İnşallah cnm adette olmadım ekg çekermi doktor bılmıyorum kalbim için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende eylule kadar olmazsa gidicem canim ama tup bebek merkezine gidip prefosore muayene olcam kadin dogumcularla vakit kaybetmicem hayirlisi hakkimizdaAyy canım bunu ogrendgım ıyı oldu hemen bır test daha yaptrlm baska hastnde baska bır doktra daha gosterelım
Soyleyecem zaten eşim diyor kan testi yaptırırım ben işimi garantiye alırım dıyor:) adam ne yapsın her gece çalısıyor artık olsun dıyor
biliyomusun ben cok durust biriyim ve sivri dilimden hep zararda gormusumdur..
siki dur soyluyomm; )))) sen annelik duygusunu tatmissin esin icin dahha cook istiyorum bebisiniz olsun cok dua ediyom insaallah kocan baba olur aminnn hatta istiyosan ikizinnn ola emi :)
bence değerleriniz iyi. bizim daha düşük olduğu halde bize de iyi demişti :) fotodaki 4*4 lük filandır herhalde
gunaydin canim simdi sende birsey yok dimi bu super sperm var en kotu ihtimal asilama cunku sende sorun yok esinden alir ksliteli sprem sonra bebis:) bukadar caresi var be canim hic kocani tedaviye baslatmadann bir asilama dene derim
Soyle mutlaka bebeıs ıstym dıye hatta gıtmsken hcg de baktr merktan catlıcam ben
uffAmin cnm şimdi test yaptım evde sonuç negatıf
Hayır bende hiçbir sorun yok doktor yumurtalıklar gayet iyi hormonlar düzgün dedi .
Cocuğunuz olmaz demiyorum sadece blraz süreç uzar dedi .ürolojiye görünün isterseniz dedi o da bir bakalım belki varikosel vardır dedi .Test falan ....bence çok sıkıntı olmaz varikoselde cok düşük ihtimal dedi yine yarın kesin konuşuruz dedi bekleyecez değerleri yazdım bi bakın[/ QUOTE]
urolije gitmedinizmi bide o muayene etsin bisecik olmaz canim insallah allah buyuk elbet gececek bugunlerde
bende eylule kadar olmazsa gidicem canim ama tup bebek merkezine gidip prefosore muayene olcam kadin dogumcularla vakit kaybetmicem hayirlisi hakkimizda
uzme sen tatli canini genciz illaki sonuna kadar ugalrasicaz biz anne olacagiz tammami tedaviyleyse bunun yoluda evet pes etmicez guclu ol lutfen sen uzulunce benimde icm yandi burda tanismasakta acimiz ayni allahim kimseye yasatmasin bunu
ay canım ne oldu yaa uzulme herseyın caresı cıkmıs tıp baya gelişti bulunur bir care derdini söyle bir yol bullalım bekliyom kendine gelde yazz
bende eylule kadar olmazsa gidicem canim ama tup bebek merkezine gidip prefosore muayene olcam kadin dogumcularla vakit kaybetmicem hayirlisi hakkimizda
Amin cnm şimdi test yaptım evde sonuç negatıf
uff
o test olmamis olmamis umarim yanlistir yaa
Şükür cnm geldin çok kötü oldum sen öyle yazıp çıkınca inanki dualarım seninle ne testi yaptırdın doktor umutsuz birseymi soyledı:-(
neden 21.gun ve esinde gitmeden 3 gunluk pehris yapsin ve saati saatine ram 3 gun olmaliymissBen reglımın 21. gunu gıdeyım dıyrum ama bı aksılıkolmazsa gıtcem esımde bende testlerı yenıleyecgz
neden 21.gun ve esinde gitmeden 3 gunluk pehris yapsin ve saati saatine ram 3 gun olmaliymiss
Âmin canım .Burda destek oluyoruz işte birbirimize dert ortağı sayılırız .Yüzyüze görüşmek gerekmiyor ki ben sizi tanıyor gibiyim
Yaaa ama yaaa yanlıs o test yanlıs ınanma ablam sen
neden 21.gun ve esinde gitmeden 3 gunluk pehris yapsin ve saati saatine ram 3 gun olmaliymiss
bize uzman dediki mesals gunduz 12 de ysptin 3gun sonra 12 de yap dogru sonuc cikar sperm bole bisey iste farkli sonuclar ciksbiliyor bazen trkraralamsk gerrkNe bılım herkes ya reglının 3 gunu yada 21 gunu gıdyr bende bılmyrm kı neden dedım bende bı 21 gun gıdeyım3gunden fazla olsa pehrs sorun olr mu
Bakalım doktora gıdıyom:) o be dıyecek
bize uzman dediki mesals gunduz 12 de ysptin 3gun sonra 12 de yap dogru sonuc cikar sperm bole bisey iste farkli sonuclar ciksbiliyor bazen trkraralamsk gerrk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?