valla doktorlar kadar tecrubeliyiz :)))))))))))))))) caresiz e sinir oldum msj yazdım oku
Bilmiyorum cnm şimdi meraktan ölecem inşallah yazarda bir açıklama yapar destek oluruz olabıldıgımız kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen cnm bende yazdım ona bugün neler sonra allahtanda korkuyorum tövbe yarabbim yaa dönüp iyi leyler yazıyorum :)
Bugun ilk kez kadin doguma gittim sagolsun smear testinide yapti arada ultrasonlada bakti 10 gun ince sol yumurtaliktan yumurtlamissin dedi bende tam ayin 20 sinde ilkkez korunmamistik acaba hamilemiyim diye düşündüm test aldim evde yaptim negatif cikti bhcg sonuclarida ne zaman cikar bilmiyorum insallah hamileyimdir :)))
Inan yeri geliyo ben kendimi cekemiyorum. Asiri dusuncelilik basa bela iyilik yap denize at olmuyo malesefÇokmu çekilmezsin inşallah hamilesindir bizde bir umut bekliyoruz mevlam olmayan herkeze nasıp etsin inşallah
Elin kolun dert görmesin cnm gerçekten çok güzel pastalar kurabiyeler ama sen yerınde değilsin burda olsan kapmaca gıder yeminle yaptıkların yetiştiremezsin bile
Istanbuldan isteyen cok musterim var zaten abla kurabiye gonderiyorum ama
Pastaya cesaret edemiyorumizmirde de allaha sukur tutuldum dukkan acmam gerek ama iste bebis öne geciyo suan :))
Hayırlısı cnm benim inşallah bebek gelir hayırlısıyla iş yerinide açarsın yeterki onlar gelsin :)
Insallah ablacim bi olsunda akan sular durur :)) sonra bakariz is guce
Birde lütfen kimsenin canınızı sıkmasına izin vermeyin arkadaşlar Rabbim emekleri boşa çıkarmaz bol bol herkeze tüm isteyenlere mübarek günlerde dua edelim Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda bizede nasip edecektir inanmak başarmanın yarısıdır inanmaktan vazgeçmeyin belki üzülürmez ama inanıcaz çünkü umut hayatın içinde olmalı ...
Cnm ne oldu bsk şimdi üzüldüm inanki kötü birşey yoktur
Yarın test sonucu belli olacak dua edin
Gunaydın hanımlar...
2 3 gun pek buralarda olamayacıgım ama sızı takıp etcem neler olmus neler dıye fırsat buldkcada yazarımİşlerim aybası ınanılmaz yogun oluyrda
sensiz olmaz amaaaGunaydın hanımlar...
2 3 gun pek buralarda olamayacıgım ama sızı takıp etcem neler olmus neler dıye fırsat buldkcada yazarımİşlerim aybası ınanılmaz yogun oluyrda
Gunaydın hanımlar...
gubaydinn 15 haziranda evlendin yani kacunda adet oldun canim sen varsa da nrgatif cikmasi normal canim ancak 15 haziran yumurtlama doneminse ve sende erken adet olduysan gec dollenme olacakta hamile olasin baska ihtimal yok yaniMeraba ben 2 3 aydır ayın 2sinde adet oluydm şuan 4 gün önceden oldm 15 haziranda evlendim acaba hamile olabilirmiyim 2 test yaptm ikiside negatif çıktı yardmcı olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?