Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Herkeste baska etkı yapyr canım haplar kımı doktrlar dogum kontrl hapından 6 ay sonra anca bebek olur dıyr amam kımı hemencık hamıs oluyr. Umarım sen hemen hamıle kalırsın

bende cok nazliydim yaslandim artik :) naz falan kalmadi

ben nazlarım senii meraklanma sen :1:

Ya kızlar millet soğan kürüyle incir kürüyle hamile kaldım falan diyor. Yumurtalarda problem olunca mı kullaılıor bunlar yoksa her gebe kalmak isteyen denebilir mi, bi de işe yarayan bişey mi ki bu??

Herkeste baska etkı yapyr canım haplar kımı doktrlar dogum kontrl hapından 6 ay sonra anca bebek olur dıyr amam kımı hemencık hamıs oluyr. Umarım sen hemen hamıle kalırsın

bende cok nazliydim yaslandim artik :) naz falan kalmadi

Nbr cnm bugun fazla takılamadım moralim çok bozuk diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar millet soğan kürüyle incir kürüyle hamile kaldım falan diyor. Yumurtalarda problem olunca mı kullaılıor bunlar yoksa her gebe kalmak isteyen denebilir mi, bi de işe yarayan bişey mi ki bu??

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724674

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718108

merhabalar bu attıgım lınklerın ılk sayfalarında bunların acıklamalarını bulabılırsın =) topıgınızde yenıyım sımdı gırdım ve senın gorunce cvp vereyım dedım=)

Amanda aman sevısınler senı şeker :9: Anlat baklm kendını bıze bırzcık tanıyalım senı :9:

ben 8 buçuk evliyim..
çalışıyorum..
istanbulda yaşıyoruz..
severek evlendik..
1 ay şans verdik kendimize çocuk olur belki diye ama olmicak sanırım..
eğer olmazsa korunmaya devam edeceğiz..
10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ben baya erken yapmıştım zaten..
ama 15-20 gündür kasık ağtım var.
göğüs ağrımda var..
sonra bu sabah farkettim rejk değişikliğide var..
ayy hamile olayım yaaaa
[/QUOTE]

aaa o niye 8.5 yil olmus 1 ay denim olmazsa tekrar korunim sastim size yapin bir cocuk yahu

ben nazlarım senii meraklanma sen :1:

huhuhu yupppii yaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂

Nbr cnm bugun fazla takılamadım moralim çok bozuk diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oda senin gibi yeni girdii :((

Kizlar merhaba benim kasik agrilarim var hatta sag kasigim oyle agriyo ki bazen bacagima vuruyo. Korkuyorum da gebelik bi ihtimal varsada zarar gorur diye :(

Gaz idrara cikma gogus hassasiyeti ayak usumesi halsizlik odaklanamama gibi sikintilarim var ama bazen regl agrisi gibi agri oluyo ozellikle son gunlerde bende bunu sokulememeye yoruyorum. 31.gun bugun 30 33 gun araliginda dongum. Ptesine kadar hic bisey yapmiycam dedim ovulasyon testi denedim dayanamayip silik cikti ya. Uzuldum aslinda zaten tek denememiz var dusuk ihtimal ama yinede bilemiyorumm.

Insallah rabbim hepimize saglikla nasip eder.

ben 8 buçuk evliyim..
çalışıyorum..
istanbulda yaşıyoruz..
severek evlendik..
10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ben baya erken yapmıştım zaten..
göğüs ağrımda var..
ayy hamile olayım yaaaa

aaa o niye 8.5 yil olmus 1 ay denim olmazsa tekrar korunim sastim size yapin bir cocuk yahu[/QUOTE]

kız ne 8,5 yılı. 8,5 ay imzasına baksana :51:

ben 8 buçuk evliyim..
çalışıyorum..
istanbulda yaşıyoruz..
severek evlendik..
göğüs ağrımda var..
ayy hamile olayım yaaaa

aaa o niye 8.5 yil olmus 1 ay denim olmazsa tekrar korunim sastim size yapin bir cocuk yahu[/QUOTE]

ay canım ya yıl değil biz daha 24 yaşındayız birsürüde borç var düğünden kalan

aaa o niye 8.5 yil olmus 1 ay denim olmazsa tekrar korunim sastim size yapin bir cocuk yahu

ay canım ya yıl değil biz daha 24 yaşındayız birsürüde borç var düğünden kalan[/QUOTE]

anam baslicam bircuna haa :) sen tekrar korunma kismetiyle gelir bebis merak etme :) bu ay olsa farzetki ne olacakti borcmu bitecekti haksizmiyim siz diyinnn aaa

biz 3 yıllık evliyiz. borçlar bitmedi hala :27::27::27:[/QUOTE]

bizim ocak 2015 de yarısı bitecek
kalan yarısıda haziran 2015 de sonrada ev alıp borçlanmayı düşünüyoruz bizimde anladığım kadarıyla bitmeyecek:19::19
:

biz 3 yıllık evliyiz. borçlar bitmedi hala :27::27::27:[/QUOTE]

bizde 4 yil her ay bisey cikiyor valla :) borc olene kadar bitmez😁😁😁😁

Back