stres niye biz bırakmıyo yada biz niye stresi birakmıyoz ki :) ben bu ay çok düşünmemeye başladım sürekli kafaamı bişeylerle meşgul ettim beraberlikten sonra sırf düşünmeyeyyim diye telefonla falan uğraştım eşimile başka konular konuştuk ve bunların aksine bu ay rüyalarım çoğaldı hep erkek çocuğu yadaa erkek bebek görüyorum rüyamda onlar beni heycanlandırıyor ama inat ediyorum farklı konularla meşgul oluyoru. kadınlar kulübüne de çok girmedim düşünmeyeyim diye...sizde bişeyler yapın kafanız dağılsın bende@yyeter bende aynı durumdayım 8 aylık evliyim bizde hiç korunmadık ve hala bebişimiz yok benim testlerimdede bi sıkıntı yok ama doktor stresten diyo
hocam hep silik te çıksa hamilelik olabilir diyolar çok sevindim kan testi yaptınız mı bizimle paylaşırmısınz :)inşallah hayırlı haberlerini alırızmerhaba kızlar,
3 aydır korunmuyoruz bu ay kasıklarımda agrılarım olmaya başladı goguslerim şiş ve 13 nisanda yanı bugun regl olmam lazım ama regl olmadan once hep 3- 4 gun onceden kahverengi akıntım gelirdi bu ay gelmedi sadece regl karın agrım var geçen hafta idrar gebelik testi yaptım negatif cıktı dayanmayıp 11 nısanda yeniden yaptım iki çizgi cıktı ama biri silik şeklinde testten suphelendim aynı gun baska test aldım ve yıne aynı sekilde çift çizgi ama biri silik cıktı sizce hamil olabilir miyim?
hocam hep silik te çıksa hamilelik olabilir diyolar çok sevindim kan testi yaptınız mı bizimle paylaşırmısınz :)inşallah hayırlı haberlerini alırız
Kızlaarr merhaba,biz 7bucuk aylık evliyiz.başından beri yaza doğru bebiş istediğimiz için hep eşim korundu.bu korunma ilk ay hamile kalmama engel olur mu.yani ilk defa sperm aldığı için vücut kabul etmiyo atıyo gibi bişey okumuştum.ne kadar doğrudur böyle bişey
Ayyyy amin aminn isteyen herkese inşallaahhhhhhhh :)Canım korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay içinde hamile kalabilirsin ben Haziran 3 yıllık evli olmuş olucam hep korunduk Şubat Ay'ından bu yana korunmayı bıraktık ve bu 3. Ayımız hamileyim :) Allah sanada en kısa sürede hamile Olmayı nasip etsin
bana mı soruyorsunuz biz altı aydı deniyoruz 1,5 yıllık evliyiz. yumurtlama günümü tetlerle tespit ettim geçen ay olmadı ama ilişkimiz çok düzenli değildi bua y daha düzenliydik . 19 martta son adet tarihimdi düzensizlik olduğu için bugünlerde bekliyorum ama tam olarak hangi gün bilemiyorum. bu sabah test yaoptım negatifti çok üzüldüm. bazen iki gündebir bazen üçgünde bir bu son haftada da dört günde bir ilişkiye girdik yastık koydum bekledim biraaz hatta bazı gecelerde öyle bile uyudum. hep rüyalar gördüm erkek bebek ama kısmet...Yumurtlama günleri bulmam gerek ve Düzenli ilişki Şart ben 3 ayda düzenli ilişki yaşadım yanı 2 günde 1 ilişkiye girmen gerek ve ilişki sonra hemen duş alma ayaklarını kaldır beline bir yastık koy en az 30 dk falan beklemeye çalış bu sayede sperm daha çabuk Rahime ulaşmış olucaktır. Adetlerin düzenli mi? Yumurtlama Günlerini tespit ettikten sonra gerisi size kalmış :) yumurtlama haftanızda eşinde sende alkol kullanmayın canım ne kadar süredir deniyorsunuz
bana mı soruyorsunuz biz altı aydı deniyoruz 1,5 yıllık evliyiz. yumurtlama günümü tetlerle tespit ettim geçen ay olmadı ama ilişkimiz çok düzenli değildi bua y daha düzenliydik . 19 martta son adet tarihimdi düzensizlik olduğu için bugünlerde bekliyorum ama tam olarak hangi gün bilemiyorum. bu sabah test yaoptım negatifti çok üzüldüm. bazen iki gündebir bazen üçgünde bir bu son haftada da dört günde bir ilişkiye girdik yastık koydum bekledim biraaz hatta bazı gecelerde öyle bile uyudum. hep rüyalar gördüm erkek bebek ama kısmet...
Bende en son 18 martta regl olmuştum 13 nısanda regl olmam lazımdı olmadım ben regl kanamalarım cok fazla bu Yüzden bebek istemeden önce doktora gidip muayene oldum hormon testleri Yaptım hiç bir sorun yok dedı peki sen 6 aydır denemene rağmen doktora hiç gitmedin mi canım
olur mu üç kezz gittim hep bişe yok dediler en son doktot bir yıldan önce bişe ypmayız dediler ama bu defa da olmazsa başka bir doktora gideriz eşimi de zorlıycam. adet tarihlerimiz ard arda sizinle baktım sizinkine benimkide 24 aralık 20 ocak 19 şubat 19 mart :) henüz adet belirtilerim başlamadı çok az bi kasık ağrım olmadi ama adetten çnce beyaz akıntım kesiliyor dünden beri kesilmişti bu gün hafif oldu tekrar .. çok üzdü beniBende en son 18 martta regl olmuştum 13 nısanda regl olmam lazımdı olmadım ben regl kanamalarım cok fazla bu Yüzden bebek istemeden önce doktora gidip muayene oldum hormon testleri Yaptım hiç bir sorun yok dedı peki sen 6 aydır denemene rağmen doktora hiç gitmedin mi canım
olur mu üç kezz gittim hep bişe yok dediler en son doktot bir yıldan önce bişe ypmayız dediler ama bu defa da olmazsa başka bir doktora gideriz eşimi de zorlıycam. adet tarihlerimiz ard arda sizinle baktım sizinkine benimkide 24 aralık 20 ocak 19 şubat 19 mart :) henüz adet belirtilerim başlamadı çok az bi kasık ağrım olmadi ama adetten çnce beyaz akıntım kesiliyor dünden beri kesilmişti bu gün hafif oldu tekrar .. çok üzdü beni
Canim çok geç oldu ama yinede yazmak istedim. İlgin için teşekkürler adetlerim düzensiz olduğu için bise diyemiyom. Gecen aylar 28 gündü bu ay 16-17 de yumurtlama oldu 14 eklersek 31 gün oluyor tahminim ve şuan 29.günumdeyim gecikmedi daha hayırlı geceler buradaki herkese dua ile....[/QUOTE]E="Sedefo, post: 40521989, member: 667499"]O zaman en doğrusu eşininde test yapması eğer bu ayda hamile kalamasaydım eşim doktora gidip muayene olacaktı çünkü hersey kadinda olmayabiliyor. Sperm testleriylede sorun olup olmadığı bile hemen tespit edilebiliyor. Ama tabi Herşeyden önce kafana takma stres yapmamaya çalış merak etme zamanla mutlaka olucaktır. Suan adetin kac gun gecıktı
Sıkıntı yapma dert etme canım eminim sendedir güzel haberler alıcam Allah'ın izniyle[/QUOTE]Canim çok geç oldu ama yinede yazmak istedim. İlgin için teşekkürler adetlerim düzensiz olduğu için bise diyemiyom. Gecen aylar 28 gündü bu ay 16-17 de yumurtlama oldu 14 eklersek 31 gün oluyor tahminim ve şuan 29.günumdeyim gecikmedi daha hayırlı geceler buradaki herkese dua ile....
sedef kasık karın ve yumurtalık kısmımda bir ağrı var ama bel ağrım yok sivilcem çıkmadı çok korkuyorum bacaklarım soğuk çekiyo üşüyo kırgınlık var ...göğüs ağrım önceki aylar kadar değil hafif bir ağrı ve kaşıntı var...sen de nasıl olmuştu...O zaman en doğrusu eşininde test yapması eğer bu ayda hamile kalamasaydım eşim doktora gidip muayene olacaktı çünkü hersey kadinda olmayabiliyor. Sperm testleriylede sorun olup olmadığı bile hemen tespit edilebiliyor. Ama tabi Herşeyden önce kafana takma stres yapmamaya çalış merak etme zamanla mutlaka olucaktır. Suan adetin kac gun gecıktı
günaydın bu arada ...sedef kasık karın ve yumurtalık kısmımda bir ağrı var ama bel ağrım yok sivilcem çıkmadı çok korkuyorum bacaklarım soğuk çekiyo üşüyo kırgınlık var ...göğüs ağrım önceki aylar kadar değil hafif bir ağrı ve kaşıntı var...sen de nasıl olmuştu...
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kusura bakma başta soramadımgünaydın bu arada ...