- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Slm kizlaaarr ![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Benim regl duzenim kolay bozuluyor... ama gecen us ay 14-15 inde oldum hep.. simdi ayin 17si oldu, olmadim.. test yapsam mi sizce? Yani goguslerde sislik falan var ama hic olacakmis gibi karin bel agrisi yok.. bazi hareketlere bagli bi batma var sadece kasiklarimda.. bir iki gun gecsin dedim, duzeni bozulmustur diye.. hemen test yapip heveslenmek istemedim yani.. sim ne kadar bekleyip de yspsam sizce? Bilemedim ben...![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Benim regl duzenim kolay bozuluyor... ama gecen us ay 14-15 inde oldum hep.. simdi ayin 17si oldu, olmadim.. test yapsam mi sizce? Yani goguslerde sislik falan var ama hic olacakmis gibi karin bel agrisi yok.. bazi hareketlere bagli bi batma var sadece kasiklarimda.. bir iki gun gecsin dedim, duzeni bozulmustur diye.. hemen test yapip heveslenmek istemedim yani.. sim ne kadar bekleyip de yspsam sizce? Bilemedim ben...
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)