Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Arkadaşlar merakla bekliyorum son 3 gün kaldı adetime ..umarım belirtiler de doğrudur yani hissetiğim gibi çıkar inşaallah .. rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşaallah.

canlarım haftasonu yazlıktaydık gene güzel koşuşturmalar yoğunluktan girip size yazmadım haftasonu doğum günümdü :17: nasılsınız bu hafta aranızdayım inşallahh yumurtlama günlerime girdim bugun itibariyle bi program indirdim telefona kadın günlüğü diye cok guzel bi takvim tavsiye ederim hepinize :16:

Son düzenleme:
canlarım haftasonu yazlıktaydık gene güzel koşuşturmalar yoğunluktan girip size yazmadım haftasonu doğum günümdü :17: nasılsınız bu hafta aranızdayım inşallahh yumurtlama günlerime girdim bugun itibariyle bi program indirdim telefona kadın günlüğü diye cok guzel bi takvim tavsiye ederim hepinize :16:

Kuzucum dogum gunun kutlu olsun kendıne yaptgın pasta mukemmeldı :56: :56: :56: Bızde hafta sonu önce izmir snra yazlıga gectık. Nasıl bır programmıs o anlatsana

Kuzucum dogum gunun kutlu olsun kendıne yaptgın pasta mukemmeldı :56: :56: :56: Bızde hafta sonu önce izmir snra yazlıga gectık. Nasıl bır programmıs o anlatsana

tesekkur ederim tatlım benim :54: ooh ohh sende güzelce gezmişin ne güzel canım :9: kuzum takvim programı gibi adet başlangıç tarihlerini yumurtlama günlerini bi sonraki adet günlerini gösteriyor birlikte oldugun günleri işaretliyosun günlük belirtilerin olursa yazabiliyosun her türlü olayı not alabiliyoruz moralimizi vücut ısımızı düzenli takvim programı gibi aslında ama ben sevdim hep sevmişimdir düzeni :9:

Adetım dun bıttı aksam basladık çalışmalara:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyy çok sevindim. çalışmalar sıkı başlamıştır araya da hasret girince :1::1::1:

ya içerde patron arkadaşıyla konuşuyo nasıl gidiyo çalışmalardiyo. aklıma başka çalışmalar geliyo hep yaa :27::27:

benim telefonum akıllı diil ki :43::43::43:

Son düzenleme:
ayyyy çok sevindim. çalışmalar sıkı başlamıştır araya da hasret girince :1::1::1:

ya içerde patron arkadaşıyla konuşuyo nasıl gidiyo çalışmalar. aklam başka çalışmalar geliyo hep yaa :27::27:

Aynen cnm hasret çok fazlaydı çalışmada güzel oldu :)

ya içerde patron arkadaşıyla konuşuyo nasıl gidiyo çalışmalardiyo. aklıma başka çalışmalar geliyo hep yaa :27::27:

Sen adet oldun mu cnm kaçgundur gırmıyordum moralım bozuktu dıye

Aynen cnm hasret çok fazlaydı çalışmada güzel oldu :)

:nazar: :nazar: maşallahhh

bi daha öyle bitsin mitsin yok aklına getirme öyle şeyler. :20::20::20:

Eklentiler

• $10436206_10152544644272206_5937515548195251009_n.jpg
    $10436206_10152544644272206_5937515548195251009_n.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 28
Back