Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

yok yoook ben bikaç gün daha bekliycem, olmazsam eğer haftasonu yada pazartesi veririm kan.
ama şimdi olmaz çünkü şimdi gider verirde negatif çıkarsa bide üzerine regl olursam bunalıma girerim gerçekten..
bekliyorum oyüzden sürekli tetikteyim bikaç gün daha sabır, sabır, sabır:45:

Bende erken test yaptirma taraftari degilim 3aydir deniyoruz daha 1tane test yapmadim :) cunku adet olunca 1kez uzuluyrm. Obur turlu hem testte hem adette uzulucem gunlerce toparlayamam kendimi. Hem adet olunca 5gun sonra calismalara baslioruz. Onun icin toparlanmam daha cabuk oluyo :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnş sonuç pozitiftir..benimde 10 gün var adetime çok merak ediyorum ama test yapmaya cesaretin yok..sonuçtan haberdar edersin olurmu ;)

Sonuç çıktı 0.111 negatif.inş Alllah herkesin gönlüne göre versin.kafama çok takınca kendi kendime belirtiler çıkarttım sanırım :) bende negatif ama inş sizde pozitif çıkar hayırlısı ile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben adet olmadim daha test yaptim amaaa negatif :( bu ayda olmadi

Innallahe meas sabirin..

ben adet olmadim daha test yaptim amaaa negatif :( bu ayda olmadi

Innallahe meas sabirin..
Hemen umutsuzluğa kapılma canım idrar testi mi yaptın ? Israr testi tam kesin sonuç vermiyebiliyormuş bildiğim kadarıyla.adetin gecikmesi ilerlerse bi kan tahlili de dene bence.hayırlısı olsun canım inş hamilelik vardır adet olmazsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim bana yardımcı olun lütfen...
Benim yumurtalarım destek almadan çatlama yapmıyor ( tembelmişler azıcık ) bu yüzden 3 yıldır tedavi görüyorum. Geçen sene bir bebeğim olacaktı ama maalesef kalp atışını duyduğumun ertesi günü bebeğimi kaybettim. En son İstanbul da bir devlet hastanesinde ilaç uygulaması yapıldı ama işe yaramadı.

Hiç umudum yok ama 4-5 gündür karnım acayip şiş çatlayacakmış gibi, kabızlık ve aşırı gazlanma var, göğüslerimde çok değil ama baskı uygulayınca bir ağrı oluyor ve arada bir sızlama giriyor, göğüs uçlarım çok hassas, sağ kasığımda sanki bir pinpon topu var oturdukça batma oluyor, arada çok az mide bulantısı oluyor, oturamıyorum sürekli uzanma isteğim var ve 2 gündür gün içinde uyuklamam oluyor.

Diğer gebeliğimde hiç bir belirtim olmadığı için bunlar neyin nesi bilmiyorum hastalığıma 8 gün var 2 kere test yaptım negatif çıktı. Lütfen bilenler bana yardımcı olsun. Cvp larınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler....

Benimde 10gun var canim. Bakalim ikimizden birinin yuzu guler ins.
Ben bu ay cok umitliyim. Rabbim bu ay yuzumu guldurucek yurekten inaniyrm :)

Canım inş ikimizinde sonuç pozitiftir..bende bu ay cok umitliyim ama korkuyorum hüsranla sonuçlanmasından..hamileyim diye haykirmak istiyorum..Rabbim inş nasip eder..

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim bana yardımcı olun lütfen...
Benim yumurtalarım destek almadan çatlama yapmıyor ( tembelmişler azıcık ) bu yüzden 3 yıldır tedavi görüyorum. Geçen sene bir bebeğim olacaktı ama maalesef kalp atışını duyduğumun ertesi günü bebeğimi kaybettim. En son İstanbul da bir devlet hastanesinde ilaç uygulaması yapıldı ama işe yaramadı.

Hiç umudum yok ama 4-5 gündür karnım acayip şiş çatlayacakmış gibi, kabızlık ve aşırı gazlanma var, göğüslerimde çok değil ama baskı uygulayınca bir ağrı oluyor ve arada bir sızlama giriyor, göğüs uçlarım çok hassas, sağ kasığımda sanki bir pinpon topu var oturdukça batma oluyor, arada çok az mide bulantısı oluyor, oturamıyorum sürekli uzanma isteğim var ve 2 gündür gün içinde uyuklamam oluyor.

Diğer gebeliğimde hiç bir belirtim olmadığı için bunlar neyin nesi bilmiyorum hastalığıma 8 gün var 2 kere test yaptım negatif çıktı. Lütfen bilenler bana yardımcı olsun. Cvp larınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler....

Canim adete 8gun varken pozitif cikmaz zaten. Adet gectikten 5-6gun sonra gorulur idrar tahlilinde en erken. Ama belirtiler hamilelik belirtisi gibi. Dikkat et kendine. Cok yorulma, agir kaldirma, uzanma, gerinme. Ve her aksam taze skilmis havuz suyu ic. Ins bebis vardir canin. Haberi alinca bilgilendir bizi de

Canim adete 8gun varken pozitif cikmaz zaten. Adet gectikten 5-6gun sonra gorulur idrar tahlilinde en erken. Ama belirtiler hamilelik belirtisi gibi. Dikkat et kendine. Cok yorulma, agir kaldirma, uzanma, gerinme. Ve her aksam taze skilmis havuz suyu ic. Ins bebis vardir canin. Haberi alinca bilgilendir bizi de

umarım öyledir eşimde bende 3 senedir uğraşıyoruz... O kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki umudum yok ama inşallah Allah'ım bu sefer yanıltır beni...
Kendime dikkat ediyorum zaten bakalım ayın 15-16'sı gibi belli olacak her şey çok teşekkür ederim....

umarım öyledir eşimde bende 3 senedir uğraşıyoruz... O kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki umudum yok ama inşallah Allah'ım bu sefer yanıltır beni...
Kendime dikkat ediyorum zaten bakalım ayın 15-16'sı gibi belli olacak her şey çok teşekkür ederim....

Ins yuzumuz guler canim. Benimde bat17agustos. Bende bu ay bisiler var var allahim izin verirse bebisim bu ay bna tutunacak. Insallahhh.
Senindr oyle olucak gor bak. Ben inaniyrm :)

Ins yuzumuz guler canim. Benimde bat17agustos. Bende bu ay bisiler var var allahim izin verirse bebisim bu ay bna tutunacak. Insallahhh.
Senindr oyle olucak gor bak. Ben inaniyrm :)

İnşallah bakalım ben her zaman umut edip hayal kırıklığı yaşadığımdan pek düşünmemeye çalışıyorum yokmuş gibi davranıyorum... Belirtileri görmemezlikten geliyorum... İnşallah dediğin gibi olur ikimizde buradan müjde veririz...

Arkadaşlar acaba hamile miyim bu kez diyorum ilkkez bu kadar belirti var...asiri akinti, bel ağrısı kasık larda batma goguslerim patlayacak gibi hepsinden onemlisi adetim gecikti. Asiri gaz gazman gibi oldum yaaa:(.pkoluyum duphastonla 4 unde adetim geliyordu her ay hala tik yok..ama idrar testim negatif...:(

Arkadaşlar acaba hamile miyim bu kez diyorum ilkkez bu kadar belirti var...asiri akinti, bel ağrısı kasık larda batma goguslerim patlayacak gibi hepsinden onemlisi adetim gecikti. Asiri gaz gazman gibi oldum yaaa:(.pkoluyum duphastonla 4 unde adetim geliyordu her ay hala tik yok..ama idrar testim negatif...:(

Kan testi ver en sagliklisi. Ama p.tesiyi bekle derim ben. 2gun gecikme ile gitme garanti olsun canim.

Kan testi ver en sagliklisi. Ama p.tesiyi bekle derim ben. 2gun gecikme ile gitme garanti olsun canim.

Evet ama haftasonu yaptirayim diyordum ama erken mi olur ki acep...birde nasilsa bu ayda olmaz diye deli gibi cam sildim hopladim zipladim cok üzülürüm zarar verirsem simdi dikkat ediyorum nolur nolmaz diye:-(

Evet ama haftasonu yaptirayim diyordum ama erken mi olur ki acep...birde nasilsa bu ayda olmaz diye deli gibi cam sildim hopladim zipladim cok üzülürüm zarar verirsem simdi dikkat ediyorum nolur nolmaz diye:-(

Bazilarinda cikio ama cikmazsa varken uzuntu yasamis olursun. 2gun daha sabret sekerim nolcak

Bazilarinda cikio ama cikmazsa varken uzuntu yasamis olursun. 2gun daha sabret sekerim nolcak

Tamam canım haklısın zate 2 idrar testim daha var evde belki pozitif cikar bir hafta daha bekleyeceğim beklemek dünyanın en zor işi

Tamam canım haklısın zate 2 idrar testim daha var evde belki pozitif cikar bir hafta daha bekleyeceğim beklemek dünyanın en zor işi

Evet ya su zaman hemen gecse.
Gunler uzuyo sanki bekledikce :)

Ya bu beklemek ne zor iş yaaaa. Adetime 6 gün var. Kasığımdaki ağrı devam ediyor. Göğüslerime durup durup ağrı giriyor... mide bulantım azda olsa devam ediyor. Of ya beklemek bişey değilde ya sonuç negatif çıkarsa o kadar bekledikten sonra...

ben hala regl olmadım kızlarr... cumartesi yine idrar testi yaptım negatif..
41. gün bugün adet olmayışım.. 1 temmuzda oldum en son..
gidiyorum ben kan testi yaptırmaya..
hadi bakalım hayırlısı...

Selam kizlaarrr... ben de gebe kalmak osteyen, baska topikten bunu surduren bir hamis adayiyim.. insallah allah hepimize en hayirli zamanda hayirli evlatlar verir...

Benim bi sorum var, fikir verirseniz sevinirim..

Bayramdan beri ara ara gelen mide bulantim ve bas donmem var..gecen hafta en sonunda saglik ocagina gittim.. reglim 15 i, o yuzden ben hic gebelige yormuyor, usutuyorum diye dusunuyordum. Ama aile hekimi baya baya gebelikten suphelendi. Hatta dedim, hemen bulanti olur mu diye, olur dedi cok net.. Cuma sabahtan kan verdik ama ne olur ne olmaz diye bi dunya tahlil istedi ve bugun sonuclandi.. biz de heveslendik haftasonu da umutlu umutlu gecirmeyelim diye hastaneye gittik, tekrar kan verdik..

Simdi kafami karistiran su, saglik ocagindaki sonuc 0,10 altinda gorunuyor ancak hastane sonucu 0,30. Ayni gun 1 saat arayla verilen kan boyle farkli olabilir mi? Umutlanmak degil niyetim tabi ama kafam karisti.. yardimci olursaniz valla cok mutlu olurum..

Back