Gebeliğe Hazırlık hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fizani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
14
-8
1
33
Merhaba hanımlar. Su saatde bana su mesajları yazdıran uzgunlugum.bugun yine hasta oldum. 4 aydir korunmayi bıraktık. Ve yine hasta oldum şimdi.diğer3 ay günüm gecerek hasta oldum. Bu ay ise tam günümde hasta oldum.2 düşük yaşadım. 5 ay korunduk fakat şimdi yine hasta olunca cok üzüldm. Biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var. Ama oda bende yok.napicagimi bilemiyorum.

Merhaba ben de benzer durumdayım ve gece uyku sorunu ben de yaşıyorum, bir kaybım var daha çok taze..Seni çok iyi anlıyorum bunu yaşamayan bilemiyor...

Merhaba ben de benzer durumdayım ve gece uyku sorunu ben de yaşıyorum, bir kaybım var daha çok taze..Seni çok iyi anlıyorum bunu yaşamayan bilemiyor...
Kesinlikle öyle. Dua ve tevekkul içinde olmak lazım birazda. Sabah ki halime göre iyiyim aslında.güçlü biriyim.cok meşakatli şeyler geçirdim. Sadece biraz daha esnek olmam lazim sanırım.her ay adet günü sayıyordum. Bunun da etkisi var bence. Çünkü biseyi bekleyince olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…