Idrar testinin ustune kanda pozitif beta 146.2 :))))
Doğru söylüyorsun canım benim de kendimi durduramıyorum işte .. başka bir uğraşı da olmayınca insan daha çok kafaya takıyor çok şükür ki kk var burdan okuyorum yazılanları kendimden birseyler arıyorum. . Allahım isteyen herkese tattır ya rabbim .. bir de meryem suresi okunuyormuş dün burda öğrendim ben de okudum bugün inşaallah kabul olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha bikac saatcik umitlenmistim ki,regl oldum. cok umutsuzluga kapiliorm. daha ne kadar surer ki bu bekleyis. anlamiorm millet istiyprum diyor ayni ay hamile kaliyor. neyim eksik onlardan
Idrar testinin ustune kanda pozitif beta 146.2 :))))
hayirli olsun darisida bize saglikla dogur bebisinu insallah
Ins en kisa zamanda müjdeli haberlerlen geliriz kizlar :)) benim kirmizilardan Tik yok aman gelmesinler 1 seneden belli Urasiomm:)))
Duallarim hepinizlen anne adaylari🙏🙏🙏
Bizde bu guzel haberı verebilecezmi acababen verememde inşallah siz verirsiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim zor tuplerim skntili mucize lazim bana
benim zor tuplerim skntili mucize lazim bana
Canim olmicak bise yok Kurban oludugum allahim büyük ümidini kesme cnmm
Cnm olur sıkma canını
umidimi kesmiyom ama idte biliyorumki ugrasacam oylr olacak illa olacak teknoloji gelisti allahimda emeklerimizi bosa vikarmaz diyorum ama ne bilim iste ya
insallahh :))))))))
Hemde ikizin olsun koşdur dur onlarla akşama kadar ohhh işte:)))
oyys minnak minnak iki tane ne sirin olur du :)
Hic canini sikma bitanem :)
Elbet Bizde bebisimizi kucamiza alicaz nezaman kismetse iste Allah büyük cantanem
aminn :) suan kucGimizda olsa minciklamak ne guzel olurdu o gunlerde gelicek elbet :)
Hem nasıl varyaa yer onları insan ben bakmıştım ikiz bebek biri kız biri erkek mina demir isimleri ama bırı sarısın mavi goz kızda esmer nasıl ama hiç benzerlik yok:)))
Tabiki ama herseyin demeki bi zamani varmis Canim Elebetde kucamiza aliriz Sakin morel bozmak kafa bozmak yok herzaman Iyi düsün ki Canim olur :))))
Tabiki ama herseyin demeki bi zamani varmis Canim Elebetde kucamiza aliriz Sakin morel bozmak kafa bozmak yok herzaman Iyi düsün ki Canim olur :))))
Kizlar corek otu bal karisimini yapan varmı. . Çörek otunu evde oguten yada
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
bu ay olacak inaniyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?