• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Günaydın belediye iscisi gibi kazi calismasi yapan yandaşlarim :))))) Bat cumartesi günü ben dayanamadim test yaptim negatif cikti :)))) gitti yine paraciklar hayirlisi olsun bakalim varmi acaba bebiş yokmu kafamda deli sorular:confused:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim naptin seni merak ettm aldnmi testi ??

canım akşam aldım testi, ama bi gece daha beklemek istedim benim genelde sabaha karşı gelir kırmızılar ama yine gelmedi :) ama sanki olcak gibiyim de ciddi bir ağrı var sol kasığımda.. bu akşam yapıcam sanırım artık :)

selam millet ben geldim tatil b3rbatti hic girmiyorum bile okonuya :((( ama kotusu daha kotusu adet oldum sat 30 hazirandi ayin 27 sinde bir damla pembe kan geldi ve yikildim vee kesildi bu boyle 3 gun peceteye gelen acik pembe vcde geliyo ama cok az ayin 30 u geldiginde tam esime umutlenmis bir sekilde olablir derken ayaga kaklmamla kan :(((( yikildim ve 2 gun asiri yogun kanamam oldu kesildi suandaa az az geliyor cok tuhaf tam iste bu sefet oldu ilac yaradi demistim okadarda hissetmistim ben butun umitlerimi kaybettim elbet olucak bigun ama ben bu surecte gucumu kaybettim :(

sabır eleğimmm sabır. ben de bu ay çok umutluydum. reglim öyle çok gecikince kesin var bişey demiştim ama negatif çıkınca bütün umutlarım söndü.
çok moralsizim ama moralimi yüksek tutmam lazım. mücadeleye devamm

Kızlar merhaba,

25 temmuzda başladık çalışmalara ben 30 - 35 gün arası regl oluyorum değişiyor yani.
en son 1 temmuzda regl olmuştum.
Şimdi nasıl şişim nasıl anlatamam nefes alamayacak gibi ben hiç böyle olmazdım. REgl olcakmışım gibi ağrım da var bunun yanı sıra aşırı derece gazım var.
Hamile miyim acaba ay meraktan öleceğimm:52:
test için erken mi henüz ? kan versem çıkar mı ? aranızda tecrübeli olan çok vardır bi akıl verin bana yahu:44:
napayım beeeen?:37:

ahh ahh ben de bu belirtilere aldandım :43::43:

şuan burada yeni hamile olduğunu öğrenen yada önceden doğum yapmış kim var? beri gelsin bişey sorucam !
çok ciddi şekilde adet olma belirtileri yaşıyorum hamileyken de aynen bu kadar aynı regl belirtileri olur mu ya?
habire wc gidiyorum oldum mu olucam mı acaba diye?
kasıklarda bi ağrı sık tuvalete gitme.. yemekler kokuyor falan..
regl mi olucam acaba ben? bugün de olmazsam yarın kesin test alıcam.. aslında testi bugün yapmamak için kendimi zor tutuyorum :18:

kan testi yap kurtul canım.
:ssz:

Merhaba arkadaşlar ben 15 temmuzda adet oldum ama normalde 8 gün süren adetim bu kez 6 gün oldu ve her zamankinden farklı bi şekilde kanamam oldu şimdi adetim biteli 15 gün oluyo ve bi buçuk haftadır mide bulantım var gün içerisinde sürekli oluyo bu bulantılar. Adetimin bitmesinden 5 gün sonra eşimle birlikte olduk bulantılarım devam ettiği için bugün evde gebelik testi yaptım ve negatif çıktı idrar için de sürekli ihtiyaç duyuyorum karnımın alt kısmında şişlik var ve kendimi hep halsiz hissediyorum evde yaptığım test negatif çıktı ama insan umut besliyor acaba hamilelik durumum var mı diye kan teati de yaptırmak istemiyorum boşuna arada bi karnımın alt kısmından kasık kısmına doğru kısa süreli bi kasılma da oluyo böyle bi durum yaşayanınız var mı acaba :50:

Merhaba arkadaşlar ben 15 temmuzda adet oldum ama normalde 8 gün süren adetim bu kez 6 gün oldu ve her zamankinden farklı bi şekilde kanamam oldu şimdi adetim biteli 15 gün oluyo ve bi buçuk haftadır mide bulantım var gün içerisinde sürekli oluyo bu bulantılar. Adetimin bitmesinden 5 gün sonra eşimle birlikte olduk bulantılarım devam ettiği için bugün evde gebelik testi yaptım ve negatif çıktı idrar için de sürekli ihtiyaç duyuyorum karnımın alt kısmında şişlik var ve kendimi hep halsiz hissediyorum evde yaptığım test negatif çıktı ama insan umut besliyor acaba hamilelik durumum var mı diye kan teati de yaptırmak istemiyorum boşuna arada bi karnımın alt kısmından kasık kısmına doğru kısa süreli bi kasılma da oluyo böyle bi durum yaşayanınız var mı acaba :50:

Canim bu belirtiler hamilelik belirtileri. Bnce sende bisi var. Hemen test yaptirma o zaman. Biraz sabret ama bu evrede kendine dikkat et. O adet dedigin muhtemelen yerlesme kanamasiydi. Suan bebeisin snde olabilir dikkatli ol :)

Canim bu belirtiler hamilelik belirtileri. Bnce sende bisi var. Hemen test yaptirma o zaman. Biraz sabret ama bu evrede kendine dikkat et. O adet dedigin muhtemelen yerlesme kanamasiydi. Suan bebeisin snde olabilir dikkatli ol :)

Teşekkür ederim canım çok heyecanlandım şu an testte negatif görmekten çok yoruldum bu kez de negatif çıkınca olmadı galiba dedim ama mide bulantılarım devam ediyo o zaman bi sonraki adet dönemime kadar test yapmiyim ben rabbim inşallah bu kez nasip etmiştir 😇

Teşekkür ederim canım çok heyecanlandım şu an testte negatif görmekten çok yoruldum bu kez de negatif çıkınca olmadı galiba dedim ama mide bulantılarım devam ediyo o zaman bi sonraki adet dönemime kadar test yapmiyim ben rabbim inşallah bu kez nasip etmiştir 😇

Testi erken yaptiysan daha gozukmemis olabilir. En saglikli test adet tarihini 1hafta gecince yapilan test. Onun icin sabret zamanini bekle. Bu arada her aksam yemeklerden 2saat snra taze skilmis havuc suyu ic 1bardak. Her aksam taze olarak hazirla ve aksatmadan ic. Ibrahim saracoglu soyledi bunu. Bebegin tutunmasini sagliyo canim. Varsa bisi tutunsun sana ;)

Testi erken yaptiysan daha gozukmemis olabilir. En saglikli test adet tarihini 1hafta gecince yapilan test. Onun icin sabret zamanini bekle. Bu arada her aksam yemeklerden 2saat snra taze skilmis havuc suyu ic 1bardak. Her aksam taze olarak hazirla ve aksatmadan ic. Ibrahim saracoglu soyledi bunu. Bebegin tutunmasini sagliyo canim. Varsa bisi tutunsun sana ;)

Çok teşekkür ederim canım ya çok güzel bi bilgi bu 😘

sabır eleğimmm sabır. ben de bu ay çok umutluydum. reglim öyle çok gecikince kesin var bişey demiştim ama negatif çıkınca bütün umutlarım söndü.
çok moralsizim ama moralimi yüksek tutmam lazım. mücadeleye devamm

ahh ahh ben de bu belirtilere aldandım :43::43:

kan testi yap kurtul canım.
:ssz:

oylede hala acabami diyorum bur tanidigim dan duydun kadinin tupeleri bagliymis adet oluyormus surekli ve birgun doktira gidiyor tesaduf 8 aylik hamile bu gercek yasanmis yaa kadin cok kiloda almamis hic farkedilmemis onuda duyunca tam umitlendim canim ins vardir yaa

oylede hala acabami diyorum bur tanidigim dan duydun kadinin tupeleri bagliymis adet oluyormus surekli ve birgun doktira gidiyor tesaduf 8 aylik hamile bu gercek yasanmis yaa kadin cok kiloda almamis hic farkedilmemis onuda duyunca tam umitlendim canim ins vardir yaa

sen ilaç kullanma şimdilik. tekrarlarsın testi. sonradan değeri yükselen de oluyomuş. ama çok da hazrlama kendini hayal kırıklığı olmasın ardından. inşallah sevindirici haber alırsın canım. Rabbimin mucizelerine akıl ermez.

aynilarini yasiyoruz canim cokta istiyoruz vucudumuz bize oyun oynuyor varssa niye adet oldukki niye milletin ki gibi gunu gecip anlamiyoz dimi eger varsa adetimize ragmen cok garip olur of bence biz kendimizi kandiriyo ozelliklede ben😡😡😡

kızlar 10 ay çocuk olması için çabaladım
10ay boyunca yaşamadıgım hamılelık belırtısı kalmadı
adetımde 10güne kadar gecikmeler mi dersiniz kustum bile o derece
ama hazıranda adetımden 6gün önce çok erkenden test yaptım çift çizgi çıktı
üçüncü ayın içindeyim daha yeni başladı belirtilerim tık yoktu
megersem saf gibi hep kendımı avutmusum dedim
tabi bu benım durumum herkes bir olmaz

sen ilaç kullanma şimdilik. tekrarlarsın testi. sonradan değeri yükselen de oluyomuş. ama çok da hazrlama kendini hayal kırıklığı olmasın ardından. inşallah sevindirici haber alırsın canım. Rabbimin mucizelerine akıl ermez.

hic test yapmadim canim sadece adetim farkli oldu bu ay ve mide bulantisi uyku halsizlik nebilim belirriler var ama bende varsa vardir diyorum yapmiyorum test klomende icmicem bu ay neolur ne olmaz sagol canim insallah artik hayalini deil kendilerini severiz

aynilarini yasiyoruz canim cokta istiyoruz vucudumuz bize oyun oynuyor varssa niye adet oldukki niye milletin ki gibi gunu gecip anlamiyoz dimi eger varsa adetimize ragmen cok garip olur of bence biz kendimizi kandiriyo ozelliklede ben😡😡😡

Canım kafamıza çok takıyoruz ondan galiba 😔

hic test yapmadim canim sadece adetim farkli oldu bu ay ve mide bulantisi uyku halsizlik nebilim belirriler var ama bende varsa vardir diyorum yapmiyorum test klomende icmicem bu ay neolur ne olmaz sagol canim insallah artik hayalini deil kendilerini severiz

amin inşallah.
hergün hamile görüp ağlamaktan maymun poposu gibi oldu gözlerim.
ben de öyle gezmek istiyorum artıkkk
:52:

kızlar 10 ay çocuk olması için çabaladım
10ay boyunca yaşamadıgım hamılelık belırtısı kalmadı
adetımde 10güne kadar gecikmeler mi dersiniz kustum bile o derece
ama hazıranda adetımden 6gün önce çok erkenden test yaptım çift çizgi çıktı
üçüncü ayın içindeyim daha yeni başladı belirtilerim tık yoktu
megersem saf gibi hep kendımı avutmusum dedim
tabi bu benım durumum herkes bir olmaz

siyirdik biz sekerim ya belirti manyagi olduk :) hele bu ay bir hap icince hoop olcak sandim aman sekerim sen tadini ciakar bebisinle mutlu ol saglikla buyut

amin inşallah.
hergün hamile görüp ağlamaktan maymun poposu gibi oldu gözlerim.
ben de öyle gezmek istiyorum artıkkk
:52:

haha deli :) aynen hel birde aa olmuyormu dedilermi :) bogasim geliyo insanlari kolaydi sanki :) buarada bu akinti beni oldurecek sari akinti var biraz koyu sari hamilelikte olurmu ya iltihap olmadigina eminim bu niye oluyorki adetimde bitti ufff

siyirdik biz sekerim ya belirti manyagi olduk :) hele bu ay bir hap icince hoop olcak sandim aman sekerim sen tadini ciakar bebisinle mutlu ol saglikla buyut

teşk ederimm
banada tecrübe oldu ikinciye saldım çayıra mevlam kayıra olurum

haha deli :) aynen hel birde aa olmuyormu dedilermi :) bogasim geliyo insanlari kolaydi sanki :) buarada bu akinti beni oldurecek sari akinti var biraz koyu sari hamilelikte olurmu ya iltihap olmadigina eminim bu niye oluyorki adetimde bitti ufff

idrar yollarını üşütmüş olmayasın
:44:

Back