• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ah ah nelere medet umduk bunu da yapariz napalim. Zaten kur yapmaktan evde kendime vaktim kalmio valla ya. O kadar zorlaniyrm ki. Calisiyrm. Eve gidiyrm bayram temizligini yapiyrm azar azar. Kosa kosa 1-2 is yapiyrm hoop iftar oluyo. Tam bitti diyrm hade bulasik, camasir,dus. Hadi dinleniyim diyrm incir kurunu kaynat ilit bilmemne. Hadi uyudum diyrm 2saat snra sahur. Yat kalk ise gel valla artik beynim almio hee :))
Ama allah buyuktur. Bunu da denerim. Kac dakika kaynamasi gerek. Ve ne kdr buharina maruz birakmak gerek?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banada cevap veren yokmu acaba

Ah ah nelere medet umduk bunu da yapariz napalim. Zaten kur yapmaktan evde kendime vaktim kalmio valla ya. O kadar zorlaniyrm ki. Calisiyrm. Eve gidiyrm bayram temizligini yapiyrm azar azar. Kosa kosa 1-2 is yapiyrm hoop iftar oluyo. Tam bitti diyrm hade bulasik, camasir,dus. Hadi dinleniyim diyrm incir kurunu kaynat ilit bilmemne. Hadi uyudum diyrm 2saat snra sahur. Yat kalk ise gel valla artik beynim almio hee :))
Ama allah buyuktur. Bunu da denerim. Kac dakika kaynamasi gerek. Ve ne kdr buharina maruz birakmak gerek?

Cnm kaynadıktan sonra biraz ılınıcak buhar yakmayacak şekilde oturcaz hatta yorumlarda bir arkadaş yazmış kenarlara minder felan koyun ortayada plastik bi kap içerisindeki suyu o şekilde oturun rahat oluyormuş ;) yaklaşık yarım saat 45 dakika felan yani demekli soğuyana kadar üzerini örtmeyi ınutma buhar dışarı çıkmayacak . Bide ben sadece 1 hafta soğan yaptım etkisini görmedim bu ay bal çörekotu tarçın yapacağım hepsini karıştırıp sabah akşam bi kaşık gün içindede 2 3 tane incir yiyeceğim eşime ceviz ve keçi boynuzu özü karşım şeklimde hazır satılıyor eczanelerde. Yalnız ballı küre adet bittikten sonra mı başlamslıyım bugünmü bilmiyorum gerçi çörek otu almadım genüz çekilmiş olması lazımmış :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepimizin kandili mubarek olsun kizlar. Allah hepimize tez zamanda bebis nasip eder insallah. Degerini bilelim diye hemen vermedi. Insallah daha fazla arartmaz verir bu ay hepimize... toplu salavat mi ceksek napsak :))

bu gece hürmetine rabbim dularımızı kabul eyler inş. müslümanın müslüman kardeşi için ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş oyuzden bolca birbirimize dua edelim. bu arada canım maydonozlu süt üzrinden iyice buhar çıkana kadar kaynayacakmış :) hiç de süt kaynatırken dikkat etmedimki buhar iiyice ne zman çıkıyor deneyip görecepiz inş.

Benim 1 gun gecti daha gelen yok ins.olmam :-)

bundan bır ıkı ay önce kadın doğumcuda hormon ve smear testlerım yapıldı temız cıktı cok sukur dun kontrol amaclı gıttım ıkı tane yumurta cıktı rahım kendını hazırlamıs dedı ve adetıme 5 gun var alttan muayenede bu ıkı yumurta ne anlama gelıyokı anlamadım yardım lutfennn :53:

Hepimizin kandili mubarek olsun kizlar. Allah hepimize tez zamanda bebis nasip eder insallah. Degerini bilelim diye hemen vermedi. Insallah daha fazla arartmaz verir bu ay hepimize... toplu salavat mi ceksek napsak :))

Ben artik umudumu kestim Anne olmayi haketmiyorum gibi her ay husran rabbim istemeyenlere nasil cocuk veriyo demek ki kaderimde yok kirmizilar yine geldi yine geldi hic umudum kalmadi insallah sizlerin olur cok agladim bugun ama allahim istemiyo demekki Anne olmami

Ben artik umudumu kestim Anne olmayi haketmiyorum gibi her ay husran rabbim istemeyenlere nasil cocuk veriyo demek ki kaderimde yok kirmizilar yine geldi yine geldi hic umudum kalmadi insallah sizlerin olur cok agladim bugun ama allahim istemiyo demekki Anne olmami

cnm umutsuzluğa kapılma ne kadar zamandır deniyorsun? stres ve beklenti bizi bitren zaten bu ay bende çok ümitlendim hatta 2 gün geciktim çok dua ediyorum birde ramazan mübarek ay her iftarada her sahurda namazda dualarım hep o yönde bide bunun etkisiyle olacağını histtim 20si akşam misafirim vardı iftarda ftara 2 saat kala kırmıızzı geldi onu görünce bütün moral gitti kimseye de diyemiyorum her ay oldunmu diye sormalarından dolayı moralim bozuldu yüzüm asıldı gitmelerini zor bekledim ve gittikleri gibi kendimi bıraktım ve ağlamaya başladım çok üzüldüm hayal kırıklığı çok kötü ben 5 aydır deniyorum ama ümidini yitirme rabbim dualrımız kabul edecektir buna inanıyorum sadece bizim minnoşlarımız biraz nazlı çıktı . her hayırda şer her şerde hayır vardır misali bizim göremediğimzi hayırlar vardır bundada. rabbşmin hikmetinden sual olmazz oyuzden verme kendini

bende cok istiyorum hayirlisiyla saglikli bir ewlat wersin Rabbim hepimize

cnm umutsuzluğa kapılma ne kadar zamandır deniyorsun? stres ve beklenti bizi bitren zaten bu ay bende çok ümitlendim hatta 2 gün geciktim çok dua ediyorum birde ramazan mübarek ay her iftarada her sahurda namazda dualarım hep o yönde bide bunun etkisiyle olacağını histtim 20si akşam misafirim vardı iftarda ftara 2 saat kala kırmıızzı geldi onu görünce bütün moral gitti kimseye de diyemiyorum her ay oldunmu diye sormalarından dolayı moralim bozuldu yüzüm asıldı gitmelerini zor bekledim ve gittikleri gibi kendimi bıraktım ve ağlamaya başladım çok üzüldüm hayal kırıklığı çok kötü ben 5 aydır deniyorum ama ümidini yitirme rabbim dualrımız kabul edecektir buna inanıyorum sadece bizim minnoşlarımız biraz nazlı çıktı . her hayırda şer her şerde hayır vardır misali bizim göremediğimzi hayırlar vardır bundada. rabbşmin hikmetinden sual olmazz oyuzden verme kendini

Bizde uc aydir deniyoruz esim bugun bu yuzden orucunu bozdu bnde dayanamadim agladim oda kendini suclu hissediyor adet sancim yok daha doku gun var bat pembe kahverengi biseyler gelip duruyo gelip duruyo belliki adet olacam

Bizde uc aydir deniyoruz esim bugun bu yuzden orucunu bozdu bnde dayanamadim agladim oda kendini suclu hissediyor adet sancim yok daha doku gun var bat pembe kahverengi biseyler gelip duruyo gelip duruyo belliki adet olacam

Regl gününe ne kadar var ? 9 mu bu belki yerleşme kanamasıdır

kizlar dun acik pembe sulu bir kan geldi bir damla. acaba yerlesme kanamasi olabilir mi. bugun de cok az bir kanama geldi. ne dersiniz? kan testi yaptirayim mi?

Regl gününe ne kadar var ? 9 mu bu belki yerleşme kanamasıdır

Regl gunume daha 9 gun var canim ve kahverngi yada sulu pembe bir kanama geldi durdu dunde oyle oldu sancim falanda yok

Regl gunume daha 9 gun var canim ve kahverngi yada sulu pembe bir kanama geldi durdu dunde oyle oldu sancim falanda yok

Hadi hayırlısı kuzum inş yerleşme kanamasıdır

Hadi hayırlısı kuzum inş yerleşme kanamasıdır

Insallah tatlim bu sabah cok agladim ben esimde cok kotu oldu kalkip sgara icti benim yuzumden orucu bozuldu :(

Cnm kaynadıktan sonra biraz ılınıcak buhar yakmayacak şekilde oturcaz hatta yorumlarda bir arkadaş yazmış kenarlara minder felan koyun ortayada plastik bi kap içerisindeki suyu o şekilde oturun rahat oluyormuş ;) yaklaşık yarım saat 45 dakika felan yani demekli soğuyana kadar üzerini örtmeyi ınutma buhar dışarı çıkmayacak . Bide ben sadece 1 hafta soğan yaptım etkisini görmedim bu ay bal çörekotu tarçın yapacağım hepsini karıştırıp sabah akşam bi kaşık gün içindede 2 3 tane incir yiyeceğim eşime ceviz ve keçi boynuzu özü karşım şeklimde hazır satılıyor eczanelerde. Yalnız ballı küre adet bittikten sonra mı başlamslıyım bugünmü bilmiyorum gerçi çörek otu almadım genüz çekilmiş olması lazımmış :)

ben bu ay yeni bi yöntem deniyorum bakalım. OLURUNA BIRAKMAK :)
esim sipermiogram testine giricek. onun sonucuna göre oluruna bırakmaya karar verdik.
eğer onda da problem yoksa demek ki tek düşmanımız stress bizim.
sigara alkol yok zaten bizde. bu ay beslenmemize de dikkat edicez.
ve ben folik asit alıcam. ovulasyon testini takip edicem.
ve tadı güzel olduğu için incir kürüne devam edicem.
gerisi artık canımız çektikçe çalışıcaz çekmezse amaan boşver dicez napalım.
stresle bişi olmuo valla...:52:

isyan etmek yok. sakın.
bu bizim sınavımız. rabbim bizi deniyor demek ki.
o ne isterse o olur. benim bi arkd 10yıl sonra doğal yollarla oldu.
herşeyde bi hayır vardır.
öyle yıkılmak yok.
kafaya takmak yok
durmak yok yola devam :)

canını skma sakın. sen böle yaparsan eşinde üzülür.
e ondan sağlıklı sperm gelmezse hiçbiş olmaz.
hem kendimiz hemde eşlerimiz için yılmak yok.
bizim kadar onlarda baba olmayı hakediyor....

isyan etmek yok. sakın.
bu bizim sınavımız. rabbim bizi deniyor demek ki.
o ne isterse o olur. benim bi arkd 10yıl sonra doğal yollarla oldu.
herşeyde bi hayır vardır.
öyle yıkılmak yok.
kafaya takmak yok
durmak yok yola devam :)

canını skma sakın. sen böle yaparsan eşinde üzülür.
e ondan sağlıklı sperm gelmezse hiçbiş olmaz.
hem kendimiz hemde eşlerimiz için yılmak yok.
bizim kadar onlarda baba olmayı hakediyor....

Haklisin canim benim rabbim yardimcimiz olsun hepimiz icin dua ediyorum bugunde cok guzel bir gun umarim rabbim bugunun hatrina hurmetine hepimize naaip eder

Haklisin canim benim rabbim yardimcimiz olsun hepimiz icin dua ediyorum bugunde cok guzel bir gun umarim rabbim bugunun hatrina hurmetine hepimize naaip eder

Amin canim ins

Allahım bizlerı bebekle sınama lutfen :50: Ben artık hayırlısı buymus deyıp gecemıyorum kızlar :50: Ctesi tatile gitcez bizde inanin hiç içimden gelmıyor eve kapanıp gunlerce aglayasım var :50:

selam canim benim tatilim tam bir kabus oldu anlatamam cok kotuyum kocamla kavga ettik.acayip kasik agrim var kosusturmacadanmi neden bilmiyom cevrede yolda heryerde bebekler cok mutsuzum cook inan hic iyi gelmedi oluyorum ben 😭😭😭😭😭😭😭

ben bu ay yeni bi yöntem deniyorum bakalım. OLURUNA BIRAKMAK :)
esim sipermiogram testine giricek. onun sonucuna göre oluruna bırakmaya karar verdik.
eğer onda da problem yoksa demek ki tek düşmanımız stress bizim.
sigara alkol yok zaten bizde. bu ay beslenmemize de dikkat edicez.
ve ben folik asit alıcam. ovulasyon testini takip edicem.
ve tadı güzel olduğu için incir kürüne devam edicem.
gerisi artık canımız çektikçe çalışıcaz çekmezse amaan boşver dicez napalım.
stresle bişi olmuo valla...:52:

Merhaba,

Bebek için sistemli çalışmak lazım nedeni ise sizin yumurtanızın yolculuğu esnasında spermle birleşebilmesidir... Yani yumurta gidip adet dögüsünü başlatmadan ilişki olmalı. Yani yumurtladığınız günü bilmelisiniz. Ovülasyon testleri çok pahalı öncelikle bunun yerine gün sayma yöntemiyle yumurtladığınız günü hesap etmeyi öğrenin derim çok kolay. Yumurtlama gününüzden de 4-5 gün önceden gün aşırı olmak şartıyla sürekli birliktelik taa ki regl döneminiz yaklaşana kadar... Yani öyle oluruna bırakmakla sadece şansınızı çok çok azaltıyorsunuz...

Umutla olsa idi ben çoook umutlandım. Folik asit zaten 3 ay önceden başlamanız lazım folik asit alıcam demişsiniz de hemen yarın başlayın çünkü bebeğin sağlığı için en az 3 aylık folik asit deposu olmalı. INOFOLIC denilen yumurta gençleştirici bir folik asit var ondan alın derim vitamin gibi bebek olana kadar kullanın. 1 sene içinde olmazsa destekleyici tedaviye başlayın orada da erkek spermi normalse eğerkadın yumurtasından emin değillerse genelde KLOMEN denilen ilaçla her ay mutlak yumurtlama sağlanıyor ancak en fazla üstüste 4-5 ay kullanılıyor bu çünkü hormondur. Kendi testlerinizi yani PKOTİROİD-ŞEKER- MİYOM-ÇİKOLATA KİSTİ-RAHİM VE TÜP YAPIŞIKLIĞI GİBİ TESTLERİ DE YAPTIRIN dERİM KARDEŞİM. Yani aslında ardındaki sorunlar hep metabolik oluyor yoksa stresten falan değil.Stresten olmasaydı inanın benim annemin olmazdı öyle şeyler atlattı ki inanamazsınız...hamileyken yaşadıkları da cabası...Stres değil de vücutlarımızda ne eksik, ne fazla, ne yetersiz hepsini önce araştırmak gerek bir de TAKVİMLE YUMURTLAMA GÜNÜ SAYARAK dediğim gibi yumurtlamadan 4-5 gün önceden reglinize 1 hafta kalana kadar ilişkiye gün aşırı girmek lazım...

Mutlu, sağlıklı bebekleriniz olur inşallah....Spermiyogram testinin de incelikleri var o konuda bilgi isterseniz yazarım...

Back