• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Benım harka bır fıkrım var ama buraya yazamıyrum eşim uyelıgımı bılıyor gercı bana sozu var yazdklrmı asla okumayacak genede işimi saglama alayım okur falan sana özelden yazyım tatlım :)

benimde mailler onun mailine gidiyo :) ondsn uye olmustumm :)

seninkide supermiss :) canikom :)

benimde mailler onun mailine gidiyo :) ondsn uye olmustumm :)

sen uzak dur adamdan kiz aman aman

Eheheh bende aksam evde onun telınden gırıyorum sıteye yenı tasındıkta evımzde net yok uşendık baglatmaya gıtmeye :9: Sabah mesj atmıs kk da mesjlar gelıp duruyr cıkıs yapmayı unutmussun dıye :9: Okumadın demı bak sozun var dedım artıstlenıyr hemen tamam okumadık dıye :9: 1 yıl olacak nerdeyse daha yenı ogrendım adamın durumunu tatlım ya sok oldum hıcte oyle bır adam benzemıyr ben ne desem yapar adam. Bazen korkyrm valla odam ıdarı bına tarfında degıl de persnl yanıma gıdıp gelebılsın dıye bana ayrı bır tarafta o da yaptılar bırı öldurse valla kemıklerımı bulamazlar . Korumamı tutsam acaba :)

Eheheh bende aksam evde onun telınden gırıyorum sıteye yenı tasındıkta evımzde net yok uşendık baglatmaya gıtmeye :9: Sabah mesj atmıs kk da mesjlar gelıp duruyr cıkıs yapmayı unutmussun dıye :9: Okumadın demı bak sozun var dedım artıstlenıyr hemen tamam okumadık dıye :9: 1 yıl olacak nerdeyse daha yenı ogrendım adamın durumunu tatlım ya sok oldum hıcte oyle bır adam benzemıyr ben ne desem yapar adam. Bazen korkyrm valla odam ıdarı bına tarfında degıl de persnl yanıma gıdıp gelebılsın dıye bana ayrı bır tarafta o da yaptılar bırı öldurse valla kemıklerımı bulamazlar . Korumamı tutsam acaba :)

ayy allah korusun yaa oda pisman olmustur yaptigina yaa iyi dusunelim :)iyi olsn ben saglam yerdeyim :) 2 dk kaybolsam ya sesleniyolar ya ariyolar :) hic rahat yok oylesi daha iyi bosverr

ayy allah korusun yaa oda pisman olmustur yaptigina yaa iyi dusunelim :)iyi olsn ben saglam yerdeyim :) 2 dk kaybolsam ya sesleniyolar ya ariyolar :) hic rahat yok oylesi daha iyi bosverr

Ooooo canım ben organze sanayıde dagın yamacındayım :9: Kurtlara emantım yanı :9:

Merhaba,
normalde 26 06 2014 tarıhınde adet olmam gerekıyordu adet gunumden bır gun once ultra erken test yaptım 5 dk ıcınde sılık de olsa cızgı belırdı dun adet olmadım dun tekrar bır test yaptım bu sefer ucuz olanlardan yıne ılk 5 dk ıcın de cızgı gordum adet sancısı gıbı agrılarım var. benim aklımı kurcalayan ıkı testtede yanlıs cıkma ıhtımalı varmıdır ?

Merhaba,
normalde 26 06 2014 tarıhınde adet olmam gerekıyordu adet gunumden bır gun once ultra erken test yaptım 5 dk ıcınde sılık de olsa cızgı belırdı dun adet olmadım dun tekrar bır test yaptım bu sefer ucuz olanlardan yıne ılk 5 dk ıcın de cızgı gordum adet sancısı gıbı agrılarım var. benim aklımı kurcalayan ıkı testtede yanlıs cıkma ıhtımalı varmıdır ?

İlk bebeğinmi cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burcueren benimde ayni oldu canim 2 sinin yanilma ihtimali az ..bende 3 4 gun vardi prodictor ile yapmistim .kaninda cikar baktirsan hemen

zuzi

Burcueren benimde ayni oldu canim 2 sinin yanilma ihtimali az ..bende 3 4 gun vardi prodictor ile yapmistim .kaninda cikar baktirsan hemen

zuzi

kimseye söylemedim her an hasta olcakmısım gibi agrılarım var bır gun gectı adetım su anda kanda cıkarmı yoksa daha erken mı bıraz daha mı beklemem lazım acaba bir de mesela hic gogus agrım yok bas donmesı veya mıde bulantısı bunlar ıcın erken mı daha ?

Bunyeden bunyeye degisiyoki belirti durumu ben nezamandan beri cekiyorum.Bacak agrisi geciyo kasik agrisi o bitmeden bel agrisi 27 si regl gunum 24 unde 45 cikti 26 sinda 98.9 cikti.baktirsan belli olur hemen seninde.idrar testindede cikmis sonucta.Yinede sen bilirsin.Cok erken olunca belli bi orana cikana kadar kan aliyo dr um.ondan daha dr a basvurmadim ama ilerlemeyi gormek yetti .bir hafta sonra gidicem dr a .Sende kendine gore ayarlayabilirsin

zuzi

hamilee oldugunuzu((insallah bi an once oluruz))) esinize nasil soylemeyi dusunuyosunuz ???

eğer öğrenirsem bu ayın 30'unda, o zaman hediye niyetine söylemeyi düşünüyorum evlilik yıldönümümüzde yani :) inşallah vardır kızlar dua edin bat 1 temmuz 1 gün öncesinde kanda baktırcam...:/

eğer öğrenirsem bu ayın 30'unda, o zaman hediye niyetine söylemeyi düşünüyorum evlilik yıldönümümüzde yani :) inşallah vardır kızlar dua edin bat 1 temmuz 1 gün öncesinde kanda baktırcam...:/

Benimde bat 1 temmuzdu dun kırmızı kart yedım bıle:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back