Canım bat ne zamn
Benimde eşim öyle cnm çok iyi ama bir okadarda sinirli birde evi terk etmesi benim herşeyimi bitiriyor kaç hün kendime gelemiyorum çok seviyorum onu onsuz hayat düşünemiyorum inanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
8 haziranda oldum en son canım ya ama bende adet düzensizliği olduğu için adetimin günü geçince anlarım da diyemiyorum ama yapacak birşey yok mecbur 8 temmuzu bekleyeceğim ama hep bir umut hep bir heyecan ciddi anlamda bozuldu psikolojim
8 haziranda oldum en son canım ya ama bende adet düzensizliği olduğu için adetimin günü geçince anlarım da diyemiyorum ama yapacak birşey yok mecbur 8 temmuzu bekleyeceğim ama hep bir umut hep bir heyecan ciddi anlamda bozuldu psikolojim
H.g moralini bozma cnm bende aynı durumdayım ve beklemedeyım aynen kahve rengı geldı sonra bıttı bende korkuyorum artık test yaptırmaktan ama adet olurum artık hamıle olsamda zor inanırım olduğuma ben birde hep kandan baktırıyordum artık bıraktı. Kendı halıne napayım uzulmeyle olmuyor((
Fıstığım senin çıkma saatin geldi dimi artık nasipse yarın gorusecez
Yok bızımkı daha evı terketmedı daha gıdıp baska odada da uyumadık tabı benım evlendgmz gece gıdıp uyumamı saymazsak :) Dugun gecesi sabaha karsı 6 da eve geldık tabı gelnlk cıkar sacını ac dusa gır 7 ... E bende yatak odası sıcak uyuyamadım bıde alısknda degılm yanımda bırının olmasına uyku sersemı gıdıp oturma odasında uyuyup kalmısım :) Eşim bır uyanıyor kı ben yokum korkmus snrada guzl fırca cektı bana ılk geceden kanpedemı uyunur dıye :)
Erken gebelkk testı yapabılrsn canım yada bekle bıraz ıstersen ama umarm hamılesındır
Heheheh evet ablacım saat 6 dedın mı kacar yarın sabah gorsmk uzere ama aybası benım işim ılk 3 gun cok yogun persnlın maaslarını hesplıcam pek yazamam sanrm optm senı byyy
evet cnm ya biz bayanların elinde olan birşey değil işte geçen hafta test yaptım eşime bile söylemedim yani düşün bendeki psikolojiyi çünkü çok takıyorum diye kızıyor bana nasipse olur diyor ama elimde değil ki
Aynen cnm bende yapıyorum kendım alıp ona sonradan soyluyorum oda bana üzülüyor kafaya çok takıyorum diye onlar içinde yaşıyorlar biz dışarıya yansıtıyoruz
Benimde bat bir hazirandı şimdi temmuz biri bekliyom hayırlısı artık ben her seferinde nasıl ağlıyorum ama ağlamakla kalıyorum napalım cnm nasıp kısmet neladar zamandır olmuyor bebeğin
Amin cnm hayırlısı tabi Rabbim dayanma gücü Sabır versin bizlere inanırmısın bende geçen hafta yaptığımda teste bakarak ağlıyorum dedim deliriyorum herhalde 27 temmuzda 1 sene olacak cnm
Ay kıyamam yaa benimde 1 buçuk yıl oldu cnm ama eşimde çok istiyor onada kıyamıyorum yaa dıyorkı bir olsa bebeğimiz hep ben bakarım onu dıyorbende kahroluyorum ama napayım cnm mevlam verecekki olsun
Yok canım öğrendik ne olduğunu gerek kalmadı müsait bir anda yazacağım size.çünkü kime anlatsam bilemiyorum bir kendime geleyim hele(
ay canım ne oldu yaa uzulme herseyın caresı cıkmıs tıp baya gelişti bulunur bir care derdini söyle bir yol bullalım bekliyom kendine gelde yazz
Benim eşimde çok istiyor çocuklara çok düşkün bende ona üzülüyorumbirde ya ona bir çocuk veremezsem diye düşünüyorum delilik bu tabi çocuğu ben vermiyorum rabbim veriyor seninde çok uzun bir süre değil canım inşallah Allah tez zamanda bizim de yüzümüzü güldürür her akşam dua ediyorum sizleride yani tüm isteyenleri de ekliyorum dualarıma bakalım artık nasipte ne zaman varsa böyle konuşunca rahatlıyor insan bir tek ben değilim diyorsun ortak oluyosun sıkıntılara güzel duygular bunlar
Ay kıyamam yaa benimde 1 buçuk yıl oldu cnm ama eşimde çok istiyor onada kıyamıyorum yaa dıyorkı bir olsa bebeğimiz hep ben bakarım onu dıyorbende kahroluyorum ama napayım cnm mevlam verecekki olsun
Of yaaaa çok üzüldüm goldenasa ne dedi doktor acaba
bende ya ne dediki acaba
Bilmiyorum cnm şimdi meraktan ölecem inşallah yazarda bir açıklama yapar destek oluruz olabıldıgımız kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?