Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Burdayim Gulsaheylul sıkıntı stres yazan varmi diye baktikca ateş basti ayrildim kisa sürelig ine. Elegimmm ciddimi bana cok dusuk geldi valla kimyasal gebelik yazisi bekliyordum.Hadi insallah

zuzi

gulsaheylul terketmemistir Allah askina gitseler bizden daha iyisinimi bulacaklar havalabir gelir o.Anladim kadariyla stresli zamanda gecirmisin.Adamlara bisi belli etmicen yagim balim gulum onu istiyolar malesef.Bizimde insan olsugumuzu unutuyorlar yada hep ihmal ediyorlar

zuzi

Hep öyleydim cnm sesim çıkmıyordu fark etmez ettıysede allah yolunu açık etsin bulursa buldun iyisi yada kötüsünü napayım cnm iyki bebeğim olmadı allah işini biliyor işte dahada dönse bile ona guvenip bebek yapmam asla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Me bilim ya bizde jer aksam illa bi hırlasiriz disarda kimseye bisey dwmez gelir evde bana sarar haliyle bende ona sonra tutabilene askolsun vay senle nerden evlendimde vay benim koca kafamda cikar gider sakinlesir doner gelir yada ben cikarim ole zannettim sanirim.Rabbim hayirlisini versin

zuzi

Cnm çok kotu aile huzursuzlugu ben hiç evi terk etmedin

Aldirmamayi ogrenince anca o zman rahat oluyo arkadasim ya diger turlu sinir hastasi oluyosun olan sana oluyo .Mesgul olcak bisey bul kendine koyver gitsin.Bi normalini gormedim..

zuzi

Aldirmamayi ogrenince anca o zman rahat oluyo arkadasim ya diger turlu sinir hastasi oluyosun olan sana oluyo .Mesgul olcak bisey bul kendine koyver gitsin.Bi normalini gormedim..

zuzi

Benimki eve gelmiş bende kardeşimdeyim evlerımız çok yakın ama gıtmeyecem eve

Kızlar adet döneminden sonra hamile kalinilsa ne kadar zaman sonra belirti verir çok erken belirti yaşıyan varmı aranizda???

Burdayim Gulsaheylul sıkıntı stres yazan varmi diye baktikca ateş basti ayrildim kisa sürelig ine. Elegimmm ciddimi bana cok dusuk geldi valla kimyasal gebelik yazisi bekliyordum.Hadi insallah

zuzi

vallla canim doktor deilim ama degerin 2 gunde 2 ye katlanmis eger degerin dusmez artarsa hsmilesin umarim hamiledindir :)

insallah bugun cok halsizim heryerim agriyor daha gun yeni basladi hic gucum yok yaa sen,napiyon

Çok yogunum canım ya benım ay sonu ve ay bası ısım full oluyor. Personlın maas hesaplarını yapıyrumda smdı de ucundan basladım ama elım hıc gıtmıyor ınan Sabah uyanmk bıle ıstemedım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…