- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
- 118
kızlar aranıza dün katıldım 5 aylık evliyim, rabbim nasip ederse bebek düşünüyoruz. evlendikten sonra adet düzenim biraz şaştı hormon dengelerinden sanırım ama son 3 aydır gayet düzgün . 1 gün geri geliyor . 21-20-19 şeklinde olmuştum bu ay beklediğim tarih 18 yani dündü. lavaboya gitmekten bazı malum şeyleri görmekten korkuyorum . dün hafif bir rahatsızlık vardı ama regl ağrısı da değildi şiddetsiz. midemde yanma hissediyorum oruca bağlıyorum. test yapmaktan korkuyorum. biliyorum kısa bir süre 3 ay denedik ama regl yaklaştıkça psikolojik olarak bişeyler hissediyorum sanki :) hatta regl günüme bir gün kala test yaptığımda oldu, o tek çizgiyi hele de psikolojik de olsa bişeyler hissedince görmek çok üzücü , yıkıcıöyle işte yazmak istedim
Sen bakma onlara kuzum ben sana anlattim yasadiklarimi ne dedi bana doktor almak zorundayim herseyini dedi demi ama sonuc alamadikorkma sen bi kere kistlerin cok kucuk benim 13 cm di bu kadar buyuk olmaliki ameliyat olsun patlar onlar su ara kanamanida onlar yapmis belli ki
Hosgeldin canim. Insallah bekledigin suprizle kavusursun. Allah yuzuns guler.
Bende onun icin bekliyorum. Tek cizgiyi gormeye dayanamam. Olacaksa direk adet olayim diyorum. Bnimde 2gun kaldi.
Bakalim allah hayrlisini versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalim ins. Hayirlisi olsun :)
Elegim gulsah abla gamzr kardelen cuneytugba hepnz cok saolun allh razi olsun kistimin biri sagdki basit soldaki hemrjk kistmis ca125 22.9
hoşbuldum cnm sağol, evet tek çizgi sinir bozucu birşey. bir yandan kendimi olumsuz herşeye hazırlıklı olmaya adapte ediyorum:18::18::18:, bir yandan da korkmuyor değilim . hani özellikle ilk aylar çok önemli olduğu için orucun bir etkisi olurmu bilmiyorumki :18::18:
hosgeldin canim ama orucun hicbir etkisi olmaz hamileliginin farkinda olmadan insanlar neler neler yapiyor birsey olmuyor rabbim oyle bir korurki sen hic mereka etme
Hamilelik oncesi folil asidin bi artisi var mi kizlar??
Cnm sen 8 yıllık mı evlisin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm arkdaslr forumda yeniyim lutfen yardimci olun adetim duzenlidir en fazla 2 3 gun gecikir bu ay adetten 5 gun once kahverengi akinti ardindan adete benzer kanama basladi ama o kadar yogun deil suan adetime 3gun var ..bilgisi olan var mi??????
Yok canim ya 2 yillik olcak eylulde esimle iliskimiz 8 yillik :))
Evet ama soyledigim gibi yogun deil ne olabilir ???bilginize ihtiyacim var
P.tesi gitcem dr a bugun 2. Gunu kanamanin ins kotu bisey yoktur cok korkuyorum:-(cnm inş. iyi şeylerin habercisidir diyeceğim ama hala devam etmesi düşündürücü. bir arkadaşım adet tatirhinden bir hafta önce açık böyle pembemsi lekelenmeler olmuştu o ay hamile olduğunu öğrendi yerleşme kanaması dedilen olaymış. ama senin hala devam ediyorsa bir sıkıntı olabilir doktora görünmende fayda var diye düşünüyorum
P.tesi gitcem dr a bugun 2. Gunu kanamanin ins kotu bisey yoktur cok korkuyorum:-(
inş. çok güzel haberler alırsın. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cerencim ne dualar ediyrum bi bilsen ama anlamyrm 3.5 bir kist icin kuck degil mi
silik :)kuzum yaa umarim kimyasal falan olmazda gobusunde prens veya prenses olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?