Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Bende bugun personln maaslarını yatrdım . Poff ya temmuz ve ocaktan nefret edıyom gene geldı maas zamları banada ezıyetleri.

Bu kırmzlrn gebelk testlerıne gıcıkı var galıba test yaptgnın ertesı gunu gelıyrlar hemen. Ayyy ablam çok mutsuzum nedense bılemedım

kan testi yap bakalım.

evet yaaa. buradaki halayı kuralım inşallahh
:64::64::64::64::64:

Bende çok mutsuzum ve felaket karnım ağrıyor :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uf bende :(cok skldm ya klomen icecenmi bu ay acaba kocalaradami icirsek haa erkeklerde iciyomus bu hapi ha

Ya kızlar ne oluyr bıze boyle ama ya

Valla ben doktra gıtcem bu ay cok bunaldım artık dırek tup bebek yapmazlar mı acaba

afedirsinde .... doktora dedim parasini verim asilama yap ee laparoskopi ypmadan olmas ya tuplerin sorunluysa dedi laparoskopi 5 bintl asilama 500 tl sen dusun canim ne anlarsin bundann

Merhaba hanimlar .) ben 22 haziran da adet oldum. 26 haziranda esimle korunmadan iliskiye girdik. Aradan 1 hafta gecti. Acaba hamile olabilir miyim? Ne zaman test yaptirmam uygun olur?

Merhaba hanimlar .) ben 22 haziran da adet oldum. 26 haziranda esimle korunmadan iliskiye girdik. Aradan 1 hafta gecti. Acaba hamile olabilir miyim? Ne zaman test yaptirmam uygun olur?
sen calismaya devam et yahu daha yumurtlama donemindesin gunun gecince cikar gebelik erken yapilan test gercek deildir lutfen eziyet etmeyin kendinize

afedirsinde .... doktora dedim parasini verim asilama yap ee laparoskopi ypmadan olmas ya tuplerin sorunluysa dedi laparoskopi 5 bintl asilama 500 tl sen dusun canim ne anlarsin bundann

Yuhhhhh o ne bea. Bu tuplerım acıkmı dıye baktırdım falan yazanlardamı bundan yaptrmıs oluyr

Bıraz dusuk bır olasılık canım tabı kımı ınsanlar reglının 5 6 gunu bıle yumrtlayabılyrmus sende onlrdan degılsen ortalma 14 gun cıvarı yumrtlama oluyr

Bugun isyanlardayım ya Allahım sen gunah yazma ama poff bugun eksık sankı bırseyler umutsuz karamsar hıc bırsey yapasım yok :( Mutlu olayım dıye 3 cıklta yedım ama yokkkk

Yuhhhhh o ne bea. Bu tuplerım acıkmı dıye baktırdım falan yazanlardamı bundan yaptrmıs oluyr
yokkkkkkkk yoooook tuplerim icin rahim filmi 550 tl o cok basit gecti acikmis her ikiiside bir sure sonra baska doktora gittim sifirdan tuplerin acikmis dedi filme bakip kontrol etti tupleeimin orda siskinlik oldugunu ve bunun sperm girisini engelleyebilecegini soyledi sonuc olarak laparoskopi dedi karnindan kucuk bir delik acip kamerayla giriyolar bakiyolar vee tupleein adamin elinde parcalasa kpatsa birsey diyemen herneyse bende korktumm cunku belki dedi boyledir belki duzeltirim sorunu belki geri kapatirim ee dedim tupleeime mudahale edersen istemezsen imza atarsin ellemem dedi ama sonucta iyide olabilir kotude diye korktumm istemedim asilama yapalim diyince yok dedi tabi kabul etmez cunku 500 lira parami lapoeoskopi ypsin 5bini cukka sonra olmadi gel bir asilama denwyelim 500 cukka olmuyor tup yapalim hadi hopppa gecmis yillaf masraflar anlicagin biraktim bidada gitmedim olmuyorsa olmuyor sabret dedim 1 sene olacak bebisim gelmek istemiyor bana son olarak yapacagim bu ay klomen icip olmazsa eylulde paraya kiyip ozel tup bebege gidecem hemen yalsin 1 2 3 yapsin paramada canimda feda olsun gelecekse bebisim benim neyim varsa veririm calisir geene kazaniriz bakariz elbet milletin kazayla bebek yapmis olmus bense cabalarimla bu mu onemli hic faretmez dibibine kadar savasirim en iyi annede olurmmm

Son düzenleme:
yokkkkkkkk yoooook tuplerim icin rahim filmi 550 tl o cok basit gecti acikmis her ikiiside bir sure sonra baska doktora gittim sifirdan tuplerin acikmis dedi filme bakip kontrol etti tupleeimin orda siskinlik oldugunu ve bunun sperm girisini engelleyebilecegini soyledi sonuc olarak laparoskopi dedi karnindan kucuk bir delik acip kamerayla giriyolar bakiyolar vee tupleein adamin elinde parcalasa kpatsa birsey diyemen herneyse bende korktumm cunku belki dedi boyledir belki duzeltirim sorunu belki geri kapatirim ee dedim tupleeime mudahale edersen istemezsen imza atarsin ellemem dedi ama sonucta iyide olabilir kotude diye korktumm istemedim asilama yapalim diyince yok dedi tabi kabul etmez cunku 500 lira parami lapoeoskopi ypsin 5bini cukka sonra olmadi gel bir asilama denwyelim 500 cukka olmuyor tup yapalim hadi hopppa gecmis yillaf masraflar anlicagin biraktim bidada gitmedim olmuyorsa olmuyor sabret dedim 1 sene olacak bebisim gelmek istemiyor bana son olarak yapacagim bu ay klomen icip olmazsa eylulde paraya kiyip ozel tup bebege gidecem hemen yalsin 1 2 3 yapsin paramada canimda feda olsun gelecekse bebisim benim neyim varsa veririm calisir geene kazaniriz bakariz elbet milletin kazayla yaptigi bebekmi benim cabalarimmi onemli hic faretmez dibibine kadar savasirim en iyi annede olurmmm

Gıcık oluyrum ya gıcık arkds korunan herkes mı hamıle kalır basklarının yazdklrnı okyrmda herkes korunydm hamıleymsm yazıyr ya ben korunmuyrm gelsın artk bebegm gelsın... Bugun gercktn aglamaklıyım :25: Bunaldım 4 ayda hayatımda hıc bırseyı bu kadr cok ıstemedım Erken evet acele edıyrm evet ama kafaya nasıl takılmaz bılmyrm bu acaba bır topık acıp sorsam mı nasıl kafalarınıza takmyrsunuz dıye hayr ben basaramıyrmda. Bende herseyımı verırım yetrkı olsnda . Su doktrlarda neden paraya aşık bu kadr bırazda bızı dusunseler ya

Bugun isyanlardayım ya Allahım sen gunah yazma ama poff bugun eksık sankı bırseyler umutsuz karamsar hıc bırsey yapasım yok :( Mutlu olayım dıye 3 cıklta yedım ama yokkkk
bnde cok mutsuzum,yaz geldi heekes hamile herkes gostere gosteeeere yasiyo hamileliginin zerre kiskanmam benim olmayani ama okadar kolay olunca onlarin insaniz iste ne gunahim var acaba o be.nden daahami iyi diye dusunuyom psikolojim bozulacak evde deilim allahtan su is varda kafam dagiliyo evde olsam yataktan cikmazdim depresona girerdim

Back