Elegim saolsun kuzum iyiki sizler varsiniz . Bunun lafi ile amlyt olmam tabiki aslinda korkmamda amlyttan iste yumrtlk rezervlern dusuyr falan diyorlar ya o beni korkutuyr ozel hastnler ne kolay amlyt lafini agzina aliyr ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alinti yapyrm elegimcim biri basit kist 3.5 digeri over kist 3.6 kan degerlrme bakick smdi hastnede tahlil sonucmu beklyrm 2 tane ve sag da 1 solda 1
Kurtajmi oldun canim dusmedimi
Yok canım bi damla kan gelmedi meğer ölmüş bebeğim içime doğdu kontrol günüme daha vardı doktorumu aradım gel dedi muayene etti 18 20 hün oluyo ölmüş karnında hemen kürtaja almak zorundayım dedi kahroldum ve kürtajdan iki gün sonra sancım geçmeyince doktoru aradım meğer parça kalmış ikinci kürtajı oldum doktorlar hasar kalmamış diyo ama ben korkuyorum canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen cnm moral çok önemli bu ara eşimlede aramı ıyı tutuyorum inanki pskolejım bozulmasın dıye bebek olsun dıye artık hayırlısı
Gazme elegim hepinz cok saolun sonclari yazarm size. Smdi verdi dogm kontrl hapi kullan dedi 1 ay snra gene gel dedi .dedim doktr bey ne amlyti her amlyt rezevr dusurmyr mu evet dusuryr dedi ama gecmezse napalm boylemi kalsin dedi
Ins bisey yoktur canim merak etme sen. Kurtaj olan herkesde hasar kalmio.
Icine boyle kotu dusunceleri getirme.
Iyi dusun iyi olsun...
Yok canım bi damla kan gelmedi meğer ölmüş bebeğim içime doğdu kontrol günüme daha vardı doktorumu aradım gel dedi muayene etti 18 20 hün oluyo ölmüş karnında hemen kürtaja almak zorundayım dedi kahroldum ve kürtajdan iki gün sonra sancım geçmeyince doktoru aradım meğer parça kalmış ikinci kürtajı oldum doktorlar hasar kalmamış diyo ama ben korkuyorum canım
Gunaydin kizlarrr.
Cemrekara sana da gecmis olsun canim. Ins bisey yoktur icini ferah tut. Bugun bnim bat a 2gun kaldi kizlar. Bugece ruyamda bebek gordum bende. Hamile bi arkadasim var dun aksam onunla gorustum. Ondan mi etkilendim bilmiyrm ama ruyamda onun dogum yaptigini gordum. Kucagima aldim falan. Erkek bebek onunki. Ins hayrli haberler alirimmmm :)) :))
Sizlerde durumlar nasil. Gunluk degerlendirme yapalim bakalim.
Cok gecmis olsun canim yaaa ama unutma hersey Allahtan napalim insallah bi sorun kalmamistir icini ferah tut canim senn bende oyle yapiyorumm
Gulsah abla aynen oyle kistlerm var sag yumrtlkta 1 solda bir 3.5 ve 3.6 boytlari doktr dgm kntrl hapi verdi gecmzsede amlyt dedi
Gazme elegim hepinz cok saolun sonclari yazarm size. Smdi verdi dogm kontrl hapi kullan dedi 1 ay snra gene gel dedi .dedim doktr bey ne amlyti her amlyt rezevr dusurmyr mu evet dusuryr dedi ama gecmezse napalm boylemi kalsin dedi
Alinti yapyrm elegimcim biri basit kist 3.5 digeri over kist 3.6 kan degerlrme bakick smdi hastnede tahlil sonucmu beklyrm 2 tane ve sag da 1 solda 1
Elegim gulsah abla gamzr kardelen cuneytugba hepnz cok saolun allh razi olsun kistimin biri sagdki basit soldaki hemrjk kistmis ca125 22.9
Gunaydin kizlarrr.
Cemrekara sana da gecmis olsun canim. Ins bisey yoktur icini ferah tut. Bugun bnim bat a 2gun kaldi kizlar. Bugece ruyamda bebek gordum bende. Hamile bi arkadasim var dun aksam onunla gorustum. Ondan mi etkilendim bilmiyrm ama ruyamda onun dogum yaptigini gordum. Kucagima aldim falan. Erkek bebek onunki. Ins hayrli haberler alirimmmm :)) :))
Sizlerde durumlar nasil. Gunluk degerlendirme yapalim bakalim.
Bende erkek bebek görüyorum canım rüyamda son 4 gün reglime hayırlara yoralım Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?