ay canım ya yıl değil biz daha 24 yaşındayız birsürüde borç var düğünden kalan
Amanda aman sevısınler senı şekerAnlat baklm kendını bıze bırzcık tanıyalım senı
anam baslicam bircuna haa :) sen tekrar korunma kismetiyle gelir bebis merak etme :) bu ay olsa farzetki ne olacakti borcmu bitecekti haksizmiyim siz diyinnn aaa
ben 8 buçuk evliyim..
çalışıyorum..
istanbulda yaşıyoruz..
severek evlendik..
1 ay şans verdik kendimize çocuk olur belki diye ama olmicak sanırım..
eğer olmazsa korunmaya devam edeceğiz..
10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ben baya erken yapmıştım zaten..
ama 15-20 gündür kasık ağtım var.
göğüs ağrımda var..
sonra bu sabah farkettim rejk değişikliğide var..
ayy hamile olayım yaaaa
anam baslicam bircuna haa :) sen tekrar korunma kismetiyle gelir bebis merak etme :) bu ay olsa farzetki ne olacakti borcmu bitecekti haksizmiyim siz diyinnn aaa
8,5 yıl mı ay mı :) Neden pekı 1 aycık yaptınz kı . Ayy hadı baklm bebegın senınledr ınş hemencık gelmıstr
8,5 yıl mı ay mı :) Neden pekı 1 aycık yaptınz kı . Ayy hadı baklm bebegın senınledr ınş hemencık gelmıstr
bizde 4 yil her ay bisey cikiyor valla :) borc olene kadar bitmez😁😁😁😁
bana ne diyon gelde eşimi ikna et adam borçtan korkuyo çocuğa iyi gelecek iyi gelecek diye kendini yırtıyo..
bende öyleydim ama 8 ay da değiştim o hala aynı..
gerçi kafasını karnıma koyuyo bişeyler duymaya felan çılışıyo ama hala zamanı var diyo..
bana ne diyon gelde eşimi ikna et adam borçtan korkuyo çocuğa iyi gelecek iyi gelecek diye kendini yırtıyo..
bende öyleydim ama 8 ay da değiştim o hala aynı..
gerçi kafasını karnıma koyuyo bişeyler duymaya felan çılışıyo ama hala zamanı var diyo..
çünkü benim herif diyo ki borç bitsin yapalım herşeyi olsun bebeğin benim çok istediğimi görüncede bir ay deneyelim dedik öyle canım..
amin inşallah canım
oda çok istiyo ama borçtan korkuyor..
çünkü benim herif diyo ki borç bitsin yapalım herşeyi olsun bebeğin benim çok istediğimi görüncede bir ay deneyelim dedik öyle canım..
amin inşallah canım
oda çok istiyo ama borçtan korkuyor..
bennnnn cikiyorum kizlar biraz idlerim var evi toplim kocisime yemek yapim kinusuruz gene aksama ok optmm:)
hee bir laf var cocukta yaparim kariyerde :) valla su isi simdi birakirim cocugum olsun da hayat sizin canim ama umatim istediginiz anda olur ugrasmazsiniz bekleyip sonuc alamamak cok kotu
amin canım hepimiz için öyle olsun kimse beklemesin aylarca yıllarca inşallah..
ayy hiç sormayın ben kaynanam la oturuyorum yatak odam yok kaldığım oda da eşyaları var ve yerde yatıyoruz ancak yatağımız sığıyor ben diyorum allahım çocuğum olsun on yıl kalırım ben burda yeterki evlat ver inanın çok kötü
amin canım hepimiz için öyle olsun kimse beklemesin aylarca yıllarca inşallah..
inşallah rabbim gönlüne göre verir kaynananla aran nasıl peki?taraziye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?