güle güle tatlım yarın görüşürüz Şenizben çıkıyorum kızlar eve gidiyorum..öptüm
bende çıkarım birazdan yemek yapmam lazım
hergün hergün bıktım yaw yine ne yapacam derdi -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle tatlım yarın görüşürüz Şenizben çıkıyorum kızlar eve gidiyorum..öptüm
aynen canım bende de adet düzensizliği vardı insan ister istemez düşünüyodu tabitamam cnaım kolay gelsin sana
kız evet haklısın bende aynen snein gibi bekarkenden takardım kafama birde adet düzensizliği vardı bende daha çok korkardım insan neyden korkarsa başına geliyor yaa korkmamak gerek esasında
testi sabahmı yapıcan canım sabah ilk idrarınla yaparsan daha iyi sonuç veriyormuş a.shadi kendinize iyi bakın örürşüz birazdan gelirim bende şimdi test alayım eczaneden bakalım ne olacak
ben geldim herkes gitti mi yoksa..:gitme: :gitme: fisfisfis:çok üzgünüm:senağlama
sinemis geçmişimi mi okuyon canım senin durumunuda yeni okudum geçmiş olsun iyiki sandığın gibi değilmiş :1hug:
hadi kendinize iyi bakın örürşüz birazdan gelirim bende şimdi test alayım eczaneden bakalım ne olacak
hg canım Şeniz bundan sonra orda kimse bulamazsan bilki burdayız sırnaşık şeydil_nur+, Gamze_20, iltercakir, nilaykisir+, sinemis84 selam güzellerim..bende sizi diğer sitede arıyorum..buradaymışsınız hepiniz niye haber vermdinizklava: lmaz:...nasılsınız?hihoyyyt hihoyyyt
bende iyiyim canım sen niye böylesin bakim üzülmek yok artık kızarım hee lmaz:slm abyosuncuğum hoşgeldin... Nasılsın..
Sen nasılsın dilnurcuğum....
İlter cİĞİm İnŞ. Hayırlı haberlerİnİ alırız..olmasada ÜzÜlme tmm mı sakınn....beraber denerİz bİr dahakİ ay olmadı...( ya ben ne dİyorumm ben hİÇ İİ deĞİlİm kızlarrr moralİm sıfır..)
çok şükür öyleymiş canım ya peki adet oldun mu şimdiki durumun nedir :uhm:çok saol canım ya valla korktum ama boşunaymış allahtan kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk güzelim..ben iyiyim sağolasın..sen nasılsın?hihoyyytslm abyosuncuğum hoşgeldin... Nasılsın..
Sen nasılsın dilnurcuğum....
güle güle güzelim..hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah..:)kaydirigubbakcemile2hadi kendinize iyi bakın örürşüz birazdan gelirim bende şimdi test alayım eczaneden bakalım ne olacak