Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

ay canım ya yıl değil biz daha 24 yaşındayız birsürüde borç var düğünden kalan

anam baslicam bircuna haa :) sen tekrar korunma kismetiyle gelir bebis merak etme :) bu ay olsa farzetki ne olacakti borcmu bitecekti haksizmiyim siz diyinnn aaa[/QUOTE]

bana ne diyon gelde eşimi ikna et adam borçtan korkuyo çocuğa iyi gelecek iyi gelecek diye kendini yırtıyo..
bende öyleydim ama 8 ay da değiştim o hala aynı..
gerçi kafasını karnıma koyuyo bişeyler duymaya felan çılışıyo ama hala zamanı var diyo..

Amanda aman sevısınler senı şeker :9: Anlat baklm kendını bıze bırzcık tanıyalım senı :9:

ben 8 buçuk evliyim..
çalışıyorum..
istanbulda yaşıyoruz..
severek evlendik..
1 ay şans verdik kendimize çocuk olur belki diye ama olmicak sanırım..
eğer olmazsa korunmaya devam edeceğiz..
10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ben baya erken yapmıştım zaten..
ama 15-20 gündür kasık ağtım var.
göğüs ağrımda var..
sonra bu sabah farkettim rejk değişikliğide var..
ayy hamile olayım yaaaa
[/QUOTE]

8,5 yıl mı ay mı :) Neden pekı 1 aycık yaptınz kı . Ayy hadı baklm bebegın senınledr ınş hemencık gelmıstr

anam baslicam bircuna haa :) sen tekrar korunma kismetiyle gelir bebis merak etme :) bu ay olsa farzetki ne olacakti borcmu bitecekti haksizmiyim siz diyinnn aaa

bana ne diyon gelde eşimi ikna et adam borçtan korkuyo çocuğa iyi gelecek iyi gelecek diye kendini yırtıyo..
gerçi kafasını karnıma koyuyo bişeyler duymaya felan çılışıyo ama hala zamanı var diyo..
[/QUOTE]

Heheheh cok sirin ya daha sımdıden ne duymak ıstyr kı karnından :)

ben 8 buçuk evliyim..
çalışıyorum..
istanbulda yaşıyoruz..
severek evlendik..
1 ay şans verdik kendimize çocuk olur belki diye ama olmicak sanırım..
eğer olmazsa korunmaya devam edeceğiz..
10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ben baya erken yapmıştım zaten..
ama 15-20 gündür kasık ağtım var.
göğüs ağrımda var..
sonra bu sabah farkettim rejk değişikliğide var..
ayy hamile olayım yaaaa

8,5 yıl mı ay mı :) Neden pekı 1 aycık yaptınz kı . Ayy hadı baklm bebegın senınledr ınş hemencık gelmıstr[/QUOTE]

çünkü benim herif diyo ki borç bitsin yapalım herşeyi olsun bebeğin benim çok istediğimi görüncede bir ay deneyelim dedik öyle canım..
amin inşallah canım :16:
oda çok istiyo ama borçtan korkuyor..

anam baslicam bircuna haa :) sen tekrar korunma kismetiyle gelir bebis merak etme :) bu ay olsa farzetki ne olacakti borcmu bitecekti haksizmiyim siz diyinnn aaa

[/QUOTE]

hee bir laf var cocukta yaparim kariyerde :) valla su isi simdi birakirim cocugum olsun da hayat sizin canim ama umatim istediginiz anda olur ugrasmazsiniz bekleyip sonuc alamamak cok kotu :(

8,5 yıl mı ay mı :) Neden pekı 1 aycık yaptınz kı . Ayy hadı baklm bebegın senınledr ınş hemencık gelmıstr

çünkü benim herif diyo ki borç bitsin yapalım herşeyi olsun bebeğin benim çok istediğimi görüncede bir ay deneyelim dedik öyle canım..
[/QUOTE]

Hemencık olmuyr zaten canım hem borc hep var bızımde var ev aldık kredı cektık borc dunya ama bebegmz olsunda tek borc umrmda olmaz

[/QUOTE]

valla canim allah saglikli evlat versinde calisir bakariz haa 2 yil gecince cook zengin olacaz diyebiliyoaan bekle ama sabit isin varsa ertelesende birsey degismez heleki ev borcuna girersen toparlayamazsin zor

bizde 4 yil her ay bisey cikiyor valla :) borc olene kadar bitmez😁😁😁😁

hay ağzına sağlık. yazacaktım ben de.
borç biterse ömür biter :1::1:[/QUOTE]

bende hep dua ederdim allahim insallah borcsuz cok rahata gelir yavrum her istedigini alabilirim derdim duamin boyle donecegini bilsem dermiydim oyle rabbim seviyomuski benim dilegimi yapmis bak gelmiyor borc biteck oyle gelecek off dilinden cikan karnina girermis ne kimseyi kirarim ne gereksiz konusurum nede dua edim derken yanlis etmim hep bunlari yapmaya calisiyorum istemesini bilmek lazim:(

Heheheh cok sirin ya daha sımdıden ne duymak ıstyr kı karnından :)[/QUOTE]

tekme yemek istiyor sanırım bide ses geliyomuş su sisi dediim normal bebek yüzmeye çalışıyo yüzü böyle oldu :53:

hee bir laf var cocukta yaparim kariyerde :) valla su isi simdi birakirim cocugum olsun da hayat sizin canim ama umatim istediginiz anda olur ugrasmazsiniz bekleyip sonuc alamamak cok kotu :([/QUOTE]

amin canım hepimiz için öyle olsun kimse beklemesin aylarca yıllarca inşallah..

Hemencık olmuyr zaten canım hem borc hep var bızımde var ev aldık kredı cektık borc dunya ama bebegmz olsunda tek borc umrmda olmaz[/QUOTE]

ne güzel ahh bide benimki anlasa:47::47:

bennnnn cikiyorum kizlar biraz idlerim var evi toplim kocisime yemek yapim kinusuruz gene aksama ok optmm:):54:

valla canim allah saglikli evlat versinde calisir bakariz haa 2 yil gecince cook zengin olacaz diyebiliyoaan bekle ama sabit isin varsa ertelesende birsey degismez heleki ev borcuna girersen toparlayamazsin zor[/QUOTE]

aylık 2500 borç ödüyoruz canım ve ya işten çıkmam gerekirse

hee bir laf var cocukta yaparim kariyerde :) valla su isi simdi birakirim cocugum olsun da hayat sizin canim ama umatim istediginiz anda olur ugrasmazsiniz bekleyip sonuc alamamak cok kotu :(

amin canım hepimiz için öyle olsun kimse beklemesin aylarca yıllarca inşallah..[/QUOTE]

ayy hiç sormayın ben kaynanam la oturuyorum yatak odam yok kaldığım oda da eşyaları var ve yerde yatıyoruz ancak yatağımız sığıyor ben diyorum allahım çocuğum olsun on yıl kalırım ben burda yeterki evlat ver inanın çok kötü:50::50::50::50::50::50::50::43::43::43::43::43:

ayy hiç sormayın ben kaynanam la oturuyorum yatak odam yok kaldığım oda da eşyaları var ve yerde yatıyoruz ancak yatağımız sığıyor ben diyorum allahım çocuğum olsun on yıl kalırım ben burda yeterki evlat ver inanın çok kötü:50::50::50::50::50::50::50::43::43::43::43::43:[/QUOTE]

:45:

ay kıyamma sana ya çok üzüldüm..
tez zamanda allah gönlüne göre verir inşallah canım benim..
kaç yıllık evlisin ?
ne zamndır çabalıyorsunuz bebek için canım?

Son düzenleme:
ayy hiç sormayın ben kaynanam la oturuyorum yatak odam yok kaldığım oda da eşyaları var ve yerde yatıyoruz ancak yatağımız sığıyor ben diyorum allahım çocuğum olsun on yıl kalırım ben burda yeterki evlat ver inanın çok kötü:50::50::50::50::50::50::50::43::43::43::43::43:

:45:

ay kıyamma sana ya çok üzüldüm..
tez zamanda allah gönlüne göre verir inşallah canım benim..
kaç yıllık evlisin ?
ne zamndır çabalıyorsunuz bebek için canım?[/QUOTE]

2.5 yıldır evliyim evlendim bir hafta korunduk ondan sonra olmadı gitmediğim yer kalmadı yok 21 yaşındayım ama çok istiyorum valla bayramdan sonra tüp bebek merkezine gideceğim muayene olmaya artık olsun valla

ayy hiç sormayın ben kaynanam la oturuyorum yatak odam yok kaldığım oda da eşyaları var ve yerde yatıyoruz ancak yatağımız sığıyor ben diyorum allahım çocuğum olsun on yıl kalırım ben burda yeterki evlat ver inanın çok kötü:50::50::50::50::50::50::50::43::43::43::43::43:[/QUOTE]

Allah kolaylık versin çok üzüldüm ben şimdi sana. ayrı oturmaya gücünüz yok mu ya. kutu gibi bi ev bulsanız?

Back