Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Son adet tarihim 3 haziran
1 temmuzda idrar pozitifti
2 temmuzda kese gorulmedi
3 temmuzda beta 146.2
Hersey olmasi gerektigi gibimi
Haftaya dr a gitcem bir daha ama cok endiseliyim
Keseyi gorememekten korkuyorum

arkadaşlar bnde aynı durumdayım malesef çatlatm iğnesi uruldum bu ay 4 gün gecikti.bugün öğlende oldu adetim çok sancılıydı.böyle durum yaşayan varmı.kistmi oluştu anlamına geliyo.pco yok

yok canım bu stres şuanda çok ağır geldi bana..
ama hala regli olamadım testimi erken yaptım acaba diye düşünüymo şimdide
umarim gelmez kirmizilar :) benimde adetim bu ay ilk 2 gun cok geldi sonra kesildi ve dun klomene badladim hala daha acba bebis varmidir diyorum :) bu ay cokk belirti yasadim hala kasiklarim sizliyo ayaklarima vuruyor uff bise anlamadim

umarim gelmez kirmizilar :) benimde adetim bu ay ilk 2 gun cok geldi sonra kesildi ve dun klomene badladim hala daha acba bebis varmidir diyorum :) bu ay cokk belirti yasadim hala kasiklarim sizliyo ayaklarima vuruyor uff bise anlamadim

klomen ne oluyor canım benim hiç bilgim yok valla..
inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda allah gönlüne göre verir nur topu gibi ikizlerini..

[COLOR="#cc33ff"]klomen ne oluyor canım benim hiç bilgim yok valla..
inşallah hamile kalırsın en kısa zamanda allah gönlüne göre verir nur topu gibi ikizlerini..[/COLOR]

insallah canim hepimizi kalbindeki versin rabbim,,klomen yjmurtlamayi sagliyor hap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…