Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

ay nebilim canim yaa bise alnlamdim senin bu doktordan😕😕

Hic ama hic iyi degilim kizlar berbt bir haldeyim kistlerim aynen duruyr doktrum suana kadr coktan gecmeliydi dedi dogum kontrol hapi verdi gecmezsede amlyt dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebeğim üzülme sakın !Ne oldu tam ayrıntılı anlat lütfen

Goldenascim kistlerim ara kanama yapti dktr smdilk dogm kontrl hapi verdi gecmzse amlyt dedi

Elegim napsam ki ya bi akil verin bna ilaca hemen mi baslayim regliden sonrami

Elegim napsam ki ya bi akil verin bna ilaca hemen mi baslayim regliden sonrami

kanaman durdumu peki birde eger bu hapa baslarsan 21 gub kullanman gerek ondan sonra adet gorecen bilemedimki canim ya istersen bir baska doktorada gozuk adam senden birde hamilelik testi istemis niyeki kanaman var test yap diyor adet olmazsan peki hapi icersen 21 adet sonra 1 hafta sonra bu hap seni adet gordurmucekmi yanlismiyim kizlar yaa

Afp degeri kuzum kisttinin bir nevi zararli olup olmadigini gosteriyo bnce 10 gun bekle canim bebis varsa zarar gormesin cnku dogum kntrol adetini getircek

offf yaa tatile gitcez annemelerde kalacaktik kayinvalideye de 3 gun gitcektik esim kabul etmisti simdi onlarla ne konustuysa atarli davrandi demek firsat olsa nasil bizi birbirimize dusurecekler ya buarada annemlerde kalmak istememin sebebide butun ailemi birarada gormek kalabalik bir aileyiz onlarsa 2 kisi yaa sebep cook var iste ama bencillik yapmiyorum kesinlikle orayada gitcez ama bana sonradan fikir degisti diyip sobra kizarak tamam senin eedigin olsun diyip ekstradan 2 gunde bacimda kalacaz demesi cok sinirlendim susstum ama asla konusmicam gidene kadar onla 😈😈

kızlar , inanılmaz ve farklı bi kasık ağrım var elimi değemiyorum sizce neden olabilir??
daha öncede bahsetmiştim
5 gün süren adetim bittikten 4 gün sonra korunmasız ilişki yaşadım 10 temmuzda
hamile kalmış olmaktan şüpheleniyorum da böyle bi kasık ağrısı bu kadar kısa sürede kendini gösterir mi?
üstelik ertesi günü hapı içmiştim
değilsemde kasıklarım neden ağrıyor dokunamıyorummm

Bende anlamadim ki kizlar. Doktr onlem icin bakalm dedi ilaci kullanmadan gebelk olmadgina emn olalim bakti yok cikti 10 gn snrda idrarda geblk yap dedi. Bana icnde 30 tane var hepsi bitr oyle gel dedi.
Gamzecim afp ye bakmadi ultraynda bakti zararli degl kistlern dedi tek sasrdgi 2 aydr gecmemesi coktan gecmeliydi dedi

Elegim sikma canini sen tatilin tadini cikar esinde kiramaz seni hem merk etme

Elegim sikma canini sen tatilin tadini cikar esinde kiramaz seni hem merk etme

zaten kirdi be canim yapmamaliydi boyle hemen etkilenecek bksaana cook mutsuzum gitmeden burnumdan geldi bn burda cocuk icin yirtiyom kendimi bosuna n3 icin acaba offf

dogum kontroller 30 tane olmuyodu sanirim ya yanlismi hatirliyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…