Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Vuslatcım allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşaallah senin adına çok sevindim maşallah canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha bikac saatcik umitlenmistim ki,regl oldum. cok umutsuzluga kapiliorm. daha ne kadar surer ki bu bekleyis. anlamiorm millet istiyprum diyor ayni ay hamile kaliyor. neyim eksik onlardan

Idrar testinin ustune kanda pozitif beta 146.2 :))))

hayirli olsun darisida bize saglikla dogur bebisinu insallah

Ins en kisa zamanda müjdeli haberlerlen geliriz kizlar :)) benim kirmizilardan Tik yok aman gelmesinler 1 seneden belli Urasiomm:)))

Duallarim hepinizlen anne adaylari🙏🙏🙏

Bizde bu guzel haberı verebilecezmi acaba ben verememde inşallah siz verirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim zor tuplerim skntili mucize lazim bana

umidimi kesmiyom ama idte biliyorumki ugrasacam oylr olacak illa olacak teknoloji gelisti allahimda emeklerimizi bosa vikarmaz diyorum ama ne bilim iste ya

Hic canini sikma bitanem :)
Elbet Bizde bebisimizi kucamiza alicaz nezaman kismetse iste Allah büyük cantanem

Kizlar corek otu bal karisimini yapan varmı. . Çörek otunu evde oguten yada

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

aminn :) suan kucGimizda olsa minciklamak ne guzel olurdu o gunlerde gelicek elbet :)

Tabiki ama herseyin demeki bi zamani varmis Canim Elebetde kucamiza aliriz Sakin morel bozmak kafa bozmak yok herzaman Iyi düsün ki Canim olur :))))

cift yumurtlar yaa ondan benzemezler ama cok sirin oluyolaar :) :) ben cok seviyom cocuklari cok sabirliyim

Tabiki ama herseyin demeki bi zamani varmis Canim Elebetde kucamiza aliriz Sakin morel bozmak kafa bozmak yok herzaman Iyi düsün ki Canim olur :))))

Kizlar corek otu bal karisimini yapan varmı. . Çörek otunu evde oguten yada

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

valla ben bikez kocama bala corek otunu tum atip yedirmistim bnce ole yap yeterli olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…