insallah cemrekara,,,,,,,,,,, goldenes hayirli sonuclar cikar umarim rahim filmi cektirdinmi ben cektirdim ama temiz cikti sonradinda enfeksiyon kaptim,kesin,ondan olmuyo benimki cunku baska sorun yok bizdedeOlmuyr dıye bırsey yok kuzucum zamanı gelmemıs sadce
O ne ya pof ya Allah bagıslasın kıskanclgmdan degıl ama bız burda aylrca bekle 3 haftada 2 haftalık gebelk
Hadı bakalm canım uzme kendını ınş guzl cıkacak sonclarnz
Ben denedım ozel mesj ıle gondermeyı ama gıtmedı abla
Kızlar günaydınnn...
Hafta sonu yazlıktaydın donemedım sızlere butun yazstıklarnızı okudum aramızda 2 tane hamiş varmıs ıkısını tebrık ederım Rabbım saglıkla kucaklarnıa aldırmayı nasıp etsın ...
Gulsah abla eşinle barısmısıın cok ama cok sevındım Allah bozmasın bır daha aranızı. Ama kırmızılar gelms ona uzuldum
Elegımm senınde gelms kırmızlar
Elmascım benı sormussun gulsah abla soylemıs gercı saolsun ama ben suan kırmzlrdayım inş gelecek aya ...
Gamzecım kurabyelrı yaptım smdı sızın ıcın yuklıcem fotolarını aman onlar neler ugrastırıcı boyle ama keyflıde bırsey ben yaparken kapı cam acıktı sokaktada sınek ılacı gecınce butun sıvrısınekler mutfakıma doldu :) sen benı gorcen ama kurabylerım kurablerım dıye mutfktm kacıp tezghımı otrma odasında kurdum :) :)
Goldens ta kırmızlarda sanrım kıscası bu ay kızlar hepımz kırmzlrda inş gelecek aya
insallah cemrekara,,,,,,,,,,, goldenes hayirli sonuclar cikar umarim rahim filmi cektirdinmi ben cektirdim ama temiz cikti sonradinda enfeksiyon kaptim,kesin,ondan olmuyo benimki cunku baska sorun yok bizdede
ikizzz eveet ikizz hic yok demem ki insallah :)Cnm takma kafaya olurda bıkarsın inşallah ikizlerin olur koşturursun onlarla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm benim bende seni görmek istiyorum ama burdan nasıl yollanıyor bilmiyorum ki
ooo hic acimadiki narkozla iki dk bile surmemis esim dedi hemen cikmis doktor sonrada esim geldi yanimaCanım rahim filmi nasıl çok korkuyorum onu çektirmeyeacı oluyormu
özel mesajdan resim yollanır mı ki :44:
ooo hic acimadiki narkozla iki dk bile surmemis esim dedi hemen cikmis doktor sonrada esim geldi yanima
Hiçbir fikrim yok tatlım yollansaydı iyi olurdu birbirimizi görürdük en azından
evet ama cokk hafif cunku hemen kendune geliyksun baska turlu yapmasina izin verirmisin skarsin kendini ters bise olur ben sahsen izin vermezdim verdigim paraya yazik olurduNarkozlamı yaptılar
evet ama cokk hafif cunku hemen kendune geliyksun baska turlu yapmasina izin verirmisin skarsin kendini ters bise olur ben sahsen izin vermezdim verdigim paraya yazik olurduHTML:
resimleri albüm olarak ekleyim sadece arkadas listemizdekilerin görmesini secersek bende görebiliriz birbirimizinasıl çözüm
gecen sene 550 tl ye yaptim burasi pahali malumYane narkoz iyi birsey ücreti nekadardı burda 250 özel bir hastanede
gecen sene 550 tl ye yaptim burasi pahali malumhava su para
aayyy bayıldımm canım çok güzel olmuşlarrr
Sorma cnm. Testi elimden çekiştirip duruyor ver ben bakıcaam diye. :))) allah isteyen herkese nasip etain inşallah. Oruc ağızla dua ediyoruz :))
Güzel çözümde onu nasıl yapacam onu bilmiyorum cnm
Aynen bende asla paylaşmam burda resim neler var inanki buraya bile üye olmak için 5 ay düşündüm :)) sonra eşim üye yaptı beni
Cok teskkr ederm kuzucum senınkıler kadr olmasada bır seye benzettım galıba :) dedgn gbı teryg koydm :)
insallah cemrekara,,,,,,,,,,, goldenes hayirli sonuclar cikar umarim rahim filmi cektirdinmi ben cektirdim ama temiz cikti sonradinda enfeksiyon kaptim,kesin,ondan olmuyo benimki cunku baska sorun yok bizdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?