hani göremedim albümde canım..nereye ekledin???
gözünaydın canım....
hoşgeldinnnnnnnna.s.
bende diyorum nerde bu kızzzz:sinifsinif:
Albüme eklemedim canım burda hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünaydın canım....
hoşgeldinnnnnnnna.s.
Nirancım alıntıyı silersen sevinirim tatlım resmi kaldırıcamda sonradan kaydirigubbakcemile5
Sağol bitanem darısı başımıza artık :teytey:diloşşşş tütütütütüt maşşallahhhh yaaaaaaaaaaaaa
bu ne böyleee oyuncak oyuncakkkkk
maşşallahhhhhh 41 kere.......
allah analı babalı büyütsün sağlıklar versin...
sende şimdi sabırsızlanıyorsun görmek için dimiiiii
canım çekti dilnurrr ne olacak şimdiii turşu istiyorum bennn
gel güzelim ben öğretirim sana delikafaduldendelikafadulden
kız ben bizim aşçıya sorayım dedim ama nülüferçim cevaplamış bileee
iyiyim canım patron işe başladığımdan beri ilk defa birşey istedi personle maaşlarını hesapladım paralarını verdim geldim kuşumm
hoş bulduk cnaımmm
hoşbulduk güzelim nasılsın a.s.
canım sileyimde nasıl sileceğim
Nirancım alıntıyı silersen sevinirim tatlım resmi kaldırıcamda sonradan kaydirigubbakcemile5
gözünaydın canım....
hoşgeldinnnnnnnna.s.
birşey çıkmadığına çok sevindim canım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2slm kıslarrrrrr doktordan geldim korktuğum gibi birşey yokmuş süperrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
merhaba nilayım hoş geldinNİLAY geldiiiiii
merhaba kısslarr hihoyyyt
maşşalah çok tatlı bir bebek allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin bizlerede nasip etsinnBebişimiz erkek adı da utku :asigim:
tamam cnaımmmdeme kız neyse ben yapıcam yemeye gelirsin sırnaşık şey
önemi yok canım yazdım nasıl yapacağınıcanım kusura bakma ya alıntı yapmışım daha yeni geçmişi okudum sen nasıl silineceğini bilyorsan yaz canım sileyim
dur hemn anlatayım o mesajın altında edıt varya edıt a bas resmin adresini sil yazdıkların kalsın sonra kaydet de tamamdır süprizzzzz
DİLNUr bebiş çook tatlı maşşallahh
Allah hepimizee böyle tatlı bebişler nasip eder inşallahh :Saruboceq:
K.bakma canım senide yordumtamam canım hallettimhihoyyyt
Sağol canım benim inşallah hepimize nasip olur :Saruboceq:DİLNUr bebiş çook tatlı maşşallahh
Allah hepimizee böyle tatlı bebişler nasip eder inşallahh :Saruboceq:
K.bakma canım senide yordum
Çok teşekkür ederim darısı başımıza :teytey:
çok sağol canım darısı başımıza inşallah :teytey:birşey çıkmadığına çok sevindim canım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
merhaba nilayım hoş geldin
maşşalah çok tatlı bir bebek allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin bizlerede nasip etsinn
tamam cnaımmm
hep aynı cnaım ya iyi diyelim iyi olsun bu gün çok belim ağrıyor okadar başka birşey yokiyi diyelim iyi olsun canım sen iyisin inşallah ?
böyle düşündüğüne sevindim canım Şenizyok canım ne yorulacağım bir şey daha öğrenmiş oldum yerimseniben
aminnn aminnn :teytey::teytey:çok sağol canım darısı başımıza inşallah :teytey:
birşey çıkmadığına çok sevindim canım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
merhaba nilayım hoş geldin
maşşalah çok tatlı bir bebek allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin bizlerede nasip etsinn
tamam cnaımmm