi böyleÇocuk istiyorsa niye korunuyor? Eşim istemiyor diyen siz değil misiniz
Niye prezervatifi yırtıp aşmasını mı bekliyorsun demediniz mi? Artı korunuyorsanız niye testlere gerek duyuyorsunuz trol müsünTest yaptığımızda da kendisi testin başından ayrılmayıp negatif çıktığında neden hamile değilsin diyen biri
Son anlarda takıyor trol değilim diğer cevaplarımı okursanız anlarsınız beni yargılamadan önceNiye prezervatifi yırtıp aşmasını mı bekliyorsun demediniz mi? Artı korunuyorsanız niye testlere gerek duyuyorsunuz trol müsün
Sizde de sorun olabilir, eşinizde de kimbilir. Ama bu şekilde prezarvatifin içini boşaltmak falan, kendinize saygınızı yitirmeyin. Kanuniye şehzade doğurmayacaksınız.Bende mi sorun var acaba diye düşünmeye başladım zaten
Merhaba eskiden bende hazır olalım olalım diyordum ama hiç bir zaman kendimizi hazır hissedeceğimiz bir zaman gelmeyecek olmayacak bence. Belki istediğin bir an olabilir ama hazır olamayız herşeyin bir ilk tecrübesi var sonuçta :) ama istemeden bir çocuk yapılırsa evet babalık yapmayabilir bu konuda katılıyorumBence eşinizin de kendisini hazır hissedip çocuk istemesi lazım. Hazır olmadan, istemediği bir dönemde çocuk olursa ne kadar babalık yapacak. Yani bilemedim değişik bir durum.