Hamile Kalmak İsteyenler

Lh yüksek çıkmış fsh iyi yani buyuk ihtimal yumurta rezervlerin iyi durumda tsh da iyi hamilelik icin 2.5 sınırdir gebelik icin 2.5 in altinda olmasi tavsiye edilir bence lh yuksek
öncelikle cevabın için teşekkür ederrim bugün doktora gittim kartal da zeynep gençlere gidiyorum gebelik için hormonların iyi dedi adet içinde 2 aylık küçük bir tedavi uygulayalım dedi duphaston ve cyclo-progynova verdi ikisinde de 1 kutu içecegim o kadar bu sırada hamile kalırsanda hiç birsey olmaz dedi bakalım adetim hep düzensizdi ama evli olunca her ay kan vermekten bıktım beta hcg :KK43: ha oldum ha olcam olmadığım hergün de bu sefer hamileyim umuduyla psikolojik olarak yıpranıyorum :KK43:

Eşin de bir spermiyogram testi yaptırsın bence
teşekkür ederim cevabın için ben sorun demeyelimde olmamasının nedeninin benim adet düzensizliğim ve muhtemelen hormonlarımın yüksek olmasına bağlıyordum ama doktor gayet normal dedi adetimin düzensizliği yalnız 7 kuşak :) annem anneannem 2 kız kardeşim babanem herkes bizde düzenli olan yok :KK70: Eşime gelince başta yanaşmııordu ama şimdi birkaç ay daha geçsin giderim napalım diyor ikimizde 28 yaşındayız annemde 3 ünüzde de yanlışlıkla hamile kaldım diyor eskiler ne çabuk hamile kalıyormus :KK1:

teşekkür ederim cevabın için ben sorun demeyelimde olmamasının nedeninin benim adet düzensizliğim ve muhtemelen hormonlarımın yüksek olmasına bağlıyordum ama doktor gayet normal dedi adetimin düzensizliği yalnız 7 kuşak :) annem anneannem 2 kız kardeşim babanem herkes bizde düzenli olan yok :KK70: Eşime gelince başta yanaşmııordu ama şimdi birkaç ay daha geçsin giderim napalım diyor ikimizde 28 yaşındayız annemde 3 ünüzde de yanlışlıkla hamile kaldım diyor eskiler ne çabuk hamile kalıyormus :KK1:
Aslında düzensizlikte daha kolay hamile kalınıyormuş annen haklı yani :)

benimde düzensiz ama ben kalamadım :KK1: sanırım biraz acele ediyorum 4 şubattan beri korunmuyoruz işte sanırım gün aşırı ilişki gerekli :KK45::oops:

ben kalamadım bi :/ sanırım biraz acele ediyorum 4 şubattan beri korunmuyoruz ve anladığım kadarıyla gün aşırı ilişki gerek :oops::oops::oops:
Daha çok yeni canım... Ben ekimden beri korunmuyorum.. Rahim filmi çektiricem temmuzda... İnşaallah bir faydası olur...

Daha çok yeni canım... Ben ekimden beri korunmuyorum.. Rahim filmi çektiricem temmuzda... İnşaallah bir faydası olur...
yaşınız kaç adet düzensizliği falan var mı yada hormonlarda bişey rahim filmi çektirmedim ben ama doktorum normalde adet düzensizliği olanlarda rahimde kalınlaşma olur senınkı çok çok iyi dedi :21:

yaşınız kaç adet düzensizliği falan var mı yada hormonlarda bişey rahim filmi çektirmedim ben ama doktorum normalde adet düzensizliği olanlarda rahimde kalınlaşma olur senınkı çok çok iyi dedi :21:
Adet düzensizliğim yok, hormonlarda normal yumurtamda çatlıyor yaşım 30

yok spermografi demiştiniz eşim yaptırsa acaba sorun onda mı :KK43:
O testi bildiğim kadarıyla bütün hastaneler yapıyor. Eşime de yaptırdık özel bir hastanede, ücreti 50 liraydı, akşama da sonucunu almıştık.

merhabalar . bende uzun zamnadır buraların sessiz okuyucusuyum..br çok şeyde öğreniyorum...bende 16 aylık evliyim eşimle ayrı yerlerde çalışıyorduk anca bir yıl sonra bir araya gelip çocuk yapmaya karar verdik 5 aydır deniyoruz ama olmadı. doktor hiç bir sorunun yok dedi eşim biraz yavaş davranıyor doktora gitme konusunda o henüz muayene olmadı. ben geçen ay ovulasyon testlerinı uyguladım 14 ve 15. günler pik yaptı ama bizde yakınlaşma 8.,13.,14. günde oldu sonra eşimle çok tartıştım 15. günü değerlendiremedik diye o bu konuda beni çok üzüyor çocuk istediğimi biliyor o da istiyor ama düzenli ilişkiye girmiyor . yorgunum hastayım diypr napacağımı bilmiyorum. çok üzülüyorum. küsüyorum ona. dün hasta oldum adetlerim de düzensizleşti. ocak sonu şubat başı soğa kürüde uyguladım sekiz gün ama fayda etmedi. adet tarihlerim aralık24 ocak20 şubat 19 mart 19...çok uzun yazdım sanırım konular da dağınık çünkü kafam da çok dağınık. sevgiler hepinize...

Ekim 2013 hamile kalabildin mi bebegin oldu mu cok merak ettim :)

X