Hahahah onuda dusunmus canım buzlu bır su ve yanına norml su karıstrıp iç :) Ama ben hıc hatrlatmam suyumu koydn mu dıye unutunca cok mutlu oluyrm :) Ben kımı zaman ctesıde calısyrm o zamn eşim saolsn butun evı temzler ben pazar gunu dınlenemyım dıye. Eşin mımarmıydı canım senın
:))) yok canim muhendis isi hic bitmezki adamin ben daha cok evdeyim cmt pazar tatil 4de cikiyorum ya ondan rahat is basa dussun hic acimam yapacak :)Hahahah onuda dusunmus canım buzlu bır su ve yanına norml su karıstrıp iç :) Ama ben hıc hatrlatmam suyumu koydn mu dıye unutunca cok mutlu oluyrm :) Ben kımı zaman ctesıde calısyrm o zamn eşim saolsn butun evı temzler ben pazar gunu dınlenemyım dıye. Eşin mımarmıydı canım senın
Ya cesaretım yok test yapmaya beklerım 1 hafta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hihi ole yaptim buldum arayinca :)böyle çıkmıyo mu canım?
Ben burdayım bak işte:)
:))) yok canim muhendis isi hic bitmezki adamin ben daha cok evdeyim cmt pazar tatil 4de cikiyorum ya ondan rahat is basa dussun hic acimam yapacak :)
Şükr kavsturana :)
Hee evet muhendıstı mımarı nerden cıkardıysam ben :) Senın mesaı saatlerı supermıs ya sen ne iş yapıysn kı tam olark bendemı gelsem oralara
Ben burdayım bak işte:)
haha herkes ole diyor :) ay canim ben esimle ayni firmadayim ama benim ki dosyalar yapilan islerin dosyalaŞükr kavsturana :)
Hee evet muhendıstı mımarı nerden cıkardıysam ben :) Senın mesaı saatlerı supermıs ya sen ne iş yapıysn kı tam olark bendemı gelsem oralara
Cnm adet olmuyorum kaldım ıkı arada bır derede bugun adet gınum ama yok bırsey belirtıde yok sadece asırı idrara çıkma birde bell agrısı
haha herkes ole diyor :) ay canim ben esimle ayni firmadayim ama benim ki dosyalar yapilan islerin dosyala
arda toplanmasi yani kayit altina alinmasi hem fatura hem personel ozluk dosyalri takibi ne ararsan var anlicagin demir basiyim :) gel derimde bende bikac yila donerim vatanin gibisi yok
Illa belırtı olcak dıye bırsey yok kı abla dur bakalm olmadı yarına falan yaparsın test umarım gelmz kırmzlr ya anne olamadık bu ay teyze olalım barı
Enee e sen ssk gırıs cıkısları falanda yapıyorsndur o zamnYapamam kuzum ben ya eşimde rusyaya gerı donmek ıstıyr hala eskı sırketı cagırıyr ama ben yapamam dıye gıtmyrz
Şimdi kuzenımın eşi dogum yaptı faceye atmış resımlerını 4 kg doğmuş çok tatlı
Şimdi kuzenımın eşi dogum yaptı faceye atmış resımlerını 4 kg doğmuş çok tatlı
Cnm adet olmuyorum kaldım ıkı arada bır derede bugun adet gınum ama yok bırsey belirtıde yok sadece asırı idrara çıkma birde bell agrısı
Masllah ya tosun kız mı erkek mı ? Darısı bızım basımıza. Sıkma canını ablacım ya olacak elbet
biliyomusun bebek buyuk dogmasi iyi degilmis ole kilolu olmasin 3 olsun bizim olsun hahahMasllah ya tosun kız mı erkek mı ? Darısı bızım basımıza. Sıkma canını ablacım ya olacak elbet
yook onu sirketin muhasebecisi ve ozel o yapiyor burda calismaz izinleri var ya kibrisli bir muhasebeci yapmasi mecbur gibi bisey yaa sirkette onceden muhasebeci vardi ona ragmen disardan biri yapiyo tam bilmiyom nedenini ole gerke sanirim allahtan ordan yittik
Erkek cnm kardesımın facesinden baktık çok tatlı maşallah bizlerede nasıp oldun inşallah
anamm kuzum senin bat bugunmu e desene bende 1 ay kullanmistim yaa klomende akinti olmustu camur gibi o normal bende adetin az kaldi saniyodum bekle ya idrarda cikmaz falan test yapma hemen
Erkek cnm kardesımın facesinden baktık çok tatlı maşallah bizlerede nasıp oldun inşallah
biliyomusun bebek buyuk dogmasi iyi degilmis ole kilolu olmasin 3 olsun bizim olsun hahah
valla ben pek ugrasmiyom yapsam yaparimda en ufak hatada tersler falan cekemem bolesi rahat :) karisanda yokSsk işi tehlıkelı canım cezalrı cok yuksek ve detayı cokSuan ben yatıom ssk kalkyom ssk Muhasbecıydm eskıden faturlarımı özluyrm bazen yanlş yapınca yap duzeltme kaydını gec ama burda yok oyle bırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?