merhaba canımm
inşallah geçer canım birgün bizde hamiş olacaz bakalım allahım nezaman nasip edecek
saol canım geri geldim evdeyim şimdi ama sende üzülüp durma artık yaa lütfen kuşum olmuyor böyle
canım 2 tane test aldım birini şimdi yaptım bir halt çıkmadı sırnaşık şeysırnaşık şey diğerini sabah yapacam büyük ihtimal oldada bir hat çıkmıyacak bende psikolojik olarak hamiş olacam delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
inşallah canım ama şuan yaptığım teste birşey yokkk sabah yapacam bir tanede ondada birşey çıkıyacak sanırım :roflol::roflol:
yok üzülmiyecem bu ay kendime söz verdim üzülmiyecem yüce rabbim doğru zamanı elbet biliyordur canım
canı benim adetime daha var geçen ayın 12 de adet oldum adetlerin normalde geçikir 2 felan 14 diye hesaplıyorum adetimi ama bu ara acayip belirtiler yaşıyoru o acıdan test yapacam bakalım çıkacakmı
geldim canım şimdi yaptım test hiç birşey çıkmadı birde sabah yapalım bakalım ondada birşey çıkmazyaaa :roflol::roflol:nerde bizde o rahim o yumurtalık hemen pat diye hamiş olalımmm delikafadulden