• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

O konuda hıc uyanmam bak ıste ancak lavbya gıtceksem yada cok susarsam uyanırım. O da saolsun eşim gıdıp getırırm suyumu uyandgmı anlamam dahı. Bıde bende evlendıkten snra karanlk korkusu basladı asla karanlkta dolasamyrm bı oda da dıgerıne dahı gıdemem

Bende ara ara oluyor oyle ama korkmam tek bile yatarım evde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O konuda hıc uyanmam bak ıste ancak lavbya gıtceksem yada cok susarsam uyanırım. O da saolsun eşim gıdıp getırırm suyumu uyandgmı anlamam dahı. Bıde bende evlendıkten snra karanlk korkusu basladı asla karanlkta dolasamyrm bı oda da dıgerıne dahı gıdemem

uykumuz ayni senle :) fakat gece tekte kaliyorum alistim mecburen korku falan yok :)

Bende ara ara oluyor oyle ama korkmam tek bile yatarım evde :)

Ben bırak tekı eşim evde ıken karanlk dıye dıger odaya bıle gecemem :( Eskıden oyle degıldım anlamadım kı ne oldu eşimde bır kac kez saka yapmak ıstedı korkttu benı ondan snra daha da cok korkar oldum.

Ben bırak tekı eşim evde ıken karanlk dıye dıger odaya bıle gecemem :( Eskıden oyle degıldım anlamadım kı ne oldu eşimde bır kac kez saka yapmak ıstedı korkttu benı ondan snra daha da cok korkar oldum.

Oyyy kıyamam korkma canım benim ev değişikliğindende olur korkma

oo cok kotu korkunu yenmelisin bi an once

Oyyy kıyamam korkma canım benim ev değişikliğindende olur korkma

Böcekler en buyuk korkum kı kelebekten dahı korkarım ve evlendıkten snrada karanlık oldu. Eşim nereye ben oraya evın ıcınde. Egerkı yurtdısında mısafrı varsa aksam eve gec gelıcekse ya eve arkdslarımı cagırıyrum yada gene anneme gecıyrm benı ordan alıyr

Denedım canımda olmuyr yapamıyrum . Aılenın yanında olması gercektn cok ıyı annemlerle bızım evımzn arası yuruyerek 5 dk. Umarım sende bırgun aılenın yanına gelırsın

artik zor be canim bizimki alisiyo insan napalim saglikli olalimda gider gorururuz tatillerde :)

antalyada yasiyolar evlendikten bikac ay sonra geldik

İnsan kendını yanlız hıssedyordur degıl mı :( Ben korktum canım yurtdısına gıtmeye eşim hala gıdelım dıyor ama ben cesrt edemıyrum butun duzenını aılenı arkdslrnı gerıde bırakıp gıtmek :(

İnsan kendını yanlız hıssedyordur degıl mı :( Ben korktum canım yurtdısına gıtmeye eşim hala gıdelım dıyor ama ben cesrt edemıyrum butun duzenını aılenı arkdslrnı gerıde bırakıp gıtmek :(

Gitme biryere otur oturdugun yerde sen burda korkuyon :) oralarda ne tapacan

zor tabide alistim canimsonucta doydugunn yer sakin buralar oyuzden bazen seviyorumda bole iste

zor tabide alistim canimsonucta doydugunn yer sakin buralar oyuzden bazen seviyorumda bole iste

Her yer kummus dogrumu canım. Bız balayı ıcın kıbrsa gıdelım dmeıstıkte hanı ben ada dıye palmıyler denız kum gunes dedım orda unıv. okuyan arkdsm sakn gıtme her yer toz toprak demıstı vazgecırdı benı .

Back