• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

merhaba arkadaslar benim bugun regl gunum ama olmadim erken gebelik testi aldm yaptm negatif sizce guvenilirmidir moralim sifir :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şuan burada yeni hamile olduğunu öğrenen yada önceden doğum yapmış kim var? beri gelsin bişey sorucam !
çok ciddi şekilde adet olma belirtileri yaşıyorum hamileyken de aynen bu kadar aynı regl belirtileri olur mu ya?
habire wc gidiyorum oldum mu olucam mı acaba diye?
kasıklarda bi ağrı sık tuvalete gitme.. yemekler kokuyor falan..
regl mi olucam acaba ben? bugün de olmazsam yarın kesin test alıcam.. aslında testi bugün yapmamak için kendimi zor tutuyorum :18:

merhaba arkadaslar benim bugun regl gunum ama olmadim erken gebelik testi aldm yaptm negatif sizce guvenilirmidir moralim sifir :(

canım moralini bozma.. 1-2 gün daha geçsin sabırlı ol...
hangi testi yaptın bu arada adı ne? ben de bugün de olmazsam yarın test alıp yapıcam...
en son 1 temmuzda oldum ben..

canım moralini bozma.. 1-2 gün daha geçsin sabırlı ol...
hangi testi yaptın bu arada adı ne? ben de bugün de olmazsam yarın test alıp yapıcam...
en son 1 temmuzda oldum ben..

canim yaptgim testin markasi predictor ustunde 4 gun once sonuc yazior benim negatf cikti ama hala kirmizilar yok :S 10 tl fiyatida canim insallah hayirli bi sonuc alrsn allah yuzunu guldursun :)

canim yaptgim testin markasi predictor ustunde 4 gun once sonuc yazior benim negatf cikti ama hala kirmizilar yok :S 10 tl fiyatida canim insallah hayirli bi sonuc alrsn allah yuzunu guldursun :)

amin canım amin.
inşallah hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun

Emzirmemis canim 2 sene ama olmamista sonra gelmis.. İnsallah diger ay duzenli gelir.. Bn 8_9 aydir deniyoruz 23. Yasindayim dr bir problem yok daha sık calisin dedi.. Amin rabbim cok bekletmesin inssllahh rabbim

amin canım allah gönlüne göre versin...iyi cok sükür doktor bir sorun yok demis ozaman beklemekten baska bisey gelmez insanın elinden allahım insallah en kısa zamanda sana ve tüm istiyenlere nasip eder insallah....

amin canım allah gönlüne göre versin...iyi cok sükür doktor bir sorun yok demis ozaman beklemekten baska bisey gelmez insanın elinden allahım insallah en kısa zamanda sana ve tüm istiyenlere nasip eder insallah....
Amin canim insallah.. Vakti zamani gelmemis demekki..

Slm ben yeni araniza katildim

Bende çocuk istiyorum ama daha tutturamadim

Allah kısa sürede ve hayırlısıyla çocuk sahibi olmamızı nasip etsin

$IMG-20140805-WA0002.jpg

arkadaslar merhaba...
foto ekleyebildim mi emin degilim ama sabah bunu ben cok aramistim.simdi sizlere yardimci olmak istedim.idrar testinde boyle silik cizgi cikti.kan verdim hemen ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim.

Eki Görüntüle 1209754

arkadaslar merhaba...
foto ekleyebildim mi emin degilim ama sabah bunu ben cok aramistim.simdi sizlere yardimci olmak istedim.idrar testinde boyle silik cizgi cikti.kan verdim hemen ve 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim.

canim adeti kac gun gectide yaptin ?

Eki Görüntüle 1209754

arkadaslar merhaba...

Bendr yakinda ogrenicem iyi haberleri insallah :))
Pozitiflikte tavannnn :))
Evren duy sesimiiii bana olumlu donus yapp :)
Allahim sen buyuksun...
Hayirli olsun canim.

Back