• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

oylede hala acabami diyorum bur tanidigim dan duydun kadinin tupeleri bagliymis adet oluyormus surekli ve birgun doktira gidiyor tesaduf 8 aylik hamile bu gercek yasanmis yaa kadin cok kiloda almamis hic farkedilmemis onuda duyunca tam umitlendim canim ins vardir yaa

Yok artik :) 8aylik bebek fildir fildir doner, tekme atar, hickirir. Herseyi hissedilir. Hadi 3-4aylik desen anlarim da 8ay biraz abartmislar bnce :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar 10 ay çocuk olması için çabaladım
10ay boyunca yaşamadıgım hamılelık belırtısı kalmadı
adetımde 10güne kadar gecikmeler mi dersiniz kustum bile o derece
ama hazıranda adetımden 6gün önce çok erkenden test yaptım çift çizgi çıktı
üçüncü ayın içindeyim daha yeni başladı belirtilerim tık yoktu
megersem saf gibi hep kendımı avutmusum dedim
tabi bu benım durumum herkes bir olmaz

Yani onu hissettim bunu hissettim hep yalan dimi :) zaten hamile kalanlarin hepsi bunu soyluyo. 2-3.ayda belli oluyo hersey diolar. Bu kdr erken belli olmaz dio hepsi.
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins canim. Bizim icin de dua et. Darisi basimizs ins...

amin inşallah.
hergün hamile görüp ağlamaktan maymun poposu gibi oldu gözlerim.
ben de öyle gezmek istiyorum artıkkk
:52:

Off sorma. Hamile gorunce sekeri alinmis cocuk gibi bakiyrm hamilelere. Icim gidiyo. Allahim bna da ver diyorum hep. Ama hayirlisi bu demek ki. Biraz sinanmak gerekio galiba.
Benim bebisim bu ay gelicek inaniyrm :))

kızlar 10 ay çocuk olması için çabaladım
10ay boyunca yaşamadıgım hamılelık belırtısı kalmadı
adetımde 10güne kadar gecikmeler mi dersiniz kustum bile o derece
ama hazıranda adetımden 6gün önce çok erkenden test yaptım çift çizgi çıktı
üçüncü ayın içindeyim daha yeni başladı belirtilerim tık yoktu
megersem saf gibi hep kendımı avutmusum dedim
tabi bu benım durumum herkes bir olmaz

ben daha önce bi düşük yapmıştım. hamile kalmışım farkında değildim. reglim 2 gün geçmişti. şehir dışına çıkınca hava değişimden olmuştur diye düşünmüştüm. meğerse hamileymişim. ilaç filan da kullanmıştım hatta. sonra bi gün tuvalette bi baktım düşük yapmışım. o günü kafamdan tamamiyle silmişim çok net hatırlamıyodum. taa ki geçen gün hatırladım. ya hiç bir belirti yoktu şimdi niye her şeyi bebeğe yoruyorum diyorum. bu ay öyle zırt pırt test yapmıycam.

Off sorma. Hamile gorunce sekeri alinmis cocuk gibi bakiyrm hamilelere. Icim gidiyo. Allahim bna da ver diyorum hep. Ama hayirlisi bu demek ki. Biraz sinanmak gerekio galiba.
Benim bebisim bu ay gelicek inaniyrm :))

inşallah canım inşallah.

Yok artik :) 8aylik bebek fildir fildir doner, tekme atar, hickirir. Herseyi hissedilir. Hadi 3-4aylik desen anlarim da 8ay biraz abartmislar bnce :)

kiz gercek yaa bennde emin olmasam demem yaa tanidik kadin tupleri bagli diye aklina gelmedi kesin

bana da bişeyler diyin yaw
bayılacak gibiyim ben çok fenayım yatıp uyumak istiyorum sadece, başım çatlıyor, kasıklarım ağrıyor, halsizim, vucudum ateşler içinde yanıyor :25:
hala regl olmadım sabah test yaptım negatif...
ama olcam gibi.. ama garip garip ağrılarım var normalde olmayan.iyice kendimi dinler oldum.
negatifi görünce bi bozuldum sanki ben.. :53:
sanıyordum ki hemen hamile kalcam ben :44:
ama hala regl olmadığıma göre belki de hamileyim..
yok yok bence ben sadece deliyim :43::27::43::27:

not: daha ilk denememiz ve ben öyle amaan hamile kalayım kafasında değildim.. ama şimdi bi bozuldum negatifi görünce.. neden böyle oldum ben? hamile görünce de ayy falan oluyorum.. galiba çok istiyormuşum yav ben :14:

Son düzenleme:
bayılacak gibiyim ben çok fenayım yatıp uyumak istiyorum sadece, başım çatlıyor, kasıklarım ağrıyor, halsizim, vucudum ateşler içinde yanıyor :25:
ama olcam gibi.. ama garip garip ağrılarım var normalde olmayan.iyice kendimi dinler oldum.

not: daha ilk denememiz ve ben öyle amaan hamile kalayım kafasında değildim.. ama şimdi bi bozuldum negatifi görünce.. neden böyle oldum ben? hamile görünce de ayy falan oluyorum.. galiba çok istiyormuşum yav ben :14:

Canım psikolojik olarak kendimizi çok etkiliyoruz malesef bende de ilk ay tam 15 gün gecikme olmuştu ama bişe yoktu inşallah sende vardır zor ama stres yapmamak en önemlisi

Canım psikolojik olarak kendimizi çok etkiliyoruz malesef bende de ilk ay tam 15 gün gecikme olmuştu ama bişe yoktu inşallah sende vardır zor ama stres yapmamak en önemlisi

ya valla bilmiyorum artık psikolojik midir nedir ama ben fenayım ya..
istanbulda yaşıyorum bu havadan mıdır nedendir bilmem 3 gündür bayılma noktasındayım..
evde de hiç bi iş falan yapamıyorum iş yerinde de bayılacak gibiyim uyumak istiyorum..
fenalık hissim var çok fena... ayakta 2 dakika dolansam sıkılıyorum fena oluyorum direk uzanmak istiyorum :43:

ya valla bilmiyorum artık psikolojik midir nedir ama ben fenayım ya..
istanbulda yaşıyorum bu havadan mıdır nedendir bilmem 3 gündür bayılma noktasındayım..
evde de hiç bi iş falan yapamıyorum iş yerinde de bayılacak gibiyim uyumak istiyorum..
fenalık hissim var çok fena... ayakta 2 dakika dolansam sıkılıyorum fena oluyorum direk uzanmak istiyorum :43:

Canım inşallah bu halsizliğin bebiş haberidir bi akrabamda da aynı dediğin gibi halsizlik durumu vardı adeti 8 gün gecikince test yaptı şimdi 3 aylık hamile inşallah senin de böyledir

Canım inşallah bu halsizliğin bebiş haberidir bi akrabamda da aynı dediğin gibi halsizlik durumu vardı adeti 8 gün gecikince test yaptı şimdi 3 aylık hamile inşallah senin de böyledir

hayırlısıysa olur inşallah ya :53:
hepimiz için hayırlısı olsun ama ben ooof yazmaya bile üşeniyorum ya o durumdayım :50:

Canim gecen ay tam 10 gun geciktim ayni sikayetlerim wardi aha dedim hamileyim ama malesef gelfi kirmizilar dr gittim artik kontrole kist olusmus ondan grcikmis dedi.. Stres yapma cocugunun olmamasi icin bir problem yok dedi.. İcim rahat dua ediyorum sadece erkenden gelsin bebisim diye

KÜNFEYEKÜN..Kesmem ümidimi Huda'nin lutfundan,zira keremi lutfu fazladir benim ümidimden !

Canim gecen ay tam 10 gun geciktim ayni sikayetlerim wardi aha dedim hamileyim ama malesef gelfi kirmizilar dr gittim artik kontrole kist olusmus ondan grcikmis dedi.. Stres yapma cocugunun olmamasi icin bir problem yok dedi.. İcim rahat dua ediyorum sadece erkenden gelsin bebisim diye

KÜNFEYEKÜN..Kesmem ümidimi Huda'nin lutfundan,zira keremi lutfu fazladir benim ümidimden !

canım benim çok nettir regl dönemlerim tarihlerim aslında, ama şubat ayında yasmini bıraktığımdan beri bütün düzenim bozuldu..
regl tarihlerim şu şekilde ;
16 mart
(36 gün sonra)
21 nisan
(34 gün sonra )
25 mayıs
( bu araya kaç gün sonra olduğunu yazmıyorum çünkü primolut kullandım kendiliğinden olmadı regl)
1 temmuz ( haziranda olmadım çnkü primolut içtim tatil için, ama boşuna içmişim zaten regl olmayacakmışım tatil döneminde burdan bunu anlıyoruz..)

not: hala regl olmadım

kizlarr 25 gunde bi adet oluyorum gecen ay 10u yada 11iydi emin değilim hangisi oldugundan ama 5-6si olmam gerekirken hala olmadim bide surekli karnima batmalar oluyorr yolda yürürken batiyor karnim vs. esim test yapmak yok sonra negatif oluyo uzuluyosun dedi aldirmadi :( off cok heycanliyimmm

Innallahe meas sabirin..

canım benim çok nettir regl dönemlerim tarihlerim aslında, ama şubat ayında yasmini bıraktığımdan beri bütün düzenim bozuldu..
regl tarihlerim şu şekilde ;
16 mart
(36 gün sonra)
21 nisan
(34 gün sonra )
25 mayıs
( bu araya kaç gün sonra olduğunu yazmıyorum çünkü primolut kullandım kendiliğinden olmadı regl)
1 temmuz ( haziranda olmadım çnkü primolut içtim tatil için, ama boşuna içmişim zaten regl olmayacakmışım tatil döneminde burdan bunu anlıyoruz..)

not: hala regl olmadım

İnsallah hamissindir kan testi versene canim.. Beklemekten Daha iyidir

Bayanlar benim adetime daha 5 gün var.ama geçen ay adetimden 1 hafta sonra ara ara kasık ağrıları yaşadım.bu sabah mide bulantısıyla uyandım.hamile kalmayı çok çok istiyorum herkes gibi.bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum.düşük çıkar diye çok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsallah hamissindir kan testi versene canim.. Beklemekten Daha iyidir

yok yoook ben bikaç gün daha bekliycem, olmazsam eğer haftasonu yada pazartesi veririm kan.
ama şimdi olmaz çünkü şimdi gider verirde negatif çıkarsa bide üzerine regl olursam bunalıma girerim gerçekten..
bekliyorum oyüzden sürekli tetikteyim bikaç gün daha sabır, sabır, sabır:45:

Bayanlar benim adetime daha 5 gün var.ama geçen ay adetimden 1 hafta sonra ara ara kasık ağrıları yaşadım.bu sabah mide bulantısıyla uyandım.hamile kalmayı çok çok istiyorum herkes gibi.bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum.düşük çıkar diye çok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnş sonuç pozitiftir..benimde 10 gün var adetime çok merak ediyorum ama test yapmaya cesaretin yok..sonuçtan haberdar edersin olurmu ;)

İnş sonuç pozitiftir..benimde 10 gün var adetime çok merak ediyorum ama test yapmaya cesaretin yok..sonuçtan haberdar edersin olurmu ;)

Benimde 10gun var canim. Bakalim ikimizden birinin yuzu guler ins.
Ben bu ay cok umitliyim. Rabbim bu ay yuzumu guldurucek yurekten inaniyrm :)

Back