Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

İşte ya bılmeyen adamlar patron bız işçi... Bende tekım oda da o cok super bırsey :1: Ama ziyrtcım bıtmez fabrıka cok sıcak ıscıler dayanamaz duruma gelnce yanıma gelır serınler gıder kıyamyrm bende gelın dıyorum aslında yasak işi olmayanı almamam gerek ama ıcım el vermıyoru

kizz benimki uzmannnn diyorummm ondan cepten giriyorum ya:))))anlar o cin gibi ayy bize ziyaretcide cok gelmez cok sikici vakit gecmiyo herkes odasinda arada insan yuxu goruyoz :)

E canım o kadrda olsun makınemıyız bız full calısalım ben ayda toplasan 2 hafta calısıyrum snra yatıs maaşları yatrp sskları onayladımı gerısı rutın. Gecen ay maas hesbı verıyom patrna adam dıyrum oyle olmaz excel formulu tutmaz rakamlarda farklılık gorursnz olur olur dıyor ama olmaz dıyorm olur dıyor cıldırttı benı bende bu ay elle yazıcam tek tek anlamıyr yoksa

hoşbuldum canlar.
diğer tarafta pek sinirim bozulduydu zaten :20:
aynennnn yaa bu topik guzel o kadin benide sinir etti

kizz benimki uzmannnn diyorummm ondan cepten giriyorum ya:))))anlar o cin gibi ayy bize ziyaretcide cok gelmez cok sikici vakit gecmiyo herkes odasinda arada insan yuxu goruyoz :)

Ayyy ben sıkılırım oyle butun gun oyle cok bunalınca fabrkyı turluyorum 110 kısı arasından konscak bırını buluyom kendıme :)

Ayyy ben ınanmıyrom o topıktekı olaya yok artık daha neler daha koca ölelı 1 yıl olmus hemn 2 adamı nerden bulmus ta bebek yapmıs

anam ben inanirim ole olaylar duyuyozki sasirmamak lazimm bu arada 1 senede 3 adam bir cocuk :)kkmden oldugunu bilmiyo bizde deli gibi cocuk yapalim diye gunleri sayiyoz hangi gun kaldigimizibilcez hatta saatini :)

anam ben inanirim ole olaylar duyuyozki sasirmamak lazimm bu arada 1 senede 3 adam bir cocuk :)kkmden oldugunu bilmiyo bizde deli gibi cocuk yapalim diye gunleri sayiyoz hangi gun kaldigimizibilcez hatta saatini :)

Hahahah dımı ya az daha zorlasak dakıka bıle soyleyebılırız :1: Zaten jıneklg kadr tecrblı oldum sayılır :9:

Dun okudum bende o topıkı herkes dalga gecmıs kadınla kınamıyorum kımseyı ama ne bılım bana gercek gelmedı elegımmm senın yorumuna bayıldım ama :)
ayy sustum sustum bozuk plak gibi ayni seyi diyo cildirdim sonunda valla gercekse vay o cocuga cok skntilarla buyucek anne sorunlu olunca mutsuz cocuklar olur mutsuz cocuk hata yapar :(((

Dun okudum bende o topıkı herkes dalga gecmıs kadınla kınamıyorum kımseyı ama ne bılım bana gercek gelmedı elegımmm senın yorumuna bayıldım ama :)

Hahahah dımı ya az daha zorlasak dakıka bıle soyleyebılırız :1: Zaten jıneklg kadr tecrblı oldum sayılır :9:

doktora gittimmi bilmislik tasliyom adam bigun dediki senin gibisini ilk defa goruyom kendi doktorun olmussun dedi :)

Ya kızlar kaçırdım ben olayı nerde ki kadına sinir oldunuz yasa çatlaycam şimdi ne oldu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya neticede kim ne derse desin kadın bildiğini yapacak. Burada acaba dahiyane bişey çıkar mı diye bakıyo işte. Işim olmaz. Günahına ortak olamam.
Biz keyfimize bakalım kızlar. Bu sıcakta size bir vantilatör havası ısmarlıyorum :1::1:

Eklentiler

• $pr_02_1988_min.jpg
    $pr_02_1988_min.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 21
Ya kızlar kaçırdım ben olayı nerde ki kadına sinir oldunuz yasa çatlaycam şimdi ne oldu :)

aman catlama :)bir kadin 1 yil once koca olunce 2 adamla ilidki yadiyo 8 aylik hamile kimden bilmiyo ha aldirmaya gidiyo aldirdigini saniyo bi bakiyo almamis doktor

Ya neticede kim ne derse desin kadın bildiğini yapacak. Burada acaba dahiyane bişey çıkar mı diye bakıyo işte. Işim olmaz. Günahına ortak olamam.
Biz keyfimize bakalım kızlar. Bu sıcakta size bir vantilatör havası ısmarlıyorum :1::1:
valla aynen gunah bizr dusmezde en sonunda patlatti :) oh oh super olur

aman catlama :)bir kadin 1 yil once koca olunce 2 adamla ilidki yadiyo 8 aylik hamile kimden bilmiyo ha aldirmaya gidiyo aldirdigini saniyo bi bakiyo almamis doktor

Allah ıyı etsın seni emi cnm daha o kadının konusunu işliyoruz :) ne kafın pehhhh

Aman Ya Eabbim işte bunlarda anne oluyor :( hangi sayfada bu kadın yazıklarolsun zina yaparak hemde tüüüüüüüüüüü

ayy sustum sustum bozuk plak gibi ayni seyi diyo cildirdim sonunda valla gercekse vay o cocuga cok skntilarla buyucek anne sorunlu olunca mutsuz cocuklar olur mutsuz cocuk hata yapar :(((

doktora gittimmi bilmislik tasliyom adam bigun dediki senin gibisini ilk defa goruyom kendi doktorun olmussun dedi :)

bende komsu odalara gidiyom bazen :)bazen disari cikiyorum islerim olunca oyle haa bide uyukluyom :)masada

Aynen gercekse yazık o bebege masumum dunyaya kocaman bır yalanla gelıyr... Hahahah benm doktrum cok tatlı ya abıcım abıcım dıyıp duruyr kendı asıstanı ıle evlendı gecen sene oyle egolu bır adamda degıl. Ayyy ben asla uyuyamam oyle ılla yatagımda olcam otobs yolclklrnda mahvalyrm hele

valla aynen gunah bizr dusmezde en sonunda patlatti :) oh oh super olur

o akıllı biz salağız aklı sıra bizi yiyecek. Bizi yese nolur yemese nolur. Koynundaki adama öylesine takılıyo aklı başkasında. Kocası öleli 1 sene olmuş. öldükten 3 ay sonra kucak kucak gezmiş. Bırak allah aşkına ya. Dallas gibi maşallah.

Back