Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kıslaaar nasılsınız bugüün
slm canım hoşgeldin iyiyiz ya sen hihoyyytslm kıslaaar nasılsınız bugüün
bu konuda sana katılıyorum canım çok doğru söylüyorsunee kızlar herkes başladımı olumlu düşünme terapilerine ben her gün tekrarlıyorum benim bebişim olacak diye her şey önce beynin inanması ile gerçekleşiyor değilmi biz beynimizi nasıl yönlendirirsek hayatta bizi bu yöne sürüklüyor ve hiçte şaşırtmıyor
slm hoş geldin cnaım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım bebiş nasıl melike snein bel ağrın varmı cnaım yaaslm kıslaaar nasılsınız bugüün
tamam canım kesin yapacam duramıyacam çünki artık bugün ağrılarım iyice arttı korkmaya başladım yaaailtercim yarın test yap tamammı...inşallah bu ay oldu gibi geliyor bana...
slm kıslaaar nasılsınız bugüün
tamam cnaım kolay gelsin sanakızlar ben çıkıyorum biraz işlerimi halledeyim gelirim görüşürüz
kız evet haklısın bende aynen snein gibi bekarkenden takardım kafama birde adet düzensizliği vardı bende daha çok korkardım insan neyden korkarsa başına geliyor yaa korkmamak gerek esasındabu konuda sana katılıyorum canım çok doğru söylüyorsun
ben evlenmeden önce bile hep olurmuki olmazmıki insan etrafında görünce kendini de onların yerine koyuyor tabi sonra kendini düşünüyo
bende hemen etkilenirim işte şimdide benim başıma geldi kısmet tabi
İnsan nasıl düşünürse bazen olaylarda öyle gelişiyo
En güzeli rahat olmak bunu burda öğrendim :lepi:
yine geldim....ama ii değilim bugün kızlar her yerim dökülüyorrr.....
kızlar ben çıkıyorum biraz işlerimi halledeyim gelirim görüşürüz
ben çıkıyorum kızlar eve gidiyorum..öptüm
güle güle nülüfercim bende çıkıcam kızlarben çıkıyorum kızlar eve gidiyorum..öptüm