Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

insallah cemrekara,,,,,,,,,,, goldenes hayirli sonuclar cikar umarim rahim filmi cektirdinmi ben cektirdim ama temiz cikti sonradinda enfeksiyon kaptim,kesin,ondan olmuyo benimki cunku baska sorun yok bizdede

aayy cok güldüm emi o anını gözümde canlandırdım canımm ellerine saglık vallahi afiyet olsun

insallah cemrekara,,,,,,,,,,, goldenes hayirli sonuclar cikar umarim rahim filmi cektirdinmi ben cektirdim ama temiz cikti sonradinda enfeksiyon kaptim,kesin,ondan olmuyo benimki cunku baska sorun yok bizdede

Canım rahim filmi nasıl çok korkuyorum onu çektirmeye acı oluyormu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiçbir fikrim yok tatlım yollansaydı iyi olurdu birbirimizi görürdük en azından

resimleri albüm olarak ekleyim sadece arkadas listemizdekilerin görmesini secersek bende görebiliriz birbirimizi nasıl çözüm

HTML:
Narkozlamı yaptılar

evet ama cokk hafif cunku hemen kendune geliyksun baska turlu yapmasina izin verirmisin skarsin kendini ters bise olur ben sahsen izin vermezdim verdigim paraya yazik olurdu

HTML:
evet ama cokk hafif cunku hemen kendune geliyksun baska turlu yapmasina izin verirmisin skarsin kendini ters bise olur ben sahsen izin vermezdim verdigim paraya yazik olurdu

Yane narkoz iyi birsey ücreti nekadardı burda 250 özel bir hastanede

Sorma cnm. Testi elimden çekiştirip duruyor ver ben bakıcaam diye. :))) allah isteyen herkese nasip etain inşallah. Oruc ağızla dua ediyoruz :))

İnşşş canım amınnnn...

Aynen bende asla paylaşmam burda resim neler var inanki buraya bile üye olmak için 5 ay düşündüm :)) sonra eşim üye yaptı beni

Ehehhe banada eşim dedı uzaktan okumakla olmaz uye olsana

Cok teskkr ederm kuzucum senınkıler kadr olmasada bır seye benzettım galıba :) dedgn gbı teryg koydm :)

cok güzeller hayatım tereyağ tadını fark ettirmiştir kesin bende şuan pasta yapıyorum bi taraftan değişik bir tasarım oluyorr bakalım nasıl olcak :18:

Hemen cekıyrlar mı kı rahım fılmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…