inşallah hamilesindir canım. Kan testi yaptır bi istersen.
insallah hamilesindir :) gelmesin kirmizilar :)))
millet yogun ondan :) bugun benim iss cook sakinondan yetsiyom buraya :)
ooo canim ne cani skliyo ki ben hep benim yuzumden olmuyo derdim oda hep derdi belki bende dir sorun bilmiyozki bigun doktora gittik direk dr siz test yaptinizmi dedi yok dedi ben dedi ikinizindrn sonuclarini gormeliyim ona gore tedavi yapmaliyim utannistir erkek sonucta ama yaptirdi alisti bikez yapinca :)ikinciye tek gitti hem muayene bile oldu urolojiye
Aynen bizdede ole oluyor bndedir sendedir muhabbeti.. bgn dr sorun yok sende esinede bakariz olmazsa deyince cekindi ama cocuk için mecburr aliscsz :)
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Doktora gittim değilsin demiyorum dedi 1 hafta bekliycek diyor hersey adete bağlı idrar testleri 6 haftada belli olurmuş kanda dün 2. 95 ti bugün kan testi yapmadı bekleyelim dedi kist yok alttan muayene etti bişeyler gördü yumurta falan dedi ama yine biley demedi kist yok kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah herşey istediğiniz gibi, gönlünüzce olur dualarım sizlerle
inşallah bebek sevincini yaşarsınız hepinizde
test yapıyım gidince bi tane. Adam kaçıcak artık imdaaaat diye
rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın inşallah kızlar ya
Aynen bizdede ole oluyor bndedir sendedir muhabbeti.. bgn dr sorun yok sende esinede bakariz olmazsa deyince cekindi ama cocuk için mecburr aliscsz :)
umarim asariz bunlari ikizlerim gelir :))))
ÇOK ŞÜKÜR. BEBEK GELSİN O ZAMAN
ÇOK ŞÜKÜR. BEBEK GELSİN O ZAMAN
Doktora gittim değilsin demiyorum dedi 1 hafta bekliycek diyor hersey adete bağlı idrar testleri 6 haftada belli olurmuş kanda dün 2. 95 ti bugün kan testi yapmadı bekleyelim dedi kist yok alttan muayene etti bişeyler gördü yumurta falan dedi ama yine biley demedi kist yok kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
umarim asariz bunlari ikizlerim gelir :))))
nee ikiz mii ay ne güzelll
rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın inşallah kızlar ya
nee ikiz mii ay ne güzelll
kizzzz ikizzz istiyorumm :) yook haa oyle diyince herkes var saniyo :)
kizzzz ikizzz istiyorumm :) yook haa oyle diyince herkes var saniyo :)
bende ikiz istiyom ama birtaneyede razıyım
bende ikiz istiyom ama birtaneyede razıyım
ee tabi orasida oylee allah saglikli bebis versinde kiz erkek tek ikiz ucuz farketmez :)
ee tabi orasida oylee allah saglikli bebis versinde kiz erkek tek ikiz ucuz farketmez :)
tabikide etmez
Ben de evleneli 1,5 ay oldu. Hem düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum hem de reglim daha yeni bitti ama çok komik bir şekilde kendimi sürekli hamile gibi hissediyorum :) En ufak bi belirti olsa hemen hamile triplerine giriyorum. Dün eşim su getirdi kapının önüne bidonla 5 kgluk. Ben de mutfağa taşıdım. Diyorum ki: ''Ay hamile halimle bunu bana taşıtıyosun. Çocuğum düşüceeek!'' Evcilik oynar gibiyim bütün gün :)
Eylül gibi inşaallah kendi evimize geçicez. O taşınma telaşesini atlattıktan sonra hemen hamile kalmak istiyorum. Aslında görücü usulü tanıştık, birbirimizi çok seviyoruz ama bazı taşları yerine oturtmak lazım. Yine de çocuk fikri çok cazip geliyor çünkü hem yaşımız geçiyor hem de eşim de ben de çocuk delisiyiz. 4 tane çocuğumuz olsun istiyoruz. :) Haplardan dolayı sorun çıkar diye çok korkuyorumSizce istediğim zaman hamile kalabilir miyim? Hapların bu konuda bi etkisi var mı?
Oyyy mısafırlerın mı var kuzum ayy ne guzel benım evıme hıc mısfr gelemıyr aksamlara kadr işteyım mısafr agırlayack vaktım olmyr zaten Aydın da da kımsem yokkı gelsın
Oooo kuzucum neler olmadıkı
Canım ben gecen ay kullandım bu ayda denıcem ınş bu ay tuttururum olmadı zaten bır daha yapmam. Reglı bıttıkten sonra hergun aynı saatte testı uygla ıkı cızgıde koyu olunca 24 ile 36 ıcınde yumrtlaycksın demektır bu
Bak sen suna ya ohhh yatışDeme oyle ama gene masanın ustune evrakları doldururlarsa gorurum senı Ben soyleyım iş iş iş temmuz ve ocak en streslı ayım
Amennn sankı nereye gıtcek dımı ama :) Hele bır versınlerde bebişi :)
Hehehe erkekler saf oluyr azıcık bıze gore :) Aynı bızı anlattın hee :)
Ayyy cok sevındım canım ee ne dedı doktr de bakalım bıze
Adetimin geciktiginide soledm bakti.. yumurtalarinda kist olmus o yuzden gecikmiş dedi onemli degil dedi.. rahimin ici filan cok temiz bir problem yok dedi.. sag yumurtaliklarin cok guzel senin endise etmene gerek yok dedi cocugun olmamasi için bir sorun yok stres yapma canim dedi bu ay adetin bitince hemen iliskiye girin yumurtanin biri catliycak dedi. . Kan verdim hormon testleri icin
Ayy evet gecmıs 2 ay da bende gecıktım 2 3 gun kadr kıst varmıs ama bu ay tam gununde oldum sanrm kıstım yok olmstr .Sonuclarn ıyı cıkmasına cok sevındım tatlm
maddi durumun musaitse ozel hastanede testini yaptir yarim saatte cikar sonuc burda bile 25 lira orda daha ucuzdur sanirim yaptir ve muayene ol derim sonuc pozitifse
Elegımm senın bu bılgı dolu hanıne hastayım heee Kız bu ne tecrube benı bır muayne etsenen sen ya
slm hanımlar
bende belki hamileyimdir..
bugün regli olmama gerekiyor ama henüz olamadım..
inşallah hamileyimdir yaaa
Kelebek hosgeldn aramza ama kırılgan bır kelebksın sen sanrm bugun bıraz yogunum yoksa bos bırakmam ben buraları
Herkeste baska etkı yapyr canım haplar kımı doktrlar dogum kontrl hapından 6 ay sonra anca bebek olur dıyr amam kımı hemencık hamıs oluyr. Umarım sen hemen hamıle kalırsın
Oyyy mısafırlerın mı var kuzum ayy ne guzel benım evıme hıc mısfr gelemıyr aksamlara kadr işteyım mısafr agırlayack vaktım olmyr zaten Aydın da da kımsem yokkı gelsın
Oooo kuzucum neler olmadıkı
Canım ben gecen ay kullandım bu ayda denıcem ınş bu ay tuttururum olmadı zaten bır daha yapmam. Reglı bıttıkten sonra hergun aynı saatte testı uygla ıkı cızgıde koyu olunca 24 ile 36 ıcınde yumrtlaycksın demektır bu
Bak sen suna ya ohhh yatışDeme oyle ama gene masanın ustune evrakları doldururlarsa gorurum senı Ben soyleyım iş iş iş temmuz ve ocak en streslı ayım
Amennn sankı nereye gıtcek dımı ama :) Hele bır versınlerde bebişi :)
Hehehe erkekler saf oluyr azıcık bıze gore :) Aynı bızı anlattın hee :)
Ayyy cok sevındım canım ee ne dedı doktr de bakalım bıze
Ayy evet gecmıs 2 ay da bende gecıktım 2 3 gun kadr kıst varmıs ama bu ay tam gununde oldum sanrm kıstım yok olmstr .Sonuclarn ıyı cıkmasına cok sevındım tatlm
Elegımm senın bu bılgı dolu hanıne hastayım heee Kız bu ne tecrube benı bır muayne etsenen sen ya
Kelebek hosgeldn aramza ama kırılgan bır kelebksın sen sanrm bugun bıraz yogunum yoksa bos bırakmam ben buraları
evet ben çok kırılganım artık ona göre muamele yapın banahoşbuldum canımcımmm
tabikide etmez
cemrekaraaaaaaaaa :)bende sana hastayim :) bana gonder birazcik is burasida cok sakin uykum geldi( cok arastiririm cok okurum herseyi bilirim hicte cok doktora giden biri de deilim halbuki :)
Herkeste baska etkı yapyr canım haplar kımı doktrlar dogum kontrl hapından 6 ay sonra anca bebek olur dıyr amam kımı hemencık hamıs oluyr. Umarım sen hemen hamıle kalırsın
bende cok nazliydim yaslandim artik :) naz falan kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?