Gamzecim afg ye bakmamislar o ne demk ki. Buarda testte beta hcg ye de bakilms 1.20 ngtvi dktr 10 gn snra idrarda gebelk testi yap gende dedi ve dogm kontrl hapina hemn basla dedi
Ama dgm kontrl hapi kullanrkn regli olunmaz dmi kizlr benm 1 hafta snra reglm szce ne zamn baslayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic ama hic iyi degilim kizlar berbt bir haldeyim kistlerim aynen duruyr doktrum suana kadr coktan gecmeliydi dedi dogum kontrol hapi verdi gecmezsede amlyt dedi
Elegim napsam ki ya bi akil verin bna ilaca hemen mi baslayim regliden sonrami
ay nebilim canim yaa bise alnlamdim senin bu doktordan😕😕
Gamzecim afg ye bakmamislar o ne demk ki. Buarda testte beta hcg ye de bakilms 1.20 ngtvi dktr 10 gn snra idrarda gebelk testi yap gende dedi ve dogm kontrl hapina hemn basla dedi
Ama dgm kontrl hapi kullanrkn regli olunmaz dmi kizlr benm 1 hafta snra reglm szce ne zamn baslayim
Elegim sikma canini sen tatilin tadini cikar esinde kiramaz seni hem merk etme
Bende anlamadim ki kizlar. Doktr onlem icin bakalm dedi ilaci kullanmadan gebelk olmadgina emn olalim bakti yok cikti 10 gn snrda idrarda geblk yap dedi. Bana icnde 30 tane var hepsi bitr oyle gel dedi.
Gamzecim afp ye bakmadi ultraynda bakti zararli degl kistlern dedi tek sasrdgi 2 aydr gecmemesi coktan gecmeliydi dedi
izmirli hemşerilerim hepimize geçmiş olsun. fena sallandıkkk
izmirli hemşerilerim hepimize geçmiş olsun. fena sallandıkkk
Geçmiş olsunn
Deprem mi oldu? Gecmis olsun canim
zaten kirdi be canim yapmamaliydi boyle hemen etkilenecek bksaana cook mutsuzum gitmeden burnumdan geldi bn burda cocuk icin yirtiyom kendimi bosuna n3 icin acaba offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?