Ayyy suan bırsey duydum tırstım resmen fabrıkdakı bır abımız bırnın kulagını kesmıs hapıste yatmıs zamanında :18:
sen uzak dur adamdan kiz aman aman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy suan bırsey duydum tırstım resmen fabrıkdakı bır abımız bırnın kulagını kesmıs hapıste yatmıs zamanında :18:
Benım harka bır fıkrım var ama buraya yazamıyrum eşim uyelıgımı bılıyor gercı bana sozu var yazdklrmı asla okumayacak genede işimi saglama alayım okur falan sana özelden yazyım tatlım :)
seninkide supermiss :) canikom :)
benimde mailler onun mailine gidiyo :) ondsn uye olmustumm :)
sen uzak dur adamdan kiz aman aman
Eheheh bende aksam evde onun telınden gırıyorum sıteye yenı tasındıkta evımzde net yok uşendık baglatmaya gıtmeyeSabah mesj atmıs kk da mesjlar gelıp duruyr cıkıs yapmayı unutmussun dıye
Okumadın demı bak sozun var dedım artıstlenıyr hemen tamam okumadık dıye
1 yıl olacak nerdeyse daha yenı ogrendım adamın durumunu tatlım ya sok oldum hıcte oyle bır adam benzemıyr ben ne desem yapar adam. Bazen korkyrm valla odam ıdarı bına tarfında degıl de persnl yanıma gıdıp gelebılsın dıye bana ayrı bır tarafta o da yaptılar bırı öldurse valla kemıklerımı bulamazlar . Korumamı tutsam acaba :)
ayy allah korusun yaa oda pisman olmustur yaptigina yaa iyi dusunelim :)iyi olsn ben saglam yerdeyim :) 2 dk kaybolsam ya sesleniyolar ya ariyolar :) hic rahat yok oylesi daha iyi bosverr
😁😁😁😁aman dikkat et kuzuOoooo canım ben organze sanayıde dagın yamacındayımKurtlara emantım yanı
![]()
Merhaba,
normalde 26 06 2014 tarıhınde adet olmam gerekıyordu adet gunumden bır gun once ultra erken test yaptım 5 dk ıcınde sılık de olsa cızgı belırdı dun adet olmadım dun tekrar bır test yaptım bu sefer ucuz olanlardan yıne ılk 5 dk ıcın de cızgı gordum adet sancısı gıbı agrılarım var. benim aklımı kurcalayan ıkı testtede yanlıs cıkma ıhtımalı varmıdır ?
İlk bebeğinmi cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burcueren benimde ayni oldu canim 2 sinin yanilma ihtimali az ..bende 3 4 gun vardi prodictor ile yapmistim .kaninda cikar baktirsan hemen
zuzi
evet. daha 6 aylık evliyim.
İnşallah hamilesindır cnm
hamilee oldugunuzu((insallah bi an once oluruz))) esinize nasil soylemeyi dusunuyosunuz ???
Burcu seninle hemen hemen ayniyiz.Bi netice alirsan yaz oldumu takibimdesin
zuzi
eğer öğrenirsem bu ayın 30'unda, o zaman hediye niyetine söylemeyi düşünüyorum evlilik yıldönümümüzde yani :) inşallah vardır kızlar dua edin bat 1 temmuz 1 gün öncesinde kanda baktırcam...:/
Ooooo canım ben organze sanayıde dagın yamacındayımKurtlara emantım yanı
![]()
Eşim beni terk ettı dun biliyormusun