Hamile Kalmak İsteyenler

bende regl olucakmısım gibi karın agrım vardı goguslerim şiş durumdaydı yanı regl olucam kesin demiştim normalde reglde kasık agrım olmaz benım bu ay sol tarafta kasık agrım olmaya basladı bi gecede sag tarafa şiddetli agrı girdi sonra regl günüm gecikti idrar testi bile ilk yaptıgımda negtaif cıktı sonra bı ıkı gun sonra yıne yaptım çift cizgi fakat silik şekildeydi. sonrada kan testi yaptım ve sonuc basarlıydı :) ama zaten daha cok yeni :) 2-3 haftalıkmıs hamileliğin gecen gun doktora gittim doktor yenıden kan testi istedi pazartesi onu yaptırıcam yine :) yanı suan pek hamileliğim farkında değilim :) sen bence bi idrar al ama alırken erken gebelik testi olsun :) diğerlerine göre biraz pahalı ama daha net sonuc cıkıyor

bende regl olucakmısım gibi karın agrım vardı goguslerim şiş durumdaydı yanı regl olucam kesin demiştim normalde reglde kasık agrım olmaz benım bu ay sol tarafta kasık agrım olmaya basladı bi gecede sag tarafa şiddetli agrı girdi sonra regl günüm gecikti idrar testi bile ilk yaptıgımda negtaif cıktı sonra bı ıkı gun sonra yıne yaptım çift cizgi fakat silik şekildeydi. sonrada kan testi yaptım ve sonuc basarlıydı :) ama zaten daha cok yeni :) 2-3 haftalıkmıs hamileliğin gecen gun doktora gittim doktor yenıden kan testi istedi pazartesi onu yaptırıcam yine :) yanı suan pek hamileliğim farkında değilim :) sen bence bi idrar al ama alırken erken gebelik testi olsun :) diğerlerine göre biraz pahalı ama daha net sonuc cıkıyor
Biliyotmusun benim uç gündür karin agrim var ara ara sağ ve sol yumurtaliklarima çok ağrı giriyor ayrı zamanlarda. Bacaklarimda kırgınlık var. Bugün misafir agirladim bel agrim oldu hani agir Bise kaldirirsin ya öyle bir ağrı. Şuan tansiyonun düşmüş gibi basım agriyor boşlukta gibi. Bende perşembe günü yani 28.gün test yapmıştım negatiftir şuan 32. Gün bi keresinde 34.gün adet olmuştum o yüzden çok karisik duygular içerisinde yım. Beyaz akintim hala kesilmesi çok şükür çünkü adetten önce kesiliyordu.

Biliyotmusun benim uç gündür karin agrim var ara ara sağ ve sol yumurtaliklarima çok ağrı giriyor ayrı zamanlarda. Bacaklarimda kırgınlık var. Bugün misafir agirladim bel agrim oldu hani agir Bise kaldirirsin ya öyle bir ağrı. Şuan tansiyonun düşmüş gibi basım agriyor boşlukta gibi. Bende perşembe günü yani 28.gün test yapmıştım negatiftir şuan 32. Gün bi keresinde 34.gün adet olmuştum o yüzden çok karisik duygular içerisinde yım. Beyaz akintim hala kesilmesi çok şükür çünkü adetten önce kesiliyordu.
Bu arada gecen ay goguslerim cok siddetli ağrıyordu bu ay çok hafif ağrı var ve şişmiş ara sıra göğüs ucum kasiniyor.

adet oldum kahverengiden pembe doğru bi r kanamayla kırmızıya iletliyorum.hayırlısı

stres niye biz bırakmıyo yada biz niye stresi birakmıyoz ki :) ben bu ay çok düşünmemeye başladım sürekli kafaamı bişeylerle meşgul ettim beraberlikten sonra sırf düşünmeyeyyim diye telefonla falan uğraştım eşimile başka konular konuştuk ve bunların aksine bu ay rüyalarım çoğaldı hep erkek çocuğu yadaa erkek bebek görüyorum rüyamda onlar beni heycanlandırıyor ama inat ediyorum farklı konularla meşgul oluyoru. kadınlar kulübüne de çok girmedim düşünmeyeyim diye...sizde bişeyler yapın kafanız dağılsın bende @Dejardios U DİNLEDİM :))) SON BİR HAFTADAYIM HAYIRLISI ARTIK NE DİYELİM...

ya olmuyo ama bende aynıyım stres yapmasam rüyalar bırakmıyo :KK43:

Arkadaslar hamile kalmak isteyenlere soğan kürünü tavsiye ederim. Adet bitiminden 2-3 içinde her gün sabah akşam 1 yemeklik sogan(sarı) 4 e bölüp 1 bucuk bardak su ile 5-6 dakika kaynatın ve ılınmasını bekleyip süzüp için 15 gün yapın ac karnına. Sonraki adetinin bitimine kadar 3 defa kürü yapın. Sonra bırakın, hemem hamile kalacaksınız çok yararlı

3 ay yapın yazacaktım. yukarıda yazdığım cumlede bitimine kadar dan sonra nokta olacaktı.

merhaba 28 yaşında 10 aylık evliyim adet düzensizliğim var doktora gittim jinekolojik muayenede rahim yumurtalıklar hersey normal çıktı pko falanda yok ama 2-2.5 ayda regl oluyorum ve 6 aydırda korunmuyoruz hamile kalamadım hormon testi yaptırdım daha doktor görmedi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
estradiol 55.16
FSH 6.51
TSH 1.22
Luteinizan Hormon LH 11.63
PROLAKTİN 6.17

sizce eşiminde doktora gitmesi gerek mi çok takıyorum kafama her gece rüyalarımda bebek Allah isteyen herkese nasip eder insallah

merhaba 28 yaşında 10 aylık evliyim adet düzensizliğim var doktora gittim jinekolojik muayenede rahim yumurtalıklar hersey normal çıktı pko falanda yok ama 2-2.5 ayda regl oluyorum ve 6 aydırda korunmuyoruz hamile kalamadım hormon testi yaptırdım daha doktor görmedi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
estradiol 55.16
FSH 6.51
TSH 1.22
Luteinizan Hormon LH 11.63
PROLAKTİN 6.17
Lh yüksek çıkmış fsh iyi yani buyuk ihtimal yumurta rezervlerin iyi durumda tsh da iyi hamilelik icin 2.5 sınırdir gebelik icin 2.5 in altinda olmasi tavsiye edilir bence lh yuksek

X