Kolay gelsın tatlım sana :) Bır daha kı tatıle artık canım bebiş ıstıyruz dıye uzun vadelı planda yapamadık kı bu yaz .
ilerde bebisiniz gidersiniz tatile insallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsın tatlım sana :) Bır daha kı tatıle artık canım bebiş ıstıyruz dıye uzun vadelı planda yapamadık kı bu yaz .
gulsaheylul terketmemistir Allah askina gitseler bizden daha iyisinimi bulacaklar havalabir gelir o.Anladim kadariyla stresli zamanda gecirmisin.Adamlara bisi belli etmicen yagim balim gulum onu istiyolar malesef.Bizimde insan olsugumuzu unutuyorlar yada hep ihmal ediyorlar
zuzi
Me bilim ya bizde jer aksam illa bi hırlasiriz disarda kimseye bisey dwmez gelir evde bana sarar haliyle bende ona sonra tutabilene askolsun vay senle nerden evlendimde vay benim koca kafamda cikar gider sakinlesir doner gelir yada ben cikarim ole zannettim sanirim.Rabbim hayirlisini versin
zuzi
Aldirmamayi ogrenince anca o zman rahat oluyo arkadasim ya diger turlu sinir hastasi oluyosun olan sana oluyo .Mesgul olcak bisey bul kendine koyver gitsin.Bi normalini gormedim..
zuzi
0.100 cikti HCG Canim hic umut yok biliyorum ama adet imde gelmeyince umutlaniyorum ister istemezz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilerde bebisiniz gidersiniz tatile insallah :)
Benimki eve gelmiş bende kardeşimdeyim evlerımız çok yakın ama gıtmeyecem eve
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşş canım belkıde sızın oralara gelırız tatıle bebısımızle![]()
Burdayim Gulsaheylul sıkıntı stres yazan varmi diye baktikca ateş basti ayrildim kisa sürelig ine. Elegimmm ciddimi bana cok dusuk geldi valla kimyasal gebelik yazisi bekliyordum.Hadi insallah
zuzi
insallah gelin gelin :) bebislerini al gel haha :)
Sanırım kırmızılar gelıyor yanı emınım yavastan yavastan gelmeye basladı![]()
offf canim kis kis gidin gidin de istemiyom debende de ole bir his var bugun yarin olurum
napalim kismet elbet olur
Ayyy ben neler dıyorumda yuzsuz gelıyor her ayİnsan azcık utanır bea
Elbet olacak canım elbet gelıcek bebıslerımız
insallah bugun cok halsizim heryerim agriyordaha gun yeni basladi hic gucum yok yaa sen,napiyon