Canım sen olayı çözmussun ustune bırde tez yapmıssın
sorma anacım sorma. kafam rahat oh ne rahat
Ooo abla calismalar tam gaz devam valla kiskandim hahah
Kızlar ben daha önce de yazmıştım bana yardımcıbolur musunuz. .bir haftadır kasıklarımda ağrı ve gerilmeler vardı ve bunu yakip eden adet belirtilerine benzer hepsi .. dün gece birkaç kez başım döndü bugün de kahverengi akıntı geldi adetime 4 gün var sizce hamile olabilir miyim test yapmak için erken diye düşündüm yapmadım ama ?
Sanırım dediğin gibi canım biraz hızlanmış akıntı adet kanaması olabilir.. ya oruç da gitti iyi mi :)Yapma cnm test falan bekle ve adet olursun aynı bende aynı oyle oldum sonra adet oldum şimdi yıkandım devam bebek çalışmalarına:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanırım dediğin gibi canım biraz hızlanmış akıntı adet kanaması olabilir.. ya oruç da gitti iyi mi :)
Sanırım dediğin gibi canım biraz hızlanmış akıntı adet kanaması olabilir.. ya oruç da gitti iyi mi :)
Yapma cnm test falan bekle ve adet olursun aynı bende aynı oyle oldum sonra adet oldum şimdi yıkandım devam bebek çalışmalarına:)
Ben gunde ıkı test yapıyordum ve yaptıgım gun kırmızı kartı yiyordum
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim" O "en güzelini biliyor. .
Ayyy kuzum nedır bu kocişlerden cektıgımız buarda benmkı benı artık kk dan takıp edıyor :)
Aşkımm selammm
Ayyy kuzum nedır bu kocişlerden cektıgımız buarda benmkı benı artık kk dan takıp edıyor :)
Aşkımm selammm
Gercekten mi takıp edıyor cnm
Aşkımm selammm
enişteeeeeeeee selamm.
fazla merak cildi bozar hee haberin olsunnn
Aşkımm selammm
Gercekten mi takıp edıyor cnm
Valla bak aklına estıkce bos buldgu an google yazyr cemrekara kk dıye sak ben cıkıyorum zaten ruh halımı burdan takıp edıyr
enişteeeeeeeee selamm.
fazla merak cildi bozar hee haberin olsunnn
Bıde dıyor halka acık bır grup okumak yasak mı canım o zamn sızde gızlı yazın dıyor tam sopalık
Valla bak aklına estıkce bos buldgu an google yazyr cemrekara kk dıye sak ben cıkıyorum zaten ruh halımı burdan takıp edıyr
Bıde dıyor halka acık bır grup okumak yasak mı canım o zamn sızde gızlı yazın dıyor tam sopalık
Allah onu ıyı etsın emi bız buraya bır dunya ozel seyler yazıyoz:) :)
ay hiç güleceğim yoktu yaaa
merak ettim baktım valla her bişey çıkıyo kız
Çalısan yol alır cnm :) :)
Enistede ayni benim koca benimkide neler konusyonuz bakalim diyip duruyo pc den girsem kesin okur ama telefondan girdigimi fark etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?