- 28 Mayıs 2014
- 77
- 37
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hersey yolunda görünüyor insallah saglikla kucağına alırsınSon adet tarihim 3 haziran
1 temmuzda idrar pozitifti
2 temmuzda kese gorulmedi
3 temmuzda beta 146.2
Hersey olmasi gerektigi gibimi
Haftaya dr a gitcem bir daha ama cok endiseliyim
Keseyi gorememekten korkuyorum
test yaptım negatif çıktı![]()
Kac gun gecikmistinz canm az daha bekle birdaha yaparsin
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
peki ne yapmayi duaunuyosuntest yaptım negatif çıktı![]()
peki ne yapmayi duaunuyosundevammi :)
umarim gelmez kirmizilar :) benimde adetim bu ay ilk 2 gun cok geldi sonra kesildi ve dun klomene badladim hala daha acba bebis varmidir diyorum :) bu ay cokk belirti yasadim hala kasiklarim sizliyo ayaklarima vuruyor uff bise anlamadimyok canım bu stres şuanda çok ağır geldi bana..
ama hala regli olamadım testimi erken yaptım acaba diye düşünüymo şimdide
umarim gelmez kirmizilar :) benimde adetim bu ay ilk 2 gun cok geldi sonra kesildi ve dun klomene badladim hala daha acba bebis varmidir diyorum :) bu ay cokk belirti yasadim hala kasiklarim sizliyo ayaklarima vuruyor uff bise anlamadim![]()
[COLOR="#cc33ff"]klomen ne oluyor canım benim hiç bilgim yok valla..
inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda allah gönlüne göre verir nur topu gibi ikizlerini..[/COLOR]
insallah canim hepimizi kalbindeki versin rabbim,,klomen yjmurtlamayi sagliyor hap
inşallah işe yarar canım kaç yıldr olmuyor çocuğun?
resmi olaarak " 4" yil ama duygusal olarak "40" yil :)
[COLOR="#cc33ff"]yaa alama amaaa gel burayaaa
[/COLOR][/QUOTE
aglamak care olsa canim aglardim ama vakti zamani var elbet
Fotoğrafta gördüğünüz makatım hakkında kayda değer yorumlarınızı bekliyorum.
allah akil fikir versin sana gosterilecek baska yerin,yok heralde koya koya bu fotoyu koydun demek seni kimse begenmez bosa ugrasma zaten, uyeluginde kalkar birazdan
Az önce bir kızcağızın konusunu mındar etti bu şahıs şimdide buraya dadanmış.